- 9 Şubat 2016
- 3.570
- 3.126
- 133
- Konu Sahibi sevgili_can_
-
700 dedi bana ama ben önümüzdeki ayda kloemn kulalnıcam umudum yok ama olsun yine de deneyeceğimNe kadarmış aşılama fiyatları doktor banada aşılama diyor bir sonraki aşama için
İlaç ne için canım?[/QUOTE
Hamile kalmaya ve embriyonun rahime tutunması için . Netten bulduğum bilgileride paylaşayım istedim.
http://www.cocukistiyorum.com/estro...-kullanilir-ve-estrofem-ilac-kullananlar.html
Estrofem ilaç nedir?
Hamile kalmaya ve embriyonun rahime tutunması için doktorlar tarafından kullanılan bir ilaçtır.
Estrofem ilaç hangi etkenlerden dolayı kullanılır?
Normal veya ameliyat sonrası erken menopoza ve menapoza bağlı, uyku bozukluğu sıcak basması değişik ruh hali gibi östrojen yetmezliği belirtileri ve buna bağlı kemik erimelerinin önlenmesinde kullanılır
Estrofem ilaç kullananlar
Bu ilaç hamile kalmaya ,embriyonun rahime tutunmasını kolaylaştırıyor .Bir çok hanım adet gecikmesi yapıp yapmadığı konusunda ve anne rahminde ,bebeğe zarar verir mi endişesi duyuyor. Ama uzmanların önerileri ile kullandığınızda son derece rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Estrofem İlacının Kullanım Şekli:
Estrofem ağız yoluyla, her gün 1 tane alınır ve ara verilmeden kullanılır. Erken menapoz tanısı koyulmuş hanımlarda herhangi bir gün tedaviye başlanabilir. Eğer hasta regl ise adetin 5. günü başlar . 1-2 mg 17ß-östradiol, östrojen yetmezliğinin belirtilerinin giderir. Aynı zamanda bu doz kemikten erimesinin engellenmesi sağlar. .
Estrofemin Yan etkileri neler olabilir. ?
Gebelik ve emzirme durumlarında kullanılmamalıdır. Bilinmeyen vajinal kanama yaşayanlar , herhangi bir şekilde kanser tedavisi görenler , karaciğer hasarı bulunanlar bu ilacı kullanmamalıdırlar.
hayırlısı olsun canım. İnşallah olumlu olsun.Hiç bilmiyordum. İnşallah işe yarar. Ben de cuma günü kontrole gideceğim. Hayırlısı artık.
neden 3. kez klomen kullanmak zorunda kaldın hormon testinde hangisi sıkıntı cıktı.Kızlar malesef ki 3. Klomen de işe yaramadı bu sabah regl oldum şuan dipteyim çok canım sıkkın
2 yılı aşkındır olmuyor klomen yumurtayı büyütmek için biraz yumurtlama tembelliği var birde prolaktinim arada inip çıkıyorneden 3. kez klomen kullanmak zorunda kaldın hormon testinde hangisi sıkıntı cıktı.
Canım ne kadar zor olduğunu biliyorum. Bir seneyi aşkındır biz de deniyoruz olmuyor. Burada aynı konuda dertleşen bir sürü kadın var. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Evet belki bu sefer de olmadı ama olacak. Belki yine olumsuz sonuçlar alacağız ama eninde sonunda olacak. Haa Allah bizim kaderimizde anne olmayı nasip etmedi ise yapacak bir şey yok. O yüzden diplerde olma, olumlu düşün. Zor biliyorum ama yapmaya çalış.. Dualarım seninleKızlar malesef ki 3. Klomen de işe yaramadı bu sabah regl oldum şuan dipteyim çok canım sıkkın
Belkide herkesde farklı etki yapıyor ilk ay hamile kalan var 2. ayında var kimi 6. denemesinde hamile kalıyor nasip herşeyde.Merhaba hanımlar
Gezinirken konu başlığına rastladım.umutla o güzel haberi bekleyenler,umutlarını bi başka aya bırakanlar...
Neyse ben de uzun zamandır hamile kalmayı bekledim.kaldım da ama kucağıma almak nasip olmadı.
Ama klomenle kalamadım 5 kez mi desem 6 kez mi desem baya kullandım anlayacağınız. Sonrasında hastanemi Dr mu değiştirdim.bu Dr um iğneli tedavinin klomenle oranla daha iyi olduğunu klomenin rahm duvarini fazla kullanildiginda incelttigini bununda tutunmayı engellediğini söyledi.
İğneye geçtik hamile kaldım.fakat...
Neyse demem o ki aşılamaya geçmeden önce bu tedaviyi gözardı etmeyin derim.
Tabi ki nasip tatlm.Belkide herkesde farklı etki yapıyor ilk ay hamile kalan var 2. ayında var kimi 6. denemesinde hamile kalıyor nasip herşeyde.
canım desteğin için teşşekkürler tabini Allah nasip ederse anne olacağız ama bu süreç gerçekten psikolojik ben bedensel olarak çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsunCanım ne kadar zor olduğunu biliyorum. Bir seneyi aşkındır biz de deniyoruz olmuyor. Burada aynı konuda dertleşen bir sürü kadın var. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Evet belki bu sefer de olmadı ama olacak. Belki yine olumsuz sonuçlar alacağız ama eninde sonunda olacak. Haa Allah bizim kaderimizde anne olmayı nasip etmedi ise yapacak bir şey yok. O yüzden diplerde olma, olumlu düşün. Zor biliyorum ama yapmaya çalış.. Dualarım seninle
Sevgiler
İğne derken yumurta geliştirici iğnesimi ayrıca hamile kaldım demişsin ama devamlılığı olmadı mı merak ettimMerhaba hanımlar
Gezinirken konu başlığına rastladım.umutla o güzel haberi bekleyenler,umutlarını bi başka aya bırakanlar...
Neyse ben de uzun zamandır hamile kalmayı bekledim.kaldım da ama kucağıma almak nasip olmadı.
Ama klomenle kalamadım 5 kez mi desem 6 kez mi desem baya kullandım anlayacağınız. Sonrasında hastanemi Dr mu değiştirdim.bu Dr um iğneli tedavinin klomenle oranla daha iyi olduğunu klomenin rahm duvarini fazla kullanildiginda incelttigini bununda tutunmayı engellediğini söyledi.
İğneye geçtik hamile kaldım.fakat...
Neyse demem o ki aşılamaya geçmeden önce bu tedaviyi gözardı etmeyin derim.
Bebrgimin kalbi drdu kaybettmİğne derken yumurta geliştirici iğnesimi ayrıca hamile kaldım demişsin ama devamlılığı olmadı mı merak ettim
Evet yumurta geliştirici igne rahim duvarina zarar vermiyomuş aynı zamandaBebrgimin kalbi drdu kaybettm
Kızlar malesef ki 3. Klomen de işe yaramadı bu sabah regl oldum şuan dipteyim çok canım sıkkın
Olur dene benceKızlar bir yardim ..ben hala adet olmadim doktora gittim sağda ve solda adetleri atilabilenn kistlern olustugunu söyledi ...tatlısı da vermedi adet sokucu ben suan bal ve Çörek otu karisimibyedim adet sokucu olarak kullanılıyormus az leke geldi pembe ... bir de soğan kuru yaomak istiyorum bubkistler için adet olamadımya tam şimdi başlasam olur mu
Canım ya Olucak inşallah benimde bu ay tuttu bak bende senşn gibi umudumu yitirmiştimKızlar malesef ki 3. Klomen de işe yaramadı bu sabah regl oldum şuan dipteyim çok canım sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?