• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kk'dakı bayanlar kımler çalısıyor kımler ev hanımı?

kk'daki bayanlar kımler calısıyor kımler ev hanımı ve meslegınız nedır?

• Ankete Katılan
    192
Sene milattan önce 1997 ve ben çalışmaya başladım. Hala daha çalışıyorum.:lepi:

Ama bazen nefret ediyorum şöyle 2-3 ay yıllık izin kullansam demiyor değilim yanitatlicadiarzu (Anlayanlar anlamayanlara anlatsınlaelaelaelaelae)

Bu konuda tam benlik düşünüyorsun..:lepi:97 yılı itibarı ile çalışıyorumkafamçokkarıştı ama beni ancak senede3 aylık izin paklar..:lepi:

97 yılından beri çalışmaya çalışıyorum.
Bazen mutlu oldum yaptığım işten, bazen sövdüm işyerime bazen de zengin bir koca bulmadım diye kızdım kendime:roflol:
Öyle böyle senelerdir çalışıyorum.
6,5 sene sonra günün dolacak. O zamandan sonra çalışmak gibi bir niyetim yok.
Tabi benim yok evdeki nasıl bakar bana orasını bilmiyorum:icecream:

2.5 senedir çalışıyorum ama çalışmayı sevmiyorum..tembelim ben tembel....tekstil fabrikasında sekreterlik yapıyorum..pozisyonum aynen şu
h0186dtcu9.gif

şöyle sabah 11 akşam 5 bi işim olsa c.tesi pazar tatil seve seve çalışırım
tatlicadiarzu

Son düzenleme:
bende çalışmıyorum
96 dan 2004 yılına kadar çalıştım tekstil satınalma sorumlusu olarak oğlum oldu 3 yaşına kadar evde durayım kreşe gönderip başlarım hop 2. ye kaza ile hamile kaldım oda şimdi1 yaşında sizin anlıyacağınız kaldık evde artık çocuklarımı büyütüyorum
hepinize selemlarrrrrrr

Çalışmıyorum.
Ama çok isterdim çalışmayı.:lepi:
Eşim pek sıcak bakmıyor.:mymeka:
İlk ve tek çalışma deneyimim onun yanında olmuştu ve elinden geleni yapmıştı kısa sürmesi içinÇok üzgünüm çoook:a015:

Ben emekliyim...
İyi ki çalışmışım,kadınların ekonomik özgürlüğünün ve sosyal güvencelerinin olmasından yanayıma.s
Herkesinde çalışmasını öneririma.s

çalışıyorum , hemşire görevim ... evet çalışmak yorucu ama insanın kendi parasını kazanması kadar güzel bişey yok bence....

bende çalışıyorum kablo sektöründe özel bi firmada çalışıom kafamçokkarıştı zam yapmazlarsa çıkcam ev kızı olcam ama :icecream::icecream:

Ben adece hayatimda 11 ay calistim odaa zorlaaa babamdan izin almistim babam istemiyordu calismami.

Evlendim esimde istemiyo.Ama yani calissam hic fena olmazdi hep evde hep evde bunaliyorum bazen.

Bu arada huzun_yili bacim ben seni 18 yasinda bekar kiz saniyordum ya
:roflol:

20 yasında evlı bır bayanım coksekeriremsu
keske bekar ve 18 olsaydım özledım o gunlerımı cokŞeniz

Back