- Konu Sahibi sevgili_can_
-
Bence olumsuz dusunme. Vardir bi bildigi.Tıkanıklık olduğu için mi diyor acaba ama bilemedim. Cnm bende valla öyle iğneler vuruldum ki bu ay. Bekliyoruz bakalım.senin tıkanıklığı nasıl anladı doktor.bende kendimde ondan supheleniyorumMerhaba arkadaşlar bı buçuk senedir çocuğumuz olmuyor geçen ay bı doz bu ay iki doz klomen kullandım 3 yumurtam var biri tam olarak gelişmiş o da tıkalı olan kısımda ama doktor bu engel olmaz dedi fakat hiç çatlatma iğnesi yapmak istemiyor eğer çatlatma yaparsak ilerde bebekde düşük olur diyor hemen çatlatma yaparsak aşılama yapmamız lazım diyor aklım çok karışık özel olduğu için para kazanmak için mi yapıyor anlamadım yardımcı olun lütfen
Bide birsürü insan var illa catlatma güneşiyle düşer diye bişey yok.Merhaba arkadaşlar bı buçuk senedir çocuğumuz olmuyor geçen ay bı doz bu ay iki doz klomen kullandım 3 yumurtam var biri tam olarak gelişmiş o da tıkalı olan kısımda ama doktor bu engel olmaz dedi fakat hiç çatlatma iğnesi yapmak istemiyor eğer çatlatma yaparsak ilerde bebekde düşük olur diyor hemen çatlatma yaparsak aşılama yapmamız lazım diyor aklım çok karışık özel olduğu için para kazanmak için mi yapıyor anlamadım yardımcı olun lütfen
Canım ben en başta hsg yaptırdım sağ açık sol kısmï açık yada kapalı belli değil inan bilmiyorum insan ne yapicani bilemiyorBence olumsuz dusunme. Vardir bi bildigi.Tıkanıklık olduğu için mi diyor acaba ama bilemedim. Cnm bende valla öyle iğneler vuruldum ki bu ay. Bekliyoruz bakalım.senin tıkanıklığı nasıl anladı doktor.bende kendimde ondan supheleniyorum
Sen klomen kaç kez kullandin en üst doza kadar kullandinmi canimBende bu ay son kez iğne deniyorum.sonra hsg cekil3cek olmazsa zor bir süreç allah kolaylık versin ne diyimm
Amin Allah sabır versin güç versin tüm arayanlaraBende bu ay son kez iğne deniyorum.sonra hsg cekil3cek olmazsa zor bir süreç allah kolaylık versin ne diyimm
Hayirli olsun.ne güzel allah tamamına erdirsin. arkadaşlar bende menagon ve ovitrelle kullandım bugün 12. Gün adet olacak gibi ağrılarım var kötü bişey yoktur dimi yaa test yapmak istemiyorum daha erken gibiMerhaba arkadaşlar geçen ay doktorun verdiği estrofem ilacı işe yaradı :) regl tarihi bir kaç gün gecikti tahlil yaptırdım sonuç pozitif. Allah bebiş isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah .
Hayirli olsun.ne güzel allah tamamına erdirsin. arkadaşlar bende menagon ve ovitrelle kullandım bugün 12. Gün adet olacak gibi ağrılarım var kötü bişey yoktur dimi yaa test yapmak istemiyorum daha erken gibi
O ilaçi ne zaman verdi doktorunuz öncesinde kullandinizmi hiç ilaç ben de suan klomen kullanıyorum o nasip bi ilacMerhaba arkadaşlar geçen ay doktorun verdiği estrofem ilacı işe yaradı :) regl tarihi bir kaç gün gecikti tahlil yaptırdım sonuç pozitif. Allah bebiş isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah .
O ilaçi ne zaman verdi doktorunuz öncesinde kullandinizmi hiç ilaç ben de suan klomen kullanıyorum o nasip bi ilac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?