- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
Canm inşallah seninde ilkinde tutmadı galiba ne zaman tadaviye başladınAyyy bu söylediğin bana daha da umut oldu inşallah bakalım 2. De tuttururuz
Bu ay ilk defa klomen kullandım yumurtam 12 mm kaldı regli olduktan sonra bi daha denicemAy
Canm inşallah seninde ilkinde tutmadı galiba ne zaman tadaviye başladın
Canm benim insllah buyur bu ay yaaBu ay ilk defa klomen kullandım yumurtam 12 mm kaldı regli olduktan sonra bi daha denicem
umudumuzu kaybetmeden devam edeceğiz canım değilse altından kalkamayız çabalayacağız ki rabbim çabalarımızı görsünYine tutmiycak diye hissediyorum moralim bozuluyor ozaman
canım mrb. bende klomen ve çatlatma iğnesi kullananlardanım ilk tedavi sürecim inşallah işe yarar bende senin gibi heyecanla bekliyorum. yapmamız gereken tek şey sabır ne kadar zor olsada allhım hakkımızda hayırlısı nasip etsin canımkızlar ben sürekli post açıyorum gebelikle ilgili bu ay doktorum klomen verecek önceden de kullanmıştım ama tutmadı çünkü çatlatma iğnesi vermemişti doktor bu sefer başka bi doktora gittim çatlatma iğnesi vericem dedi bol bol rabbime dua ediyorum inşallah tutar diye rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin gerçekten bu süreç çok sabır gerektiren bi süreçmiş onu anladım. sizce işe yarar mı klomenle iğne
aynen canım benimde ilk ay tedavi sürecim. adetim 19 unda bekliyoruz bakalım rabbim bayram önü bizi sevindirsin o güzel haberi bize nasip etsin inşallah senin adetin ne zamancanım mrb. bende klomen ve çatlatma iğnesi kullananlardanım ilk tedavi sürecim inşallah işe yarar bende senin gibi heyecanla bekliyorum. yapmamız gereken tek şey sabır ne kadar zor olsada allhım hakkımızda hayırlısı nasip etsin canım
inşallah canım benimde 24 ünde bize en büyük bayram olur inşallah ... güzel haberler veriririz birbirimizeaynen canım benimde ilk ay tedavi sürecim. adetim 19 unda bekliyoruz bakalım rabbim bayram önü bizi sevindirsin o güzel haberi bize nasip etsin inşallah senin adetin ne zaman
Öyle canm bugün gittim doktora ben kölmen kullanıcı yarın ama şikayetlermi anlattım doktor dedi belki düşük yapmis olabilirsin dedi tahlil yaptı sonuçlarını bekliyorum yarın klomene basliycak ama dozu arttı aynı anda 2 tane icicemumudumuzu kaybetmeden devam edeceğiz canım değilse altından kalkamayız çabalayacağız ki rabbim çabalarımızı görsün
inşallah düşük yapmamışsındır canım o da sıkıntılı. hakkında hayırlısı olsun. bende günde iki defa sabah akşam alıyordum.Öyle canm bugün gittim doktora ben kölmen kullanıcı yarın ama şikayetlermi anlattım doktor dedi belki düşük yapmis olabilirsin dedi tahlil yaptı sonuçlarını bekliyorum yarın klomene basliycak ama dozu arttı aynı anda 2 tane icicem
Catlatma iğnesinden sonra kac saatte değerlendirdin ve ne sıklıkla? Ayrıca baska önlem aldın mı? Sadece klomen ve catlatma iğnesi mi yoksa folik asit vs takviye aldnmı yumurtayı da kaliteli yapmak icin?canım mrb. bende klomen ve çatlatma iğnesi kullananlardanım ilk tedavi sürecim inşallah işe yarar bende senin gibi heyecanla bekliyorum. yapmamız gereken tek şey sabır ne kadar zor olsada allhım hakkımızda hayırlısı nasip etsin canım
Ama malesef düşük yapmisim bebek tam oluşmadan düşük sonlandı kan değerlerim yüksek çıktı işte yarın adet imin 5. Günü klomen kullanıcı bu ay olurr inşallah hayırlısıyla bu ay son olmazsa dahada gitmiyceminşallah düşük yapmamışsındır canım o da sıkıntılı. hakkında hayırlısı olsun. bende günde iki defa sabah akşam alıyordum.
canım çatlatma iğnesinden 36 saat sonra rahme düşüyormuş ve iğneden bir gün sonra da 4 gün ilişki olacak dedi dr'um. Ayrıca ben klomen ve iğneden öncede re genegsis diye takviye hapı var içeriğinde omega üç folik asit v.s. olan 3 ay bunu kullandım hala daha kullanıyorum. birde progestan diye daha iyi bağlanması ve düşük riskini önlemek için.Catlatma iğnesinden sonra kac saatte değerlendirdin ve ne sıklıkla? Ayrıca baska önlem aldın mı? Sadece klomen ve catlatma iğnesi mi yoksa folik asit vs takviye aldnmı yumurtayı da kaliteli yapmak icin?
Amin canm insallah benm 2. Ayim bu ay geçen ay kullanmıştım ama olmadı tutmadımerhaba bende klomen + dün ovitrelle kullandım. bende bu ay umutluyum. İnşaALLAH hepimiz bu güzel sevinci yaşarız bu ay
Bu ay madden ve manen anormal yoğunlaştım bu ay da büyümezse ara veririm zaten elimden gelen herşeyi yapıyorum çünküCanm benim insllah buyur bu ay yaa
İnşallah çabaların boşa cikmaz kuzumBu ay madden ve manen anormal yoğunlaştım bu ay da büyümezse ara veririm zaten elimden gelen herşeyi yapıyorum çünkü
Canim benimde 19 da sen ignemi oldun nezaman test yapmayı düşünüyorsun bende sabırsızim acaba 12 de yapsammiaynen canım benimde ilk ay tedavi sürecim. adetim 19 unda bekliyoruz bakalım rabbim bayram önü bizi sevindirsin o güzel haberi bize nasip etsin inşallah senin adetin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?