- 1 Ekim 2013
- 8.465
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi sevgili_can_
-
bildigim kadariyla adet duzensizligi olanlar bi kac ay adet sokturucu yada dogum kontrol hapi kullaniyolar sonra duzene giriyor.bi kadin dogum uzmanina gidip hormon testi yaptirmanizi oneririmKizlar bu klomen ilacini ben gecen au kullandim eylul de ama bana catkatma ignesi vermedi doktorum...3 defa kullaniliyor diyeokudum sizlerden dogru mu.. Ben gecen ay adet olmamist tarlusal denen adet sokucu kullandim oyle bi 10 gun adet oldum ardindam da klomen e basladim bu ay yine doktoe verecegim demisti hala hasta olmadim... Neden olmaz ki imsan adet ya sorunum da yok adrt olmamak menopoz demek ve de cocuk olmamasi demek dehil mi... Ben 25 uasimdayim daha ..bu ay da olmazsam yiane mi adrt sokucu ile adet olavahim.... Bir de tarlusal tamamen bitene kadr mi kullanilmali yoksa adet olana kadar mk
2 aydir bu sekilde neden olmus olabilit...doktorum e2 degerim 8 cikmisti menopoza yakin demisti anlamadim hic bu ayda hormona godicem zaten cagirdi adetin 3. Günübildigim kadariyla adet duzensizligi olanlar bi kac ay adet sokturucu yada dogum kontrol hapi kullaniyolar sonra duzene giriyor.bi kadin dogum uzmanina gidip hormon testi yaptirmanizi oneririm
kistin olabilir gerci ultrasonda bakmistir illaki gorurdu olsaydi2 aydir bu sekilde neden olmus olabilit...doktorum e2 degerim 8 cikmisti menopoza yakin demisti anlamadim hic bu ayda hormona godicem zaten cagirdi adetin 3. Günü
Haklısın bazen benimde hiç bişey yapasım gelmiyor adet günüm yaklaşıyor yine bunalım takılmaya başladım adet olacakmışım gibi sancılar var belirtiler her ay gibi aynı zaten bu ayda olmazsa biraz ara vercem kendi haline bırakcamVALla benimde bugün kontrolüm vardı gitmedim gitmek istemedim dün ilişki önerdi yapmadım içimden gelmedi. Düştüm yattım çok uykum vardı görev gibi içimden gelmiyor. İnsanın sevişme isteği bile kalmaz ya sinir bozucu
Boşverin ben nasibimde varsa kendi kendine olsun usandım iki güne sabahın köründe git doktora gel vs vs
Her klomen den sonra aynı belirtiler oluyor ama malesef hüsran sonuç oyüzden pek umutlanma Sonra hayal kırıklığı oluyor akışına bırak adet gününü bekleKızlar klomen kullandım bu ay ve adet olmamı bekliyorum 4 günüm var adet olmama suan 2 gündür sağ tarafımda hafif hafif agrı ama cok yok ve bel ağrım var gögüslerim de şiş sizce hamilemiyim.
haklısın bende bekliyorum bklmHer klomen den sonra aynı belirtiler oluyor ama malesef hüsran sonuç oyüzden pek umutlanma Sonra hayal kırıklığı oluyor akışına bırak adet gününü bekle
Bu ay olumsuz olursa diğer ay aşılama düşünüyorum ben fiyat aldım doktordan bakalım eşim çok kasıyor kendisini o yüzden aşılama yapalım dedikHaklısın bazen benimde hiç bişey yapasım gelmiyor adet günüm yaklaşıyor yine bunalım takılmaya başladım adet olacakmışım gibi sancılar var belirtiler her ay gibi aynı zaten bu ayda olmazsa biraz ara vercem kendi haline bırakcam
Ben de anlamadım ama başıma gelen aynen bu! Doktor stres, yaş, kilo gibi etkenlerle yumurtlama gününün değişebileceğini söyledi. İlaç olarak klomen verdi. Bakalım bugün son klomenleri içip cuma kontrole gideceğim. Ne olmuşlar bakacağız artıkO nasıl birşey çok enterasan adet dönemimde yumurtlama çok garip peki ilaçlarla falan düzelmiyormu
Ne kadarmış aşılama fiyatları doktor banada aşılama diyor bir sonraki aşama içinBu ay olumsuz olursa diğer ay aşılama düşünüyorum ben fiyat aldım doktordan bakalım eşim çok kasıyor kendisini o yüzden aşılama yapalım dedik
canım ben klomen kullandım ilk ayımda bebeğim geldi ama 9 haftalıkken de düşük yaptım belki klomenin etkisinden oldu kese gerilemeye basladı ve kanamam oldu düşürdüm .şimdi tekrar klomen kullanmaya korkuyorum doğal yollar ile hamile kalmak istıyorum bu yüzden.yada preseed jel duydum tavsiy e edildi .sizlerde onu bir arastırın cok fazla faydasını gören insan var .Merhaba kızlar
Bugün klomene başladım bu ikinci klomen denemem geçen ay ara vermiştim şimdi tekrar başlattı doktor 3 defa deneyebiliyormuşuz inşallah 3. Ye kalmadan bebiş gelir.
