- 8 Ağustos 2017
- 442
- 174
- 18
- Konu Sahibi sevgili_can_
İnşaallah yararda gelir bebisinMrb canım bende 3. Klomene başlıcam yarın bu sefer günde 3 defa kullan dedi hep 2 kullanıyordum bakalım bu sefer ile yarayacak mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah yararda gelir bebisinMrb canım bende 3. Klomene başlıcam yarın bu sefer günde 3 defa kullan dedi hep 2 kullanıyordum bakalım bu sefer ile yarayacak mı
Benim ki işe yaramamışMrb canım bende 3. Klomene başlıcam yarın bu sefer günde 3 defa kullan dedi hep 2 kullanıyordum bakalım bu sefer ile yarayacak mı
Okadar klomene ragmen buyumuyorsa bunyenize uymuyordur belki.ya ilac degisimi isteyin yada igne sizede yazik heray boyle hormon yukleniyor vucudunuza.Benim ki işe yaramamış
İğneye başlanacakOkadar klomene ragmen buyumuyorsa bunyenize uymuyordur belki.ya ilac degisimi isteyin yada igne sizede yazik heray boyle hormon yukleniyor vucudunuza.
Senin de üçüncümüydü benim iyice dengem bozuldu ya bu ilaçlardanBenim ki işe yaramamış
İkinci defa kullandım günde dört tane ama ise yaramamışSenin de üçüncümüydü benim iyice dengem bozuldu ya bu ilaçlardan
Adet gecikmesi yaptimi klomenİkinci defa kullandım günde dört tane ama ise yaramamış
Beklemedeyim daha adetime zaman varAdet gecikmesi yaptimi klomen
Evet bende de benzer sorunlar olmuştu. Progestanı da 3 defa kullanmıştım. Bebeğin rahme tutunmasını sağlıyor. Progestan bende ciddi bir baş dönmesi yapıyor.Mrb kızlar bugün 12.günüm klomenle birlikte ve çatlatma iğnesi oldum kasıklarda sancı yapıyor birde baş ağrısı oldu kendimi hiç iyi hissetmiyorum birde doktor Progestan ilaç verdi kullanan oldu mu
canım bende geçen ay aynen öyle oldum,bende klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum,hamilelik olmadı ama adet kanamam çamur gibi geldi,tam temizlenemedim gibime geldi.sonrasında soğan suyu içtim bi kaç kere ama adet bittikten sonra içtim..Kızlar ben de bu ay ilk defa klomen+çatlatma iğnesi kullandım ve tutmadı.. ama reglim simsiyah ve kanamadan ziyade çok tortulu geldi. Normalde hep kıpkırmızı olurdu.. İlacın ve iğnenin yan etkisi midir daha önce bunu yaşayan oldu mu aranızda?
canım bende geçen ay aynen öyle oldum,bende klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum,hamilelik olmadı ama adet kanamam çamur gibi geldi,tam temizlenemedim gibime geldi.sonrasında soğan suyu içtim bi kaç kere ama adet bittikten sonra içtim..Kızlar ben de bu ay ilk defa klomen+çatlatma iğnesi kullandım ve tutmadı.. ama reglim simsiyah ve kanamadan ziyade çok tortulu geldi. Normalde hep kıpkırmızı olurdu.. İlacın ve iğnenin yan etkisi midir daha önce bunu yaşayan oldu mu aranızda?