Gebeliğe Hazırlık Klomen başlayanlar birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 2.gebeligim olacak insallah 3kasimda regl bekliorum ondan sonra klomen kullanmaya baslicam umarim ilk ay basarili olurum..

Merhaba arkadaşlar bı buçuk senedir çocuğumuz olmuyor geçen ay bı doz bu ay iki doz klomen kullandım 3 yumurtam var biri tam olarak gelişmiş o da tıkalı olan kısımda ama doktor bu engel olmaz dedi fakat hiç çatlatma iğnesi yapmak istemiyor eğer çatlatma yaparsak ilerde bebekde düşük olur diyor hemen çatlatma yaparsak aşılama yapmamız lazım diyor aklım çok karışık özel olduğu için para kazanmak için mi yapıyor anlamadım yardımcı olun lütfen

Bence olumsuz dusunme. Vardir bi bildigi.Tıkanıklık olduğu için mi diyor acaba ama bilemedim. Cnm bende valla öyle iğneler vuruldum ki bu ay. Bekliyoruz bakalım.senin tıkanıklığı nasıl anladı doktor.bende kendimde ondan supheleniyorum

Bide birsürü insan var illa catlatma güneşiyle düşer diye bişey yok.

Canım ben en başta hsg yaptırdım sağ açık sol kısmï açık yada kapalı belli değil inan bilmiyorum insan ne yapicani bilemiyor

Merhaba arkadaşlar geçen ay doktorun verdiği estrofem ilacı işe yaradı :) regl tarihi bir kaç gün gecikti tahlil yaptırdım sonuç pozitif. Allah bebiş isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah .

Merhaba arkadaşlar geçen ay doktorun verdiği estrofem ilacı işe yaradı :) regl tarihi bir kaç gün gecikti tahlil yaptırdım sonuç pozitif. Allah bebiş isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah .
Hayirli olsun.ne güzel allah tamamına erdirsin. arkadaşlar bende menagon ve ovitrelle kullandım bugün 12. Gün adet olacak gibi ağrılarım var kötü bişey yoktur dimi yaa test yapmak istemiyorum daha erken gibi

Arkadaşlar iki saattir yoldayim daha 6 7 saatlik yolum var menagon ve catlatma ignesinden sonra 12. Gün. Sankiadet olacak gibi ağrım çok. Kötü bişey yoktur dimi nolur bi öneri verin

Hayirli olsun.ne güzel allah tamamına erdirsin. arkadaşlar bende menagon ve ovitrelle kullandım bugün 12. Gün adet olacak gibi ağrılarım var kötü bişey yoktur dimi yaa test yapmak istemiyorum daha erken gibi

Amin. Tesekkür ederim. Kullanmış olduğun ilaçları duymadım. Yumurta büyütme ve Çatlatma iğnesi sanırım. Genelde adet sancısı yapıyor kullanırken bende klomen kullanırken sancı yapmıştı.

Merhabalar 5 gün klomen kullandım bugün 13.gün regl in 2 yumurtam olmuş biri 19 mm diğeri 17 mm tecrübeli olanlar sizce ne Zaman çatlar ????

O ilaçi ne zaman verdi doktorunuz öncesinde kullandinizmi hiç ilaç ben de suan klomen kullanıyorum o nasip bi ilac

O ilaçi ne zaman verdi doktorunuz öncesinde kullandinizmi hiç ilaç ben de suan klomen kullanıyorum o nasip bi ilac

klomen sonrası çatlatma iğnesi oldum geçtiğimiz aylarda formda yazmıştım, çatlatma iğnesi sonrasında çatlamayan yumurtalarım vardı doktorum doğum kontrol ilacı verdi kist olur yumurtalar daha fazla büyürse ameliyatlık olur, olmadan küçülsün ilaçla dedi. Doğum kontrol ilacını kullandım çok şükür adet sonrası kontrole gittiğimde temizdi. sonraki ay bana estrofem ilacını vermişti.

arkadaşlar bir şey soracağım bende normalde polikistik over teşhisi koydular . adetin 3. günü hormon testi yaptırdım doktorum normal dedi bir sorun yok dedi zaten polikistik over de fazla gelişmemiş . bana klomen verdi adetin 3. günü itibaren 5 gün kullandım ve yumurta gelişimi var mı diye gittim normalde 16mm ve 20mm arasında olması lazımmış benim 14 dü cumartesi günü yeniden gittim 16 mm dedi sizce hamile kalabilirmiyim birde sol yumurtalığımın olduğu yerde gelişen yerde yani ağrı var arada kramp giriyor acaba bu döllendiği için mi yoksa yumurta gelişi olduğundan mı ??

Merhaba arkadaşlar adet düzensizliğim var doktor klomen verdi bu ay bugun 2. Günüm ınsallah işe yarar sonucları sizinle paylasıcam

İlk iğnemden sonra 19 gün oldu adet olmadım gebelik ihtimali nedir acaba böle gecikip gebe olmayan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…