• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen/çatlatma iğnesi bu ay umut

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
goguslerim sisti sizliyor.belim ve kasiklarim agriyor.hep adet belirtileri zaten adet ve gebelik belirtileri tipatip ayni oluyor.14 yasinda oglum var.gecen yilda 9 haftalik bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum.sadece gecen yilki hamileligimde hava acayip sicakti ama ben dehset usuyordum sirtima kar yagiyordu sanki.insallah tatlim hepimiz hamileyizdir.oglum cok kardes istiyo en cokta onun icin istiyorum
Bence hamilesin:) bugün bi yapsaydın belki çıkar..

merhaba bede 1 haziranda vuruldum iğnemi bat 21 haziran bu gün kan testi yaptırsam sonuç çıkar mı acaca
mrb canım bende 5 haziranda vuruldum ve çok sabırsızlanıyorum ama iki gündür de sanki adet olcakmışım gibi ağrim var ve akıntım da var çok sende nasıl bu gibi belirtiler işaret mi acaba..?

mrb canım bende 5 haziranda vuruldum ve çok sabırsızlanıyorum ama iki gündür de sanki adet olcakmışım gibi ağrim var ve akıntım da var çok sende nasıl bu gibi belirtiler işaret mi acaba..?
ben pek bir belirti görmedim bu ay sadece iğneden bir hafta sonra göğüs ağrım oldu baya dokunamıyordum bile iğnenin etkisinden galiba bu üçüncü denememdi diğer 2 sinde cok belirti olmuştu ama sonuç hüsran :( hamilelik istediğimizden herseyi belirti haline getiriyoruz aslında bilmiyorum ya piskolojim cok bozuk şu an 1 yıldır evliyim hiç korunmadım üç ay klomen+inofolic+ovitrelle kullandım sonuç yok doktora gidesim bile kalmadı:cry::KK34:

kizlar 12.gunde hala ignenin etkisi olabilirmi.henuz kan testi vermedim.az once evde idrar testi yapayim bi deneyeyim dedim.ikinci cizgi cok silik bilemedim

ben pek bir belirti görmedim bu ay sadece iğneden bir hafta sonra göğüs ağrım oldu baya dokunamıyordum bile iğnenin etkisinden galiba bu üçüncü denememdi diğer 2 sinde cok belirti olmuştu ama sonuç hüsran :KK43: hamilelik istediğimizden herseyi belirti haline getiriyoruz aslında bilmiyorum ya piskolojim cok bozuk şu an 1 yıldır evliyim hiç korunmadım üç ay klomen+inofolic+ovitrelle kullandım sonuç yok doktora gidesim bile kalmadı:cry::KK34:
bende iki yıllık evliyim hiç korunmadım 4 aydır olmuyor ama . ilk iğnemi kullandım bu ay allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

kizlar 12.gunde hala ignenin etkisi olabilirmi.henuz kan testi vermedim.az once evde idrar testi yapayim bi deneyeyim dedim.ikinci cizgi cok silik bilemedim
canım bence idrar yapma dire kan ver bende bu ay iğne vuruldum ben direk kan vercem sende öyle yap sen progestan kullanıyor musun

kan verdim az once bugun yetismez sonucu sanirim .yarin ogrenicem insallah.hayir progestan vermedi doktorum tatlim
iyi yapmışsın canım kanda daha net çıkar inşallah vardır özelde verdiysen 1saate çıkıyor devlette verdiysen yarına çıkar inşallah vardır cnm

Kızlar acillll cevap Dün test yapmıştım negatif ti ya banyoya koymuştum Bugün bi bakayım dedim ikinci çizgi çıkmış doğru olabilir miiii

Back