Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim anne tarafımda ablamda ve anneannemde ikiz var aslında genimizde oluyor, Dr bunu da göz önünde tutarak bir de her ay 2-3 yumurtam olduğu için çoğul olur herşey çok iyi diye gönderiyor ama 1 ay ilaçsız 2 ay ilaçlı takip olmama rağmen hala nasip olmadı. Bakalım adet olup bitince rahim filmi cektircem inşallah sonrasında kendiliğinden gebe kalırımBenim çoğul gebelik oldu
Amin inşallah canım. Çoğu kişi öyle hamile kalıyormuş Allah'ım daha çok aratmadan nasip etsin. Oruç açarken Kur'an kursu hocamız ne dileğiniz varsa edin ondan sonra orucunuzu açın diyor. Bol bol Ramazan ayında dua edelimRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim anne tarafımda ablamda ve anneannemde ikiz var aslında genimizde oluyor, Dr bunu da göz önünde tutarak bir de her ay 2-3 yumurtam olduğu için çoğul olur herşey çok iyi diye gönderiyor ama 1 ay ilaçsız 2 ay ilaçlı takip olmama rağmen hala nasip olmadı. Bakalım adet olup bitince rahim filmi cektircem inşallah sonrasında kendiliğinden gebe kalırım
İnsallah canimAmin inşallah canım. Çoğu kişi öyle hamile kalıyormuş Allah'ım daha çok aratmadan nasip etsin. Oruç açarken Kur'an kursu hocamız ne dileğiniz varsa edin ondan sonra orucunuzu açın diyor. Bol bol Ramazan ayında dua edelim
İnşallah canım benim rabbim sanada sağlıkla sıhatle ikizler nasip eder inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim anne tarafımda ablamda ve anneannemde ikiz var aslında genimizde oluyor, Dr bunu da göz önünde tutarak bir de her ay 2-3 yumurtam olduğu için çoğul olur herşey çok iyi diye gönderiyor ama 1 ay ilaçsız 2 ay ilaçlı takip olmama rağmen hala nasip olmadı. Bakalım adet olup bitince rahim filmi cektircem inşallah sonrasında kendiliğinden gebe kalırım
İnşallah canım benim rabbim sanada sağlıkla sıhatle ikizler nasip eder inşallah
Canım ben test yaptım. Yarın regl günüm ama kaset testyapayım dedim.Hiç umudum yoktu ama silik çizgiyi gördümAmin güzel dileklerin için teşekkür ederim
Çok sevindim inşallah kan testi de ver yarın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da dua et benim bugün 14. Gün idi iğneden sonraki bı Umut test yaptım negatif çıktı adet oldum olcam ağrılarım vs varCanım ben test yaptım. Yarın regl günüm ama kaset testyapayım dedim.Hiç umudum yoktu ama silik çizgiyi gördüm
Allah razı olsun canım. Her zaman duamdasın. Allah'ım sana da hayırlı haberler almayı nasip etsin.Dua etmeye devam edeceğim Kan testini çarşambaya ya da Perşembe bermeyş düşünüyorum birkaç gün daha bu şekilde kaset test yapmayı düşünüyorum. Kan değerim çok düşük çıkarsa sürekli kan vermeye gitmeyim. En azından biraz daha güzel sonuç alırım. İnşallah Allah'ım herkese bu duyguyu yaşatsın.Çok sevindim inşallah kan testi de ver yarın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da dua et benim bugün 14. Gün idi iğneden sonraki bı Umut test yaptım negatif çıktı adet oldum olcam ağrılarım vs var
Amin canim sağolasın gelişmeleri haberdar edersin inşallah ben de iki gündür c life araştırıyorum. Evimde klomen e başlamadan aldığım nihalin bahçesi sayfasından hayıt macunu var kullanmadan tedaviye başladım onu da yumurtlama görünce bırakmak gerekiyor ama acaba c life mi alsam yoksa elimde kini mi kullansam diye düşünüyorum bu ay rahim filmi istediği için ilaç vermicem demiştiAllah razı olsun canım. Her zaman duamdasın. Allah'ım sana da hayırlı haberler almayı nasip etsin.Dua etmeye devam edeceğim Kan testini çarşambaya ya da Perşembe bermeyş düşünüyorum birkaç gün daha bu şekilde kaset test yapmayı düşünüyorum. Kan değerim çok düşük çıkarsa sürekli kan vermeye gitmeyim. En azından biraz daha güzel sonuç alırım. İnşallah Allah'ım herkese bu duyguyu yaşatsın.
