• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kk'dakı bayanlar kımler çalısıyor kımler ev hanımı?

kk'daki bayanlar kımler calısıyor kımler ev hanımı ve meslegınız nedır?

• Ankete Katılan
    192
bende çalışıyorum. hemşireyim. zaman zaman çok bunalıyorum. ev hanımlarına çok özeniyorumbenneyaptımki yine de işimi seviyorum. ve ilerde bırakacak olursam da evimin camına iğne yapılır, serum takılır yazıcam :roflol::roflol::roflol::roflol:

Liseyi bitirdim 1 hafta sonra çalışmaya başladım.2 ay sonra ünv kazandım ünv bitirdim şimdi yine çalışıyorum.Ayrıca aöf kamu yönetimi okuyorum okuyorumsüprizzzzz
Çalışmayı çok seviyorum ama çalıştığım ortamın iyi olması lazım
Şuy anki çalıştığım yer pek iyi değilkötükedihüso

Evlenmeden önce kesintisiz 6 yıl çalıştım.
O dönemde hep evhanımı olmanın ne kadar rahat olduğunu
düşünürdüm. 13 yıldır evhanımıyım. Çalışmayı tercih ederdim.

kkya ilk uye olduugmda calışıyorudm evlendıkten sonra ilkyıl calışamdım ve sonrakı 2yıl calıştım işim çok yorucuydu.sımdıde nerdeyse 1yıldır evdeyım bu duurmda kaç yıllık evlıyım ayy saçmaladım galıba aklıma geldı :).çalışmk çok guzle bnce hernekadr maddi acıdan sıkıntı olamsada kendı aparnı harcamak ayrı bı duygu

Ben bütün şıkları alayım mümkün müdür:delphin:
Tıbbi psikoloji ve dil mezunuyum,aynı zamanda saliha bir ev hanımı olma gayesiyle de çabalıyorum,iyi bir eş iyi bir anne iyi arkadaş dost evlat komşu ,hepsi için çalışmalıyız zaten değil mi..
Ev hanımı olmak sadece günlere katılmak,temizlik yapmak,yemekle uğraşmak değil naçizane fikrim..Bir hanım her zaman kültürlü ve çalışkan olmalı..ki bunu evdeyken de başarabilir..Açar kitabını gazetesini okur gündemi takip eder en basitinden,kendine katkıda bulunacak meşgaleler bulur,internet nimetinden hayırlı bir şekilde faydalanır..Bu örnekler çoğaltılabilir tabi..
kadın olmak zor zanaat ,bunu en iyi şekilde zenginleştirmek se yine bizlerin elinde..
Herkese kolaylıklar ve keyifler diliyorumyerimseniben

Back