herkese merhaba bende sizlere deneyimlerimi anlatıyım 10 yıllık evliyim ilk gebeliğim kimyasal gebelikti kendiliğinden düştü.2. çok şükür klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.1 oğlum var 8 yaşından.sonra korunduğumuzu düşünürken sürpriz bir gebelik yaşadım.ne yazık ki düştü kürtaj oldum.daha sonra bundan 1 yıl önce yine gebelik düşünmeye başladık düşündüğümüz ilk ay ne yazık ki dış gebelik yaşadığımı,bebeğin sol tüpte kaldığını öğrendim ve ameliyat oldum.çok şükür tüpüm alınmadı.artık umudumu kaybetmiştim dış gebelik sonrası 3 kez yumurta takibi ve çatlatma iğnesi oldum hepsi negatif sonuçlandı. tiroid hastasıyım yumurtlama sorunumda var.sonra tam 1 yıl sonra bir mucize yaşandı artık tüp bebek düşünmeye başlamıştık ki adetimde gecikme yaşadım test pozitif çıktı henüz çok yeni 6 haftalık hamileyim kesemizi gördük kalp atışlarını duyucağım günü bekliyorum.biraz uzun oldu ama sakın umutsuzluğa kapılmaya Rabbim mübarek günler hürmetine inşallah herkese bu duyguyu yaşatır.tez zamanda güzel haberlerinizi alırız.inşallah bende hayırla bebeğime kavuşabilirim bu sefer.