- 8 Eylül 2016
- 768
- 517
- 53
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
merhaba bede 1 haziranda vuruldum iğnemi bat 21 haziran bu gün kan testi yaptırsam sonuç çıkar mı acaca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hamilesin:) bugün bi yapsaydın belki çıkar..goguslerim sisti sizliyor.belim ve kasiklarim agriyor.hep adet belirtileri zaten adet ve gebelik belirtileri tipatip ayni oluyor.14 yasinda oglum var.gecen yilda 9 haftalik bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum.sadece gecen yilki hamileligimde hava acayip sicakti ama ben dehset usuyordum sirtima kar yagiyordu sanki.insallah tatlim hepimiz hamileyizdir.oglum cok kardes istiyo en cokta onun icin istiyorum
9 ay oldu evleneli canim ilk baştan beri korunmuyoruz bakalım hayirlisiaynen canım inşşallah bakalım senin ne kadar oldu
agzindan bal damliyor canim insallah .yarin betahcg baktiracam .insallah isteyen herkese versin rabbim :)Bence hamilesin:) bugün bi yapsaydın belki çıkar..
12 .gun senin bugun bi baktir insallah pozitifi gorursun tatlimmerhaba bede 1 haziranda vuruldum iğnemi bat 21 haziran bu gün kan testi yaptırsam sonuç çıkar mı acaca
maalesef canım dün akşam yaptırdım sonuç yine hüsran 1,45 çıktı12 .gun senin bugun bi baktir insallah pozitifi gorursun tatlim
mrb canım bende 5 haziranda vuruldum ve çok sabırsızlanıyorum ama iki gündür de sanki adet olcakmışım gibi ağrim var ve akıntım da var çok sende nasıl bu gibi belirtiler işaret mi acaba..?merhaba bede 1 haziranda vuruldum iğnemi bat 21 haziran bu gün kan testi yaptırsam sonuç çıkar mı acaca
ben pek bir belirti görmedim bu ay sadece iğneden bir hafta sonra göğüs ağrım oldu baya dokunamıyordum bile iğnenin etkisinden galiba bu üçüncü denememdi diğer 2 sinde cok belirti olmuştu ama sonuç hüsranmrb canım bende 5 haziranda vuruldum ve çok sabırsızlanıyorum ama iki gündür de sanki adet olcakmışım gibi ağrim var ve akıntım da var çok sende nasıl bu gibi belirtiler işaret mi acaba..?
bende iki yıllık evliyim hiç korunmadım 4 aydır olmuyor ama . ilk iğnemi kullandım bu ay allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.ben pek bir belirti görmedim bu ay sadece iğneden bir hafta sonra göğüs ağrım oldu baya dokunamıyordum bile iğnenin etkisinden galiba bu üçüncü denememdi diğer 2 sinde cok belirti olmuştu ama sonuç hüsranhamilelik istediğimizden herseyi belirti haline getiriyoruz aslında bilmiyorum ya piskolojim cok bozuk şu an 1 yıldır evliyim hiç korunmadım üç ay klomen+inofolic+ovitrelle kullandım sonuç yok doktora gidesim bile kalmadı
![]()
Canım atsana testini:)kizlar 12.gunde hala ignenin etkisi olabilirmi.henuz kan testi vermedim.az once evde idrar testi yapayim bi deneyeyim dedim.ikinci cizgi cok silik bilemedim
amin canımbende iki yıllık evliyim hiç korunmadım 4 aydır olmuyor ama . ilk iğnemi kullandım bu ay allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
yuklenmiyor hata veriyor surekliCanım atsana testini:)
Allah allah neden ki? Daha sonra tekrar denersin canımyuklenmiyor hata veriyor surekli![]()
canım bence idrar yapma dire kan ver bende bu ay iğne vuruldum ben direk kan vercem sende öyle yap sen progestan kullanıyor musunkizlar 12.gunde hala ignenin etkisi olabilirmi.henuz kan testi vermedim.az once evde idrar testi yapayim bi deneyeyim dedim.ikinci cizgi cok silik bilemedim
kan verdim az once bugun yetismez sonucu sanirim .yarin ogrenicem insallah.hayir progestan vermedi doktorum tatlimcanım bence idrar yapma dire kan ver bende bu ay iğne vuruldum ben direk kan vercem sende öyle yap sen progestan kullanıyor musun
iyi yapmışsın canım kanda daha net çıkar inşallah vardır özelde verdiysen 1saate çıkıyor devlette verdiysen yarına çıkar inşallah vardır cnmkan verdim az once bugun yetismez sonucu sanirim .yarin ogrenicem insallah.hayir progestan vermedi doktorum tatlim
Tekrar yaptınmı test tekrar dene yine 2.çizgi çıkarsa kan testi yaptırsınKızlar acillll cevap Dün test yapmıştım negatif ti ya banyoya koymuştum Bugün bi bakayım dedim ikinci çizgi çıkmış doğru olabilir miiii
Sabah yaptım ama tek çizgi bakalım akşam değişecekmi . sabah sağlık ocağına kan verdim beşte çıkacak sonuç dua edin inşallah kızlarTekrar yaptınmı test tekrar dene yine 2.çizgi çıkarsa kan testi yaptırsın