Sizlerden de klomene başlayan varmı birlikte deneyimlerinizi paylaşalım bu süreçte
Preseed jel dediginde kimyasal canim amacanım ben klomen kullandım ilk ayımda bebeğim geldi ama 9 haftalıkken de düşük yaptım belki klomenin etkisinden oldu kese gerilemeye basladı ve kanamam oldu düşürdüm .şimdi tekrar klomen kullanmaya korkuyorum doğal yollar ile hamile kalmak istıyorum bu yüzden.yada preseed jel duydum tavsiy e edildi .sizlerde onu bir arastırın cok fazla faydasını gören insan var .
Canım ya geçmiş olsun.. üzüldüm senin adına. Benim ilaç bittikten sonra henüz kontrolüm olmadı beklemedeyim. Bizi neyin beklediğini bilmiyoruz maalesef. Bir kaç kişiden daha duydum kist olayını ama düzelecektir emin ol.içmez olaydım. 2 cm bi kistim vardı bi ay klomen verdi doktor gunde 1 defa içtim şimdi nur topu gibi 6 cm kistim var. üstelik ilaçlada düşmedi napıcam hiç bilmiyorummm
Bugün doktora gittim geçen ay doğum kontrol ilacı vermişti klomen sonrası kistler oluştuğu için. çok şükür kistler yok olmuş her şey normal dedi. Bu ay ilaçsız deneyelim dedi bende geçen ay bir ilaç verecektiniz dedim bu ayda vermeyecektim dedi gözlemlemek için, estrofem yazayım eğer bi sonraki ayda hiçbişey olamazsa adetliyken geleceksin öyle bakacağız dedi. birde rahim filmi çekeceğiz dedi. Bugün estrofem kullanmaya başlayacağım günde 2 kez alacakmışım. Gelişmeler bu şekilde. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Her şeyin hayırlısını versin.Evet genelde klomenle çatlatma iğnesi tedavisi birlikte oluyor
İlaç ne için canım?Bugün doktora gittim geçen ay doğum kontrol ilacı vermişti klomen sonrası kistler oluştuğu için. çok şükür kistler yok olmuş her şey normal dedi. Bu ay ilaçsız deneyelim dedi bende geçen ay bir ilaç verecektiniz dedim bu ayda vermeyecektim dedi gözlemlemek için, estrofem yazayım eğer bi sonraki ayda hiçbişey olamazsa adetliyken geleceksin öyle bakacağız dedi. birde rahim filmi çekeceğiz dedi. Bugün estrofem kullanmaya başlayacağım günde 2 kez alacakmışım. Gelişmeler bu şekilde. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Her şeyin hayırlısını versin.
Canım ya geçmiş olsun.. üzüldüm senin adına. Benim ilaç bittikten sonra henüz kontrolüm olmadı beklemedeyim. Bizi neyin beklediğini bilmiyoruz maalesef. Bir kaç kişiden daha duydum kist olayını ama düzelecektir emin ol.
Kötü düşünme.. Doktor ne dedi ki? İlaçla tedavisi mümkün değil mi?valla nasıl düzelir bilmiyorum. soğan suyuna basladım sanmıyorum onun da işe yaradığını ameliyatlık olmasam bari daha da zaman kaybı yapıcak bana.
ilaç verdi bi ay kullandım düşmedi. öyle olunca da istersen 3 ay ilaca devam et bi dene. istersen kisti alalım istersen de bi tüp bebek merk. git dedi arada kaldım. soğan suyu deneedim. gidicem yıne baktırıcam kiste sanmıyorum gittiğini ama ümit kesilmiyo işte. artık zaman kaybetmek istemıyrum ama hep bi engel çıkıyor.Kötü düşünme.. Doktor ne dedi ki? İlaçla tedavisi mümkün değil mi?
Allah yardımcın olsun. Stres yapma diyeceğim ama ben onu kendime dinletemiyorum ki başkasına akıl vereyim. Her şeyde bir hayır vardır. tekrar geçmiş olsun.. İyi haberlerini alırız inşallahilaç verdi bi ay kullandım düşmedi. öyle olunca da istersen 3 ay ilaca devam et bi dene. istersen kisti alalım istersen de bi tüp bebek merk. git dedi arada kaldım. soğan suyu deneedim. gidicem yıne baktırıcam kiste sanmıyorum gittiğini ama ümit kesilmiyo işte. artık zaman kaybetmek istemıyrum ama hep bi engel çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?