- 2 Aralık 2014
- 754
- 978
Hahaha ilahi ya guldurdunAHanda. Remiz dayı gelmiş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha ilahi ya guldurdunAHanda. Remiz dayı gelmiş...
resimdeki sen misin? sensen ay ne tipsizsin sen öyle kesin senin sevgilin vardır nedense boka benzeyen kızlara bayılıyorlar
Haspam iste :) yani ne beklenir? :) hem densiz hem terbiyesizKezbanların En temel özelliği de bacım demeleri değil mi ya?
Hem troll hem de Kezban olmak ayrı meziyet olsa gerek tebrikler.
Sayin KomandoYareni senin yerinde olsam bu lafini ona yedirtir mahkemeye verirdim. Burnundan fitil fitil getirirdim.. Bu firsati kacirma..
Ablacığım bir konuda da bana ..... çocuğu yazmış mahkemede ve gerçekte çok ağır ödeyecek zaten acayip yanlış birisine bulaştı. Isterse tehtid algılansın.
Ooooo bence o oksicen bizim prensese şart :) beyine gitmiyorsa ondandir bu hareketleri:)
Aynen aynen :)Ooooo bence o oksicen bizim prensese şart :) beyine gitmiyorsa ondandir bu hareketleri:)
Bunlarin hepsinin ekran goruntusunu de al. Ahlak yoksunu pislik. Bu adinin burnundan getirin. Sıkıyorsa bana laf etsin. Ilk mahkemede hesaplasiriz ondan sonra esim kendisyle cok iyi hesaplasir. Edepsiz ya resmen. Ettigi laflara bak..
Haha hem agir abi hem premses voltasini aldimi bizim premses?Aynen aynen :)
Bi yerde damar tıkanıklığı filan olmalı :)
Burada herkes Kezban
ama kendisi piremses taaam m iii bacimm:)
Hepsini yaptım ablacığım uyaranlar oldu ben görmedim bazı şeyleri, tanımam etmem böyle bir " insanı " ve beni tanısa böyle küfürler edemez bilir canını yakacağımı. Kazen abiden bilgilerini alacağım burnundan hem kanunen hem kendimen :) çok güzel getireceğim.
Hepsini yaptım ablacığım uyaranlar oldu ben görmedim bazı şeyleri, tanımam etmem böyle bir " insanı " ve beni tanısa böyle küfürler edemez bilir canını yakacağımı. Kazen abiden bilgilerini alacağım burnundan hem kanunen hem kendimen :) çok güzel getireceğim.
Hay siz çok yaşayın. İyi güldüm vallahiİki dakika güzellik uykusuna yatmıştım mevzu çıkmış. Hep kaçırdım olanları. Gideyim de pis soğanlı ellerimi kaşıkla ovayım.