• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen başlayanlar birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende aynıyım 4 yıllık evliyim 2 yılı aşkındır istiyoruz ama olmayınca olmuyor malesef 3.klomen tedavim çatlatma iğneleri falan iyice vücudumun dengesi bozuldu bu ilaçlardan 3ten fazla klomen tedavisi uygulanmıyor olmazsa aşılama dedi doktor ama ben pek aşılama yaptırmak istemiyorum belkide ara veririm bir süre hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun herşey allahtan biz elimizden geleni yapalım olmuyorsa vardır bir sebebi
Bir sorun çıktı mı peki? Sende ya da eşinde?

Ben bu ay 3. Kullandım canım son şansım artık Buda olmazsa aşılama dedi doktor ama aşılamaya karşı pekte socak bakamıyorum
Neden sıcak bakmıyorsun Benim de olmazsa bende düşünüyorum iki ay daha denerim eğer 3 ay sınırı yoksa belki de ara veririm bilmiyorum..
yumurtanın biri çatlamış diğeri de çatlamak üzere dedi yarında gidicem doktora inşallah hayırlısını nasip eder ikimizede

Neden sıcak bakmıyorsun Benim de olmazsa bende düşünüyorum iki ay daha denerim eğer 3 ay sınırı yoksa belki de ara veririm bilmiyorum..
yumurtanın biri çatlamış diğeri de çatlamak üzere dedi yarında gidicem doktora inşallah hayırlısını nasip eder ikimizede
benim ilk ayım böle etki etmeyenleri duydukça canım sıkılıyor pes edesim geliyor :(

benim ilk ayım böle etki etmeyenleri duydukça canım sıkılıyor pes edesim geliyor :KK43:
İşte bende aynı durumdayım bi Ümit devam ediyorum aslında saldım olacak umuduyla gitmiyorum.
Niye üstüne düşmedim dememek için gidiyorum bakalım süreç bize ne gösterecek

İşte bende aynı durumdayım bi Ümit devam ediyorum aslında saldım olacak umuduyla gitmiyorum.
Niye üstüne düşmedim dememek için gidiyorum bakalım süreç bize ne gösterecek
6 gün var adet olmama hafif bel ağrısı kasıklarımda ara ara hafiften ağrı adet olacakmısım gibi bakalım neler olacak:(

Yani bu süreçler biraz yıpratıcı her seferinde deneyip olmayınca insanın psikolojisi bozuluyor biraz kendimi hazırlayıp öyle denemeyi düşünüyorum bakalım

Kizlar bu klomen ilacini ben gecen au kullandim eylul de ama bana catkatma ignesi vermedi doktorum...3 defa kullaniliyor diyeokudum sizlerden dogru mu.. Ben gecen ay adet olmamist tarlusal denen adet sokucu kullandim oyle bi 10 gun adet oldum ardindam da klomen e basladim bu ay yine doktoe verecegim demisti hala hasta olmadim... Neden olmaz ki imsan adet ya sorunum da yok adrt olmamak menopoz demek ve de cocuk olmamasi demek dehil mi... Ben 25 uasimdayim daha ..bu ay da olmazsam yiane mi adrt sokucu ile adet olavahim.... Bir de tarlusal tamamen bitene kadr mi kullanilmali yoksa adet olana kadar mk

Al benden de o kadar:) Hormonlar normal. Tüpler açık. Sperm sorunu yok ama olmuyor çünkü adet dönemi yumurtluyorum hahaha
Al benden de o kadar:) Hormonlar normal. Tüpler açık. Sperm sorunu yok ama olmuyor çünkü adet dönemi yumurtluyorum hahaha
O nasıl birşey çok enterasan adet dönemimde yumurtlama çok garip peki ilaçlarla falan düzelmiyormu

Yani bu süreçler biraz yıpratıcı her seferinde deneyip olmayınca insanın psikolojisi bozuluyor biraz kendimi hazırlayıp öyle denemeyi düşünüyorum bakalım
VALla benimde bugün kontrolüm vardı gitmedim gitmek istemedim dün ilişki önerdi yapmadım içimden gelmedi. Düştüm yattım çok uykum vardı görev gibi içimden gelmiyor. İnsanın sevişme isteği bile kalmaz ya sinir bozucu
Boşverin ben nasibimde varsa kendi kendine olsun usandım iki güne sabahın köründe git doktora gel vs vs

Kızlar klomen kullandım bu ay ve adet olmamı bekliyorum 4 günüm var adet olmama suan 2 gündür sağ tarafımda hafif hafif agrı ama cok yok ve bel ağrım var gögüslerim de şiş sizce hamilemiyim.

Kızlar klomen kullandım bu ay ve adet olmamı bekliyorum 4 günüm var adet olmama suan 2 gündür sağ tarafımda hafif hafif agrı ama cok yok ve bel ağrım var gögüslerim de şiş sizce hamilemiyim.

Normalde adet olur muydun..ben gecen ay olamadim 40 gun boyunca doktor adet sokucu verdi ve nitince de klomen verdi kullandim suan hasta olmadim bende ama adet belirtileri hep var bende de sen gibi..göğüs agrisi sisligi bel agrisi vs

Normalde adet olur muydun..ben gecen ay olamadim 40 gun boyunca doktor adet sokucu verdi ve nitince de klomen verdi kullandim suan hasta olmadim bende ama adet belirtileri hep var bende de sen gibi..göğüs agrisi sisligi bel agrisi vs
Normalde 12 sinde adet olmam gerekiyor ama 1 hafta önce başladı ateş falan basıyor sanırım hamile değilim adet olcam gibi :(

Back