• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen/çatlatma iğnesi bu ay umut

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kullanmam mi 5 kez hemde

2 kez klomen + oviterelle
1 kez femara + oviterelle +aşılama

1 kez sadece oviterelle kimyasal oldu
Simdi 1 kez daha sadece oviterelle bekliyorum

Ilk 3 u çöp olmuş yumurtam 4 cm ye yaklaşıyordu benim super akıllı hekimlerim hiç demedi ki 2 cm den fazlası nin içi boş bana öyle aşılama yaptılar eeee kimin umrunda benin vücudum hormonlarım hayallerim onların cepleri dolsun kafi
nasıl yani senin yumurtan fazla mı büyüme yapmış benimkiler 20mm felan senin ki 4cm :O doktorlar üzerimizde herşeyi deniyor zaten anasını satayım deneme tahtası gibi ediyorlar bizi

Ben bugün adet oldum valla umudum kırıldı yani bugün hastaneye kan tahlili vermeye gidicektim oda sabah regl olmuşum moralım bozuk bu ayki ilaç iğne çaba boşa gitti

Ben bugün adet oldum valla umudum kırıldı yani bugün hastaneye kan tahlili vermeye gidicektim oda sabah regl olmuşum moralım bozuk bu ayki ilaç iğne çaba boşa gitti
aaaa canım çok üzüldüm ya neyse hayırlısı olsun klomen kullanalı bu kaçıncı ayın oldu

nasıl yani senin yumurtan fazla mı büyüme yapmış benimkiler 20mm felan senin ki 4cm :O doktorlar üzerimizde herşeyi deniyor zaten anasını satayım deneme tahtası gibi ediyorlar bizi
Yani benim klomene ihtiyacım yok kendilere 20mm oluyor zaten ama 48mm ile bana aşılama yaptılar tutmadı tabii;)

Kızlar bende 3.gunum iğne vuruldu klomen kullanmadan bir tane yumurtam oldu doktorunz nasıl ilişki verdi acaba akıntı yok acaba normal. I

Hiç canını sıkma 2.klomen tedavisi daha etkili diyorlar. Benim yumurtam bile büyümedi geçen ay insan çok demoralize oluyor ama savaşmayı bırakmamak lazım
Aslında benim ilk gebeliğim de ben tedavi görmüştüm ve ilk catlatma ignesinden tutadı adet olmuştum 2.sinde tutmuştu kızıma hamile kalmistim acaba yine öyle olurmu ki dediğin çok mantıklı 2. Tedavi daha etkili diye

Aslında benim ilk gebeliğim de ben tedavi görmüştüm ve ilk catlatma ignesinden tutadı adet olmuştum 2.sinde tutmuştu kızıma hamile kalmistim acaba yine öyle olurmu ki dediğin çok mantıklı 2. Tedavi daha etkili diye
Ayyy bu söylediğin bana daha da umut oldu inşallah bakalım 2. De tuttururuz

Back