Gebeliğe Hazırlık Klomen başlayanlar birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızlar malesef ki 3. Klomen de işe yaramadı bu sabah regl oldum şuan dipteyim çok canım sıkkın
Canım ne kadar zor olduğunu biliyorum. Bir seneyi aşkındır biz de deniyoruz olmuyor. Burada aynı konuda dertleşen bir sürü kadın var. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Evet belki bu sefer de olmadı ama olacak. Belki yine olumsuz sonuçlar alacağız ama eninde sonunda olacak. Haa Allah bizim kaderimizde anne olmayı nasip etmedi ise yapacak bir şey yok. O yüzden diplerde olma, olumlu düşün. Zor biliyorum ama yapmaya çalış.. Dualarım seninle
Sevgiler

Merhaba hanımlar
Gezinirken konu başlığına rastladım.umutla o güzel haberi bekleyenler,umutlarını bi başka aya bırakanlar...
Neyse ben de uzun zamandır hamile kalmayı bekledim.kaldım da ama kucağıma almak nasip olmadı.
Ama klomenle kalamadım 5 kez mi desem 6 kez mi desem baya kullandım anlayacağınız. Sonrasında hastanemi Dr mu değiştirdim.bu Dr um iğneli tedavinin klomenle oranla daha iyi olduğunu klomenin rahm duvarini fazla kullanildiginda incelttigini bununda tutunmayı engellediğini söyledi.
İğneye geçtik hamile kaldım.fakat...
Neyse demem o ki aşılamaya geçmeden önce bu tedaviyi gözardı etmeyin derim.

Belkide herkesde farklı etki yapıyor ilk ay hamile kalan var 2. ayında var kimi 6. denemesinde hamile kalıyor nasip herşeyde.

Belkide herkesde farklı etki yapıyor ilk ay hamile kalan var 2. ayında var kimi 6. denemesinde hamile kalıyor nasip herşeyde.
Tabi ki nasip tatlm.
Ama klomenin uzun süre kullanımında rahim duvarini incelttigini araştırırsan bunla ilgili biçok bilgiye sen de ulaşırsın.
Dediğin gibi ama nasip.Nasipten ötesi yalan.Ben klomen olmadı diye hemen aşılamayı düşünenlere bi başka alternatif yolu denerler belki diye tecrubemi paylaşmıştım.
Amacım klomen için umutları kırmak değil.klomen sonrasi umutları yikilanlara bi ısık olmakti

canım desteğin için teşşekkürler tabini Allah nasip ederse anne olacağız ama bu süreç gerçekten psikolojik ben bedensel olarak çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun

İğne derken yumurta geliştirici iğnesimi ayrıca hamile kaldım demişsin ama devamlılığı olmadı mı merak ettim

Kızlar malesef ki 3. Klomen de işe yaramadı bu sabah regl oldum şuan dipteyim çok canım sıkkın

Vardır bir hayır canım moralini yüksek tut. Seni çok iyi anlıyorum günler geçmek bilmiyor stres oluyor insan bir sonraki ay biran önce gelsin die aynı sorunları ve stresi yaşıyoruz doktorda stres yapma dedi ister istemez yapıyosun maalesef

Kızlar bir yardim ..ben hala adet olmadim doktora gittim sağda ve solda adetleri atilabilenn kistlern olustugunu söyledi ...tatlısı da vermedi adet sokucu ben suan bal ve Çörek otu karisimibyedim adet sokucu olarak kullanılıyormus az leke geldi pembe ... bir de soğan kuru yaomak istiyorum bubkistler için adet olamadımya tam şimdi başlasam olur mu

BENİm ikinci kullanmam ben hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Olur dene bence

Canım ya Olucak inşallah benimde bu ay tuttu bak bende senşn gibi umudumu yitirmiştim
Emin’im seninde meleğin sana tutunacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…