Gebeliğe Hazırlık Klomen başlayanlar birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
soğan suyun Bşl Cnım,3-4 gün iç artık içme adet olduğun gün yine başla,ne olur ne olmaz belki şimdi içersen kisti engeller de bebek tutunur

bana dr 7 ila 10 gün ilişki olsun demişti,ben hamile kalmadım ama inşallah sen hamile kalırsın

bende 4 yıllık evliyim çok zor birsüreç sabırla du etmekten başka elimizden ne gelir...inşallah hayırlısıyla tez vakitte hamile kalırız...

Kızlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım ve bilgilerinizi istiyorumm. 4 yıllık evliyim ve artık bebek sahibi olmak istediğimize karar verdik ve doktor kontrolüne gitmeye karar verdik. Doktor bizden gerekli testleri istedi. Kan tahlili,hormon testi ve eşimden sperm testi istedi. Hepsi halledikten sonra eşimde sıkıntı cıkmadı ancak benim hormon testimde LH hormonum sıkıntılı çıktı doktorum bana yumurtlama yavaşlığı ve adet düzensizliğine neden olmaktadır dedi. Her neyse adet olduğunda 2. günü gel dedi haliyle gittim ve bana klomen ilacı verdi adetin 2. günü başladım ve 5 tane içtim yani hergün 1 tane. 14. gün gel dedi ve doktora gittiğide doktorum 13. gün yumurtanın çatladığını ilacın etkisi gayet iyi dedi çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatlamış yumurtam %50 hakkın var dün çatladı için bugun ilişki olursa kalma ihtimalin gene var dedi. adetin geçerse test al bak pozitif çıkarsa gel dedi ama adet olursan 2.günü tekrar klomen içmeye başla ilaç bittikten sonra 3 gün sonra gel dedi kontrol altında bakacak doktorum.Sizce hamile kalma olasılığım var mıdır

Tabiki var hamile kalma olasılığınız hormonlarda sorun olsada yumurtlama düzgün olmuş ınş olur.

İkinci ayım klomen de Benin’de canım
İnşallah dediğin gibi 3 ye kalmadan bebişlerimiz gelir senin kaç yumurtan oluştu

merhaba, Amin inşallah sıkıntı bir aydı bu ay hiç bitmek bilmedi bugün regl oldum bittiğinde doktora gideceğim inşallah başka bi aksilik çıkmaz. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Peki bende bişey sorabilir miyim her seferinde klomen kullandırılıp sonrası çatlatma iğnesi mi yapıyorlar ?

2. klomen kullanışım. Hasretle bekledim ve bugün adet belirtilerim başladı. Yumurta boyutum 22 mm olmuştu. Bu ay cok umutluydum ama olmadı.Artık dayanamıyorum ya. Her ay hamile olmadığımı görünce ağlıyorum.

SIKMA CANINI CANIM AYNI TEDAVİYİ GÖRÜYORUM BENDE İLK AYIM BENDE UMUTSUZLUK VAR SUAN HER AN ADET OLCAK GİBİYİM

SIKMA CANINI CANIM AYNI TEDAVİYİ GÖRÜYORUM BENDE İLK AYIM BENDE UMUTSUZLUK VAR SUAN HER AN ADET OLCAK GİBİYİM
İki yılı aşkın bir süredir istiyoruz, artık ne yapacağımızı bilmiyoruz. Eşim de çok üzülüyor. Siz ne kadardır istiyorsunuz? Bu süreçler gerçekten çok çok zor...

İki yılı aşkın bir süredir istiyoruz, artık ne yapacağımızı bilmiyoruz. Eşim de çok üzülüyor. Siz ne kadardır istiyorsunuz? Bu süreçler gerçekten çok çok zor...
4 yıllık evliyiz tam 2 senedir korunmuyoruz ama olmayınca artık doktora gittik yumurtlama tembelliği var dedi ve klomen verdi eşimde her ay ümile bekliyor ama malesef sabır Hayırlısı her şeyin.

Kizlar bende pco var . 11 aydir çocuk düşünüyoruz, olmuyor. Ne eşime ne benim rahim filmine bakıldı. Kendiliğinden adet olamiyorum. Klomenle yumurtam buyumuyor.

Nasıl bi tedavi uygulanir ? Dr ignelerden bahsetti ganol f falan. Bunlarin maliyeti nedir ? Ozel hastaneye gidicem. Fikirlerinizi merak ediyorum

Evet genelde klomenle çatlatma iğnesi tedavisi birlikte oluyor

Aynı şeyleri bende yaşıyorum ama İnan kendimize yapıyoruz moralimizi yüksek tutmamız ve umudumuzu yitirmememiz lazım herşey allahtan hayırlısı diyelim ben artık öyle yapıyorum çok kafaya takınca içinden çıkılmaz bir hal alıyor bizim için hayırlı olanı istemeliyiz

4 yıllık evliyiz tam 2 senedir korunmuyoruz ama olmayınca artık doktora gittik yumurtlama tembelliği var dedi ve klomen verdi eşimde her ay ümile bekliyor ama malesef sabır Hayırlısı her şeyin.
Bende aynıyım 4 yıllık evliyim 2 yılı aşkındır istiyoruz ama olmayınca olmuyor malesef 3.klomen tedavim çatlatma iğneleri falan iyice vücudumun dengesi bozuldu bu ilaçlardan 3ten fazla klomen tedavisi uygulanmıyor olmazsa aşılama dedi doktor ama ben pek aşılama yaptırmak istemiyorum belkide ara veririm bir süre hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun herşey allahtan biz elimizden geleni yapalım olmuyorsa vardır bir sebebi

Rabbim en kısa zamanda hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin. Isyan etmiyorum ama artık gücüm azaldı. Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…