• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kk'dakı bayanlar kımler çalısıyor kımler ev hanımı?

kk'daki bayanlar kımler calısıyor kımler ev hanımı ve meslegınız nedır?

• Ankete Katılan
    192
çalışıyorum babamın yanında çok rahatım 10 da işe geliyom 6 da eve kaçıyom çokta bi zararı yok bubamın arada baya baya fırca kayar oda pek zoruma gitmez oldu bebek olursa bi süre ara vercem inş bu arada iş yerimizin muhasebesini tutuyorum

ben çalışmıyom maalesef.
evlenmeden önce 3,5 sene çalıştım keşke iş olsa gene çalışsam.
Ben tam bir umutsuz ev kadınıyım...
:çok üzgünüm:

çalışmıyorum ama çok istiyorum oğlum okula gidiyor ilgilenecek biri olsa hiç durmam veya saatleri uygun bir yer olsa ama malesef herşey istediğimiz gibi olmuyor

slm bende hayatı boyunca calışmayanlardanım senelerce oku diploma al oyle bir kenarda dursun :1no2:bazen duşunurum boşunamı diye :uhm:gerci cok şukur calışmaya hıc bir zaman ihtiyacımda olmadı maddi olarak manevi olarakta cevrem cok geniştir oyle kendimi eve kapamam yanı sıkılmam bir zamanlar eşime bende calışacagım diye tutturdum adam cenemden kurtulsun diye bana ev işlerimi n karşılıgında maaş vermeye başladı jeyyar yok benim cenem yine durmadı sigorta istedim mırınkırın yaptı sonunda kabul ettı şimdi dışardan oduyo oyyy canım kocişim :asigim:

Ben bekarken hep calistim.Evlendim yine calisitim.
Ama bebislerim olunca 7 yil calismadim.Ikisini sirayