- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
nasıl yani senin yumurtan fazla mı büyüme yapmış benimkiler 20mm felan senin ki 4cm :O doktorlar üzerimizde herşeyi deniyor zaten anasını satayım deneme tahtası gibi ediyorlar biziKullanmam mi 5 kez hemde
2 kez klomen + oviterelle
1 kez femara + oviterelle +aşılama
1 kez sadece oviterelle kimyasal oldu
Simdi 1 kez daha sadece oviterelle bekliyorum
Ilk 3 u çöp olmuş yumurtam 4 cm ye yaklaşıyordu benim super akıllı hekimlerim hiç demedi ki 2 cm den fazlası nin içi boş bana öyle aşılama yaptılar eeee kimin umrunda benin vücudum hormonlarım hayallerim onların cepleri dolsun kafi
canım iğneyle çatlama olduğu için bi kaç gün sürermiş bende yeni öğrendim belkide tutmuştur yerleşme ağrısıdır.Kızlar benimde rahimimde ağrı var sertleşiyor gibi böyle kasık ağrısı var iğne yapılalalı beş gün oldu
İnşalalh canım inşalalh tutmuştur bugünde agrılarılarım var kasıklarda ve rahimdecanım iğneyle çatlama olduğu için bi kaç gün sürermiş bende yeni öğrendim belkide tutmuştur yerleşme ağrısıdır.
adetini bekleyeceğiz canım o zaman inşallah tutarİnşalalh canım inşalalh tutmuştur bugünde agrılarılarım var kasıklarda ve rahimde
aaaa canım çok üzüldüm ya neyse hayırlısı olsun klomen kullanalı bu kaçıncı ayın olduBen bugün adet oldum valla umudum kırıldı yani bugün hastaneye kan tahlili vermeye gidicektim oda sabah regl olmuşum moralım bozuk bu ayki ilaç iğne çaba boşa gitti
Yani benim klomene ihtiyacım yok kendilere 20mm oluyor zaten ama 48mm ile bana aşılama yaptılar tutmadı tabiinasıl yani senin yumurtan fazla mı büyüme yapmış benimkiler 20mm felan senin ki 4cm :O doktorlar üzerimizde herşeyi deniyor zaten anasını satayım deneme tahtası gibi ediyorlar bizi
BU ilk ayım canm ama daha kullanmiycamaaaa canım çok üzüldüm ya neyse hayırlısı olsun klomen kullanalı bu kaçıncı ayın oldu
İnşallah canımadetini bekleyeceğiz canım o zaman inşallah tutar
neden canım bana doktorum bu ay olmazsa gelecek ay tekrar klomen tedavisine başlarız dediBU ilk ayım canm ama daha kullanmiycam
Yine tutmiycak diye hissediyorum moralim bozuluyor ozamanneden canım bana doktorum bu ay olmazsa gelecek ay tekrar klomen tedavisine başlarız dedi
neden canım bana doktorum bu ay olmazsa gelecek ay tekrar klomen tedavisine başlarız dedi
Hiç canını sıkma 2.klomen tedavisi daha etkili diyorlar. Benim yumurtam bile büyümedi geçen ay insan çok demoralize oluyor ama savaşmayı bırakmamak lazımYine tutmiycak diye hissediyorum moralim bozuluyor ozaman
Benim de 7. Günüm ve kasıkda fena agrım var neden anlamadımKızlar bende 3.gunum iğne vuruldu klomen kullanmadan bir tane yumurtam oldu doktorunz nasıl ilişki verdi acaba akıntı yok acaba normal. I
Aslında benim ilk gebeliğim de ben tedavi görmüştüm ve ilk catlatma ignesinden tutadı adet olmuştum 2.sinde tutmuştu kızıma hamile kalmistim acaba yine öyle olurmu ki dediğin çok mantıklı 2. Tedavi daha etkili diyeHiç canını sıkma 2.klomen tedavisi daha etkili diyorlar. Benim yumurtam bile büyümedi geçen ay insan çok demoralize oluyor ama savaşmayı bırakmamak lazım
Canim kasik ağrısı normal heryerde öyle yazmışlar diğer adete kadar oluyormuş da akıntı mevzusu kafamı karıştırdı seni nasıl oldumu akintin yumurta akı gibi olanindanBenim de 7. Günüm ve kasıkda fena agrım var neden anlamadım
Ayyy bu söylediğin bana daha da umut oldu inşallah bakalım 2. De tuttururuzAslında benim ilk gebeliğim de ben tedavi görmüştüm ve ilk catlatma ignesinden tutadı adet olmuştum 2.sinde tutmuştu kızıma hamile kalmistim acaba yine öyle olurmu ki dediğin çok mantıklı 2. Tedavi daha etkili diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?