Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen+Çatlatma iğnesi?
- Konu Sahibi Alynylmz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Amin canım inşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin Allah'ım mübarek günler yüzü suyu hürmetine Ben de oruç tutmayacsğım doktor tutma dediMaşallah rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin. Benim de c life şimdi geldi adetimin 2. Günü bugün başladım bakalım bende güzel haber alırım
Aynen canım hem şuan çok küçük bebek tutunması güzel gelişmesi için dikkatli beslen hem dinen de gebe ve emziren kadınların tutmamasında sıkıntı yok inşallah kucağına al kazasını tutarsınAmin canım inşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin Allah'ım mübarek günler yüzü suyu hürmetine Ben de oruç tutmayacsğım doktor tutma dedi
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Dikkat ediyorum canım iyi beslenmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Yarın tekrar kan testi vereceğim. Bu sabah yine idrar testi yaptım daha koyu oldu çizgisiAynen canım hem şuan çok küçük bebek tutunması güzel gelişmesi için dikkatli beslen hem dinen de gebe ve emziren kadınların tutmamasında sıkıntı yok inşallah kucağına al kazasını tutarsın
Eklentiler
- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Bende kullanıyorum Şuan clife umarım etkisi olur hepimizde :) iki tüp bebek denedim. 2.si dondurulmuştu iki ay ilaçla bile zor yumurta elde edildi amhde yüksek benim 4.5 ona rağmen oluşmadı. Clife aldım negatif görünce ovulasyonla takip ettim 16. Gün çift çizgiy gördüm inşallah gebelik testindedir görürümKuzum eşim e de sordum biraz önce geçen sene biz eşimle nihalin bahçesi sayfasından ben hayıt o ginseng macunu kullandık bizde etkisi olmadı. Eşim bundan ötürü c life yeni bir başlangıç olsun onu al dedi sipariş verdik umarım bize de vesile olur
İnşallah mübarek ayda sizden de güzel haber alırız rabbim bütün isteyenlerin kucağıni yuvasını boş birakmasin benim 3. Günüm daha sabah akşam içiyorum adetim bitince de iftar ve sahur da alırım bir de birebruli arkadaşın tavsiyesi ile havuç incir kuru yapmaya başladım 21 gün deneyecegim pazartesi günü de rahim filmi cektircem bakalım Allah ol derse olurBende kullanıyorum Şuan clife umarım etkisi olur hepimizde :) iki tüp bebek denedim. 2.si dondurulmuştu iki ay ilaçla bile zor yumurta elde edildi amhde yüksek benim 4.5 ona rağmen oluşmadı. Clife aldım negatif görünce ovulasyonla takip ettim 16. Gün çift çizgiy gördüm inşallah gebelik testindedir görürüm
Maşallah kuzum Allah tamamına erdirsin gönlündeki gibi sağlıkla sihatle kucağına alasin inşallah bu ay çok bereketli oldu yakın arkadaşlarımdan da güzel haber aldımDikkat ediyorum canım iyi beslenmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Yarın tekrar kan testi vereceğim. Bu sabah yine idrar testi yaptım daha koyu oldu çizgisi
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Allah razı olsun canım benim. Allah'ım sana da buraya güzel haberler yazmayı nasip etsin. Ay ne güzel Allah hayırlısıyla tamamına erdirsinMaşallah kuzum Allah tamamına erdirsin gönlündeki gibi sağlıkla sihatle kucağına alasin inşallah bu ay çok bereketli oldu yakın arkadaşlarımdan da güzel haber aldım
Amin kuzumAllah razı olsun canım benim. Allah'ım sana da buraya güzel haberler yazmayı nasip etsin. Ay ne güzel Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin
- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Hayırlısı inşallah ben çok şey denedim havuç incir çakşır soğan suyu maydonoz hepsini denedim. Olmadı rabbim ol derse olur tabi. İki hamilelik geçirdim ikisindede istediğim ay kaldım kürtaj oldum ikisindede kalpleri durdu. 2. Kürtajdan sonra daha hiç olmadı bebeğim. Rabbim inşallah hayırlı zamanda nasip eder tüm isyeyenlereİnşallah mübarek ayda sizden de güzel haber alırız rabbim bütün isteyenlerin kucağıni yuvasını boş birakmasin benim 3. Günüm daha sabah akşam içiyorum adetim bitince de iftar ve sahur da alırım bir de birebruli arkadaşın tavsiyesi ile havuç incir kuru yapmaya başladım 21 gün deneyecegim pazartesi günü de rahim filmi cektircem bakalım Allah ol derse olur
- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Rahim filmi ilk defa mı çekilecekİnşallah mübarek ayda sizden de güzel haber alırız rabbim bütün isteyenlerin kucağıni yuvasını boş birakmasin benim 3. Günüm daha sabah akşam içiyorum adetim bitince de iftar ve sahur da alırım bir de birebruli arkadaşın tavsiyesi ile havuç incir kuru yapmaya başladım 21 gün deneyecegim pazartesi günü de rahim filmi cektircem bakalım Allah ol derse olur
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Canım ben sana şeyi söylemeyi unuttum sanırm. Ben c life kullanırken ovülasyon testide kullandım. Mutlaka kullan onu daAmin kuzum
Rabbim size cennet meyvesi armağan etmiş dilerim bu güzel gunlerde dünya da da kucaginiz boş kalmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin önceki kayiplaniriz gebe kalabildiğinizi gösteriyor Rabbim en yakın en hayırlı vakitte yine yüzünüzü güldürsünHayırlısı inşallah ben çok şey denedim havuç incir çakşır soğan suyu maydonoz hepsini denedim. Olmadı rabbim ol derse olur tabi. İki hamilelik geçirdim ikisindede istediğim ay kaldım kürtaj oldum ikisindede kalpleri durdu. 2. Kürtajdan sonra daha hiç olmadı bebeğim. Rabbim inşallah hayırlı zamanda nasip eder tüm isyeyenlere
Evet ilk olacak pazartesi insallah güzel sonuç çıkarRahim filmi ilk defa mı çekilecek
Aynen kuzum sipariş vermiştim bugün dağıtıma çıktı diye mesaj geldi adetim bitince baslicam.insallah c life da içiyorum incir Havuc kürünü de içiyorum eşim de keçiboynuzu içiyor bakalım elimden geleni yapıyorum takdir Allah tan ne zaman nasip ederseCanım ben sana şeyi söylemeyi unuttum sanırm. Ben c life kullanırken ovülasyon testide kullandım. Mutlaka kullan onu da
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Amin canım benim. Hep dualarımdasın. İnanıyorum bu çaban boşa çıkmayacak.Aynen kuzum sipariş vermiştim bugün dağıtıma çıktı diye mesaj geldi adetim bitince baslicam.insallah c life da içiyorum incir Havuc kürünü de içiyorum eşim de keçiboynuzu içiyor bakalım elimden geleni yapıyorum takdir Allah tan ne zaman nasip ederse
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Canım dün 175 çıktı sonucum. Ama kese için erken dedi doktor. Pazartesi tekrar kan vermemi istedi. Ama ben eve hâla test yapmaya devam ediyorum. Biraz endişeliyim ister istemezbirebruli senin ikinci kan sonucun çıktı mı canın nasil gidiyor dün soracaktım yoğun geçti yazamadım buraya
İçini ferah tut kuzum artış olmuş çok güzel keseyi de kalp.atisini da zamanı gelince görüp duyarsın insalalh şuan erken zaten bunlar içinCanım dün 175 çıktı sonucum. Ama kese için erken dedi doktor. Pazartesi tekrar kan vermemi istedi. Ama ben eve hâla test yapmaya devam ediyorum. Biraz endişeliyim ister istemez
Benim de içime öyle doğuyor bu ay çok umutluyum Allah im nasip etsinAmin canım benim. Hep dualarımdasın. İnanıyorum bu çaban boşa çıkmayacak.
- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
Amin canım benim. Eşin her akşam yatmadan önce bir Fatiha suresi okusun. Sonra eline üfleyip senin karnını ovsun. Bunu her akşam yatmadan önce yapın. Kuran kursu hocamız söylemişti banaBenim de içime öyle doğuyor bu ay çok umutluyum Allah im nasip etsin