Gebeliğe Hazırlık klomen/çatlatma iğnesi bu ay umut

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım mrb. bende klomen ve çatlatma iğnesi kullananlardanım ilk tedavi sürecim inşallah işe yarar bende senin gibi heyecanla bekliyorum. yapmamız gereken tek şey sabır ne kadar zor olsada allhım hakkımızda hayırlısı nasip etsin canım

aynen canım benimde ilk ay tedavi sürecim. adetim 19 unda bekliyoruz bakalım rabbim bayram önü bizi sevindirsin o güzel haberi bize nasip etsin inşallah senin adetin ne zaman

aynen canım benimde ilk ay tedavi sürecim. adetim 19 unda bekliyoruz bakalım rabbim bayram önü bizi sevindirsin o güzel haberi bize nasip etsin inşallah senin adetin ne zaman
inşallah canım benimde 24 ünde bize en büyük bayram olur inşallah ... güzel haberler veriririz birbirimize

umudumuzu kaybetmeden devam edeceğiz canım değilse altından kalkamayız çabalayacağız ki rabbim çabalarımızı görsün
Öyle canm bugün gittim doktora ben kölmen kullanıcı yarın ama şikayetlermi anlattım doktor dedi belki düşük yapmis olabilirsin dedi tahlil yaptı sonuçlarını bekliyorum yarın klomene basliycak ama dozu arttı aynı anda 2 tane icicem

inşallah düşük yapmamışsındır canım o da sıkıntılı. hakkında hayırlısı olsun. bende günde iki defa sabah akşam alıyordum.

Catlatma iğnesinden sonra kac saatte değerlendirdin ve ne sıklıkla? Ayrıca baska önlem aldın mı? Sadece klomen ve catlatma iğnesi mi yoksa folik asit vs takviye aldnmı yumurtayı da kaliteli yapmak icin?

inşallah düşük yapmamışsındır canım o da sıkıntılı. hakkında hayırlısı olsun. bende günde iki defa sabah akşam alıyordum.
Ama malesef düşük yapmisim bebek tam oluşmadan düşük sonlandı kan değerlerim yüksek çıktı işte yarın adet imin 5. Günü klomen kullanıcı bu ay olurr inşallah hayırlısıyla bu ay son olmazsa dahada gitmiycem

Benim 2 yumurtam varmış bugün doktorum öyle dedi fazlası cogul gebelik olurmuş bende dedim aman 1 tane olsun iyi olsun yeter

Catlatma iğnesinden sonra kac saatte değerlendirdin ve ne sıklıkla? Ayrıca baska önlem aldın mı? Sadece klomen ve catlatma iğnesi mi yoksa folik asit vs takviye aldnmı yumurtayı da kaliteli yapmak icin?
canım çatlatma iğnesinden 36 saat sonra rahme düşüyormuş ve iğneden bir gün sonra da 4 gün ilişki olacak dedi dr'um. Ayrıca ben klomen ve iğneden öncede re genegsis diye takviye hapı var içeriğinde omega üç folik asit v.s. olan 3 ay bunu kullandım hala daha kullanıyorum. birde progestan diye daha iyi bağlanması ve düşük riskini önlemek için.

merhaba bende klomen + dün ovitrelle kullandım. bende bu ay umutluyum. İnşaALLAH hepimiz bu güzel sevinci yaşarız bu ay

Kızlarrrr acil durum benim 10. Günüm bugün iğneden sonra yazmıştım zaten bacağım da kırmızı damarlar çıktı yarın dokroruma gitsem ulturosonla bakarmı kese oluşmuşmu hamilelik varmı diye ona göre bacağındaki şey için doktora gitmem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…