kk'nın kezban üyeleri

resimdeki sen misin? sensen ay ne tipsizsin sen öyle kesin senin sevgilin vardır nedense boka benzeyen kızlara bayılıyorlar

Sayin KomandoYareni KomandoYareni senin yerinde olsam bu lafini ona yedirtir mahkemeye verirdim. Burnundan fitil fitil getirirdim.. Bu firsati kacirma..

Sayin KomandoYareni KomandoYareni senin yerinde olsam bu lafini ona yedirtir mahkemeye verirdim. Burnundan fitil fitil getirirdim.. Bu firsati kacirma..

Ablacığım bir konuda da bana ..... çocuğu yazmış mahkemede ve gerçekte çok ağır ödeyecek zaten acayip yanlış birisine bulaştı. Isterse tehtid algılansın.

Piremses i kızdırmayin lütfen

tumblr_n7ikniqYsp1r2gr06o1_500.jpg

O değilde yönetim böyle ekşınlı konularda ortadan kayboluyor.gecen ki pelin abla abi vak'ası daha hafızalardayken geyikten uzak durun bence.bayramın üstüne mapıs iyi gitmez:KK53:

Ablacığım bir konuda da bana ..... çocuğu yazmış mahkemede ve gerçekte çok ağır ödeyecek zaten acayip yanlış birisine bulaştı. Isterse tehtid algılansın.

Bunlarin hepsinin ekran goruntusunu de al. Ahlak yoksunu pislik. Bu adinin burnundan getirin. Sıkıyorsa bana laf etsin. Ilk mahkemede hesaplasiriz ondan sonra esim kendisyle cok iyi hesaplasir. Edepsiz ya resmen. Ettigi laflara bak..

Bunlarin hepsinin ekran goruntusunu de al. Ahlak yoksunu pislik. Bu adinin burnundan getirin. Sıkıyorsa bana laf etsin. Ilk mahkemede hesaplasiriz ondan sonra esim kendisyle cok iyi hesaplasir. Edepsiz ya resmen. Ettigi laflara bak..

Hepsini yaptım ablacığım uyaranlar oldu ben görmedim bazı şeyleri, tanımam etmem böyle bir " insanı " ve beni tanısa böyle küfürler edemez bilir canını yakacağımı. Kazen abiden bilgilerini alacağım burnundan hem kanunen hem kendimen :) çok güzel getireceğim.

Kezban ne anlama geliyorsa yıllardır anlam veremedim..
Az önceki konusunda yardımcı olmaya çalıştı onca kişi ben de dahil ama pişman oldum gerçekten..
Hakaret gerektirecek hiçbir şey yok ortada. Bu kadar basit olmamalı.. İnsanların iyi niyeti böyle kişiler yüzünden yok olup gidiyor.
Kezbanlara Kamillere ve hatta Osmanlara da selam olsun..

Hepsini yaptım ablacığım uyaranlar oldu ben görmedim bazı şeyleri, tanımam etmem böyle bir " insanı " ve beni tanısa böyle küfürler edemez bilir canını yakacağımı. Kazen abiden bilgilerini alacağım burnundan hem kanunen hem kendimen :) çok güzel getireceğim.

Iyi olur guzelim :KK66:

Allah allah. Bu nasıl nezaket ya hiç terbiyeni bozmadan cevap veriyorsun. Ben varya yedi sülalesinden cıkmıstım şimdiye dunyanın dalgasını gecmiştim ağzım bozuktur sen kibar kibar karsılık veriyorsun. Sabrına ve tavrına hayran kaldım tebrikler.:KK9:

Kezban ev hanımı,hamarat kadın,eşine bağlı kadın anlamına gelir,insanları aşağılamak için kullanacağına biraz kendini geliştir gel sonra bizi eleştir.He yine de hepiniz kezbansınız diyorsan canın sağolsun en azından hamarat ve sadakatlı bir kadın olduğumuzu vurguluyorsun.Sana da kezban olmanı tavsiye ederim şekerim:KK14::KK14:

X