Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen+Çatlatma iğnesi?
- Konu Sahibi Alynylmz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Ben de anlamıyorum doktorum iki gün sonra kan ver dedi. Ama düşük yapıyorsunuz diyebiliriz dedi. Hayırlısı olsun canım bilmiyorum her şey Allah'tan. Veren de o alan da o. Değerimin artması aklımı karıştırdıAslında artış var ama az artmış yani düşük yapanların değerinde düşüş olmuyordu Allah tan umut kesilmez sen iki gün sonra kan ver bakalım ne olacak hayırlısı olsun inşallah
Evet canım ben de şaşırdım artış varken böyle olmasina ama dediğin gibi herşey Allah tan her halimize sukretmemiz lazım üzülmemek elde değildir seni anlıyorum en. Azından şu yönden bak bir kere oldu Allah bir dahakine daha sağlıklı uzun ömürlü hayırlı olanı nasip etsinBen de anlamıyorum doktorum iki gün sonra kan ver dedi. Ama düşük yapıyorsunuz diyebiliriz dedi. Hayırlısı olsun canım bilmiyorum her şey Allah'tan. Veren de o alan da o. Değerimin artması aklımı karıştırdı
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Amin inşallah canım benim. Alalh hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin içim rahat elhamdülillah oluyormuş bir sıkıntımız yokmuş. Bundan sonra daha rahat olacağımEvet canım ben de şaşırdım artış varken böyle olmasina ama dediğin gibi herşey Allah tan her halimize sukretmemiz lazım üzülmemek elde değildir seni anlıyorum en. Azından şu yönden bak bir kere oldu Allah bir dahakine daha sağlıklı uzun ömürlü hayırlı olanı nasip etsin
Aynen çok şükür başka şeylere gerek kalmadan olabildiğini gördün öğrenmiş oldun ben rahim filmi çekilirken anestezi almadım aslında kısa sürdü ve ağrım da aşırı olmadı ama enfeksiyon olmasın diye bir antibiyotik verdi Dr o antibiyotik beni çok susatiyor oruç tutarken zorlandım iki gündür ilaç kutusuna baktım ki bol su icilmezse ağız kuruluğu vs yapar yazmışAmin inşallah canım benim. Alalh hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin içim rahat elhamdülillah oluyormuş bir sıkıntımız yokmuş. Bundan sonra daha rahat olacağım
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Aa o zaman iftardan sonra sıvı tüketimini artır canım. Bir anda içme ara ara bol tüket. Böyle şeylerde zor oluyor işte tam zamanına denk gelmişAynen çok şükür başka şeylere gerek kalmadan olabildiğini gördün öğrenmiş oldun ben rahim filmi çekilirken anestezi almadım aslında kısa sürdü ve ağrım da aşırı olmadı ama enfeksiyon olmasın diye bir antibiyotik verdi Dr o antibiyotik beni çok susatiyor oruç tutarken zorlandım iki gündür ilaç kutusuna baktım ki bol su icilmezse ağız kuruluğu vs yapar yazmış
Evet canım rahim filmi zorlamadi sonrası lekelenme vs de olmadı bende ama antibiyotik 5 gün birer tane içmen lazım dedi Dr da uyarmayi unuttu galiba normal içtim suyumu 2 lt en az içerim normal de de çayci olmadığım için ama yetersiz geldi galiba ağzım o kadar kurudu ki konuşurken vs boğazım kasindi kuruluktan bugün inşallah dikkat edicem su konusunaAa o zaman iftardan sonra sıvı tüketimini artır canım. Bir anda içme ara ara bol tüket. Böyle şeylerde zor oluyor işte tam zamanına denk gelmiş
Merhaba Progestan bende kullandım adet gecikmesi yapıyor mu gebelik oluştu mu sizdeİnşallah bakalım Dr bu ay iğneden sonra tutunmaya yardımcı olsun diye 2 haftalık verdi yani inşallah gebelik ile sonuçlanır progestan adet gecikmesi vs yapıyor diye de okudum kafam karışık ayrıca Dr iğneyi pazar günü kullan dedi o günden önce bı muayene etmeden verdi diye de şüphe düştü de içime hayirlisi
Merhaba gebelik oluştu muKızlar ben bugün de ovulasyon testi yaptım. Dr çarşamba günü kontrol edip pazar günü iğne vurdur dedi benim de aklıma takıldı yumurta büyür mü acaba diye ama bugün sabah test yaptım yumurtlama olmuş 11 de de ovitrelle iğneyi vurdurdum. Yarından itibaren de progestan kullanmaya başlayacağım Allah nasip etsin
Bende aşırı sivilcelenme yaşadım normalde hiç sivilcem cıkmaz regli zamanında reglime 10 gün kala yüzümde 4 tane sivilce var ve sağ kasık ağrısı acaba dedim bende yumurtlamadan 1 gün önce ilişkim oldu gece yumurtlamadan 3 gün sonra da bi ilişkim oldu korunmadan süphelendim açıkcası bu kadar sivilcedenCanim ablam da nadir denecek kadar az sivilce çıkardı ama gebelik öncesi hep sivilcelenme yaşardı belirtiler kişiden kişiye değişebilir yani güzele yoralim inşallah güzel sonuç olsun
Ben de femara ve ovitrelle sayesinde gebe kaldımArkadaşlar bebek tedavisi görüp klomen+çatlatma iğnesiyle gebe kalan var mı acaba bebek tedavisi görüyorum doktorum klomen+çatlatma önerdi???