Bence elindekini kullan canım. Ama bak incir ve havuç kürünü de kullan birlikte.O macunu aç karnına kullan. İncir ve havuç kürünü de yemeklerden sonra iç. Gerçi ramazan da zor olacak ama günde bir kez de olsa içmeye çalış. İncir havuç kürünü 21 gün boyunca ara vermeden kullan. Ben öyle yaptım. Yumurtlamadan sonra çatlama için de sadece havuç suyunu içtimAmin canim sağolasın gelişmeleri haberdar edersin inşallah ben de iki gündür c life araştırıyorum. Evimde klomen e başlamadan aldığım nihalin bahçesi sayfasından hayıt macunu var kullanmadan tedaviye başladım onu da yumurtlama görünce bırakmak gerekiyor ama acaba c life mi alsam yoksa elimde kini mi kullansam diye düşünüyorum bu ay rahim filmi istediği için ilaç vermicem demişti
Canım ben 6-7 aylık evli iken hayıt macunu kullanmıştım 3 ay ama sonuç alamadim. Aradan. 1 sene geçince yine denemek istedim ama olaylar farklı gelişti Dr sürecimiz başladı o yüzden bende yine ise yaramayacak diye bir endişe var hayıt macunu konusundaC life ben de var ik
Bence elindekini kullan canım. Ama bak incir ve havuç kürünü de kullan birlikte.O macunu aç karnına kullan. İncir ve havuç kürünü de yemeklerden sonra iç. Gerçi ramazan da zor olacak ama günde bir kez de olsa içmeye çalış. İncir havuç kürünü 21 gün boyunca ara vermeden kullan. Ben öyle yaptım. Yumurtlamadan sonra çatlama için de sadece havuç suyunu içtim
Canım o zaman c life balla hem böyle olumsuz düşüncelerde etkiler seni. Olumlu pozitif düşünürsen daha güzel olur. C life al. Hatta Instagram'da sayfaları var. Sor onlar cevaplıyor hemenCanım ben 6-7 aylık evli iken hayıt macunu kullanmıştım 3 ay ama sonuç alamadim. Aradan. 1 sene geçince yine denemek istedim ama olaylar farklı gelişti Dr sürecimiz başladı o yüzden bende yine ise yaramayacak diye bir endişe var hayıt macunu konusunda
Kuzum eşim e de sordum biraz önce geçen sene biz eşimle nihalin bahçesi sayfasından ben hayıt o ginseng macunu kullandık bizde etkisi olmadı. Eşim bundan ötürü c life yeni bir başlangıç olsun onu al dedi sipariş verdik umarım bize de vesile olurCanım o zaman c life balla hem böyle olumsuz düşüncelerde etkiler seni. Olumlu pozitif düşünürsen daha güzel olur. C life al. Hatta Instagram'da sayfaları var. Sor onlar cevaplıyor hemen
Mi slla canım bak ben bir ay kullandım c life inşallah Allah'ım şifa versin sana. Sen de böyle haberler verirsin bana. Ben de Perşembe gününe randevu aldım. O güne kadar bekleyeceğim. Eşimede söylemeyeceğim. Kan sonucum çıksın güzelce ona da o zaman haber vericemKuzum eşim e de sordum biraz önce geçen sene biz eşimle nihalin bahçesi sayfasından ben hayıt o ginseng macunu kullandık bizde etkisi olmadı. Eşim bundan ötürü c life yeni bir başlangıç olsun onu al dedi sipariş verdik umarım bize de vesile olur
Ay maşallah ya çok heyecanlı rabbim sağlıkla sihatle kucağına almayı nasip etsin bana olan güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim insallaj hem rahim filmi çektirmiş hem c life kullanmis olucam rabbim aratmadan bana da nasip etsinMi slla canım bak ben bir ay kullandım c life inşallah Allah'ım şifa versin sana. Sen de böyle haberler verirsin bana. Ben de Perşembe gününe randevu aldım. O güne kadar bekleyeceğim. Eşimede söylemeyeceğim. Kan sonucum çıksın güzelce ona da o zaman haber vericem
Amin inşallah canım hep dualarımdasın. Senden de güzel haberler bekliyorum. Salı gününe çektim randevumu çünkü dayanamayacağımAy maşallah ya çok heyecanlı rabbim sağlıkla sihatle kucağına almayı nasip etsin bana olan güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim insallaj hem rahim filmi çektirmiş hem c life kullanmis olucam rabbim aratmadan bana da nasip etsin
İnşallah canim haberdar edersin gelişmelerden bende inşallah c life gelince başlarım bakalım nasibimde varsa önümüzdeki aya artıkAmin inşallah canım hep dualarımdasın. Senden de güzel haberler bekliyorum. Salı gününe çektim randevumu çünkü dayanamayacağım
Haber veririm canım.İnşallah hayırlı haberler alırım bende. Amin inşallah canım dualarım hep devam edecekİnşallah canim haberdar edersin gelişmelerden bende inşallah c life gelince başlarım bakalım nasibimde varsa önümüzdeki aya artık
Canım kan sonucum 64.7 çıktı adet tarihim normalde dündü. İki gün sonra tekrar kan vereceğim.İnşallah canim haberdar edersin gelişmelerden bende inşallah c life gelince başlarım bakalım nasibimde varsa önümüzdeki aya artık
Maşallah rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin. Benim de c life şimdi geldi adetimin 2. Günü bugün başladım bakalım bende güzel haber alırımCanım kan sonucum 64.7 çıktı adet tarihim normalde dündü. İki gün sonra tekrar kan vereceğim.