Gebeliğe Hazırlık Klomen başlayanlar birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İkinci klomen kulanışım bu ay. Dün 14. günümdü. Yumurtam 22.4 mm olmuş. Doktorum çatlatma iğnesi vermedi, kendiliğinden çatlar bugün yarın dedi. Hayırlısı bakalım, inşallah bu ay tutar.

Yanlış teşhis yüzünden gereksiz ilaç kullandım kolşisin.... tam 1 yıl boşuna kullandım. Haziranda doktora gittiğimde yumurtlamam zayıftı. Temmuz ,ağustosta klomen kullandım. 5.günü başladım günde 1 defa 5 gün. Eylülde gittiğimde yumurtlamam düzelmişti solda 2 sağda 1 tane çatlamıştı ama yine de 1 kez daha verdi eylül ayı geçtiği için adetim ekimde başlayacağım bakalım ne olcak

Mrb kızlar bugün 12.günüm klomenle birlikte ve çatlatma iğnesi oldum kasıklarda sancı yapıyor birde baş ağrısı oldu kendimi hiç iyi hissetmiyorum birde doktor Progestan ilaç verdi kullanan oldu mu

Mrb kızlar bugün 12.günüm klomenle birlikte ve çatlatma iğnesi oldum kasıklarda sancı yapıyor birde baş ağrısı oldu kendimi hiç iyi hissetmiyorum birde doktor Progestan ilaç verdi kullanan oldu mu
Evet bende de benzer sorunlar olmuştu. Progestanı da 3 defa kullanmıştım. Bebeğin rahme tutunmasını sağlıyor. Progestan bende ciddi bir baş dönmesi yapıyor.

Kızlar ben de bu ay ilk defa klomen+çatlatma iğnesi kullandım ve tutmadı.. ama reglim simsiyah ve kanamadan ziyade çok tortulu geldi. Normalde hep kıpkırmızı olurdu.. İlacın ve iğnenin yan etkisi midir daha önce bunu yaşayan oldu mu aranızda?

6 gün oldu çatlatma iğnesi vurulalı. Klomen de kullandım bu ay ilk kez. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ağrı oldu yumurtalıklarımda resmen büyüyüp çatladığını hissettim.Bakalım ne olacak sonuç.İşimi Allah'a bıraktım. O en güzelini verecektir inşallah.

Kızlar çatlatma iğnesinden sonra kaç gün ne aralıkta ilişki oldu bana doktor ertesi gününden itibaren 3 gün üst üste olsun dedi ama birinci gün oldu 2. Günü ben rahatsız olduğum için yapamadık sizce yeterli olurmu yoksa gün aşırı olması daha mı iyidir

Arkadaslar lutfen yardim edin psikolojim çok bozuk. 4 yıllık evliyim. Çocuğun yok 7 8 ay önce dermoid kist ameliyatı oldum. Prolaktinim yüksek. Hap kullanıyorumbunun için. Iki aydır da klomen ve çatlatmaiğnesi kullandım Su an tam yumurtlama dönemindeyim bugün doktora gittim.Yumurtam 26 mm olmuş 12.gun. büyük ihtimalkist olacak bu yumurta. Ben yoruldumgerçekten.kendimi kadın gibi hissetmiyorumzaten cinsel hayatımızda kötüleşti sürekli görevgibi yapmaktan. Ne yapacağımişaşırdım.bunlara kimseyeanlatamıyorum.doktora gitmekistemiyorum.sogan kuru ne başlasam adetekadar kullansam olurmu

canım bende geçen ay aynen öyle oldum,bende klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum,hamilelik olmadı ama adet kanamam çamur gibi geldi,tam temizlenemedim gibime geldi.sonrasında soğan suyu içtim bi kaç kere ama adet bittikten sonra içtim..

canım bende geçen ay aynen öyle oldum,bende klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum,hamilelik olmadı ama adet kanamam çamur gibi geldi,tam temizlenemedim gibime geldi.sonrasında soğan suyu içtim bi kaç kere ama adet bittikten sonra içtim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…