• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kk'dakı bayanlar kımler çalısıyor kımler ev hanımı?

kk'daki bayanlar kımler calısıyor kımler ev hanımı ve meslegınız nedır?

• Ankete Katılan
    192
Avukatım,
Öğrenciyken başladım çalışmaya toplamda sekiz yıl oldu profesyonel anlamda beş,
Çalışmayı, aktif hayatı seviyorum..

malasef bende çalışmıyorum,bekar iken baba izin vermedi ,şimdi'de koca izin vermiyor.. ikisinede:oklava:

çalışmayı çok istiyorum, cesaretim bile yok iş aramaya..

Öğrenciyken hep dua ederdim Allahım beni işsiz bırakma diye...11 senedir çalışıyorum çok şükür.
Evde oturmak,sürekli aynı işler bana göre değil.
Şimdi iki iş birden yapıyorum,hatta üçüncüsünü arıyorumsengözlerimebaksanab

4.seneye girdi ev hanımlığına terfi edişim.ama iş hayatımı çoook özledim ikizler bir büyüsün;birde şu okul bitsin hemen giricem allahın izniyle hemen başlıycam.çünkü özledim çalışmayı.

ben çok acaip aktif olarak çalıştım evlenince dedim kendime evime zaman ayırayım...çok yorucuydu çok yorulmuştum çünkü....ama ilerde elbette nasipse çalışacağım..hiç evde oturmak gibi bir niyetim yok ilerki yaşlarda..aktif hayat her zaman iyidir..bazen oluyor bom boş oturuyorsun böyle...profilimdede eğitimci yazıyor ev hanımı yada çalışmıyorum yazmak istemiyorum...çünkü çalışmamayı hiç geçirmedim aklımdan.

bende ev hanımıyım. çalışmanın ne demek olduğunuda çok iyi bilirim evlenmeden önce 7 yıl çalıştım. insanın maddi açıdan özgür olması çok güzel 20 yıldır eşe bağımlı yaşamak zor.:sm_confused:

yıllaaar yıllaaarca okudum.
ailemden uzak kaldım.
e hatta 2 üniversite okudum.

o kadar yıldım ki koşuşturmadan yoğunluktan,
çalışmaya bile hevesim kalmadı tatlicadiarzu

1.5 senedir evimin kadınıyım,yakında da cocuklarımın anası olucam inş :))

Bu konuda tam benlik düşünüyorsun..:lepi:97 yılı itibarı ile çalışıyorumkafamçokkarıştı ama beni ancak senede3 aylık izin paklar..:lepi:

Ben de sizdenim kızlar 1997 senesinde stajerliğimle bir başladım o başlayış:kahve:.Oğlum bile beni emekliye ayıramadı.2.de bebiş de:dance: kesin emekli olucam ,:sm_cool:kendim bakıcam inşeallah.Böyle çok zor oluyor.Yaşayanlar anlar ne demek istediğimi...

ben ew hanımıyım ama çalışıyorum hemde durmaksızın temizlik yemek o bu derken iş çıkış saatim bile yok hep mesai hep mesai maaşda yok üstelik. istifa edicem bu işten ya.........

Back