- 3 Haziran 2017
- 501
- 277
- 103
- Konu Sahibi sevgili_can_
Benim de 2. Klomen canım Haziran'da kullanmıştım 1 ay ara verdim şimdi bu 2.olcakinsllah tutar canim senin kacinci klomenun benim 2. di yumurtalar catladi ama tutmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 2. Klomen canım Haziran'da kullanmıştım 1 ay ara verdim şimdi bu 2.olcakinsllah tutar canim senin kacinci klomenun benim 2. di yumurtalar catladi ama tutmadi
İnşallah canım sonuç alırız evet karnımda ve kasıklarımda hem şişlik hem sancı var yarına kadar sürer büyük ihtimalKuzum inşallah agrılarına gösterdiğin sabrın ve verdiğin emeklerin karşılığı alırsın, ben de cumartesi iğnemi olacağım acı ve agrıdan çok korkuyorum, nasıl sancın çok mu kötü (
5 .gunu mu oluyor senn kontrolunAdet takip uygulamaları var akıllı telefonlar için adet döngünü giriyorsun tahmini yumurtlama haftanı ve yumurtlama gününü gösteriyor, tahmini yumurtlama gününden bi kaç gün önce git bence
Yok canım adetin başladığı günü 1. sayarsak 11. Gün5 .gunu mu oluyor senn kontrolun
Benim adetin basladigi gunden sayarsak 14.gun kontrol etti yumurtlama zamaniydi ve 18mm di yumurtalar.ertesi gunde igne vurdurdum zaten.Yok canım adetin başladığı günü 1. sayarsak 11. Gün
Insallah canım tek temennim o vardır bir bildiği herhalde:)aaa o kotu olmus :) doktorun da vardir bir bildigi belki insallah kacmaz.
Senin adet döngün kaç gündü? 26 gün benim ama bu ay iki gün erken oldumBenim adetin basladigi gunden sayarsak 14.gun kontrol etti yumurtlama zamaniydi ve 18mm di yumurtalar.ertesi gunde igne vurdurdum zaten.
Benimkisi son zamanlarda cok degismisti.ama normalde mesela gecen ay 4 nde oldum bu ayda oyle olmadi lazim.yani 2si ile 5 i arasi normal olan.Senin adet döngün kaç gündü? 26 gün benim ama bu ay iki gün erken oldum
Bekleme canim 4 gun ust uste iliski yap mutlaka 36. Saat i mutlaka degerlendir dik bacaklari 45 dakika yat dusunuda sabah al bunlari yap bu ay kuzum insallah hamis kalirsinBende kullandım bu ay igneyide vurdurdum dün gece . Şimdi de beklemedeyim canım
Banada doktor sabah iğne olup akşamı ilişki ve diğer günler üstüste 2 gün daha olsun dedi ama her gün olunca spermler kaliteli olmuyor diye biliyorumBekleme canim 4 gun ust uste iliski yap mutlaka 36. Saat i mutlaka degerlendir dik bacaklari 45 dakika yat dusunuda sabah al bunlari yap bu ay kuzum insallah hamis kalirsin
Yok canım adetin başladığı günü 1. sayarsak 11. Gün
belki benimde 14.vunumde bi ihtumal 18 milim olur :/Benim adetin basladigi gunden sayarsak 14.gun kontrol etti yumurtlama zamaniydi ve 18mm di yumurtalar.ertesi gunde igne vurdurdum zaten.
Ins canim moral en onemlisi bu yolda vucudunuza iyi sinyaller gonderin oda iyi sekilde cvp versinbenimde bugun adetle beraber 11. gunum ○_°
belki benimde 14.vunumde bi ihtumal 18 milim olur :/
hic gondercek iyi sinyalim kalmadi hayirlisi doktor trdaviye klomen yanit vermemis diyor cok az gelismis malesefIns canim moral en onemlisi bu yolda vucudunuza iyi sinyaller gonderin oda iyi sekilde cvp versin
Frekanslarla oyna ayari yerine getir canim moral cok onemli ahhh beni bi gorsen yumurta var 2 3 tane catliyo yine olmuyo niye bilmiyorum ama olcak bak inan dogru zaman sabir dua caba yola devam yilmiyoruz moralde bozmuyoruz bak demesi kolay gibi gelir ama benim gibi 6. Ayinsa aman be dersin yine toparlanip kosarsin dene cok guzel oluyo bu heyecan aliskanlik yapti bendehic gondercek iyi sinyalim kalmadi hayirlisi doktor trdaviye klomen yanit vermemis diyor cok az gelismis malesef
benim derdim hemen tutsada gebeligin bi kismini ailemin yaninda gecirmek iciin nasipse bayramdan sonra gitcek gibiyim ..ama hayirlisi iste :)Frekanslarla oyna ayari yerine getir canim moral cok onemli ahhh beni bi gorsen yumurta var 2 3 tane catliyo yine olmuyo niye bilmiyorum ama olcak bak inan dogru zaman sabir dua caba yola devam yilmiyoruz moralde bozmuyoruz bak demesi kolay gibi gelir ama benim gibi 6. Ayinsa aman be dersin yine toparlanip kosarsin dene cok guzel oluyo bu heyecan aliskanlik yapti bende
Insallah hemen tutunur bebisin canim yani ilk aylar bulanti falan zor oluyor rabbim insallah en kisa zamanda gonlune gore versinbenim derdim hemen tutsada gebeligin bi kismini ailemin yaninda gecirmek iciin nasipse bayramdan sonra gitcek gibiyim ..ama hayirlisi iste :)
amin insaAllah hepimize :)☆☆Insallah hemen tutunur bebisin canim yani ilk aylar bulanti falan zor oluyor rabbim insallah en kisa zamanda gonlune gore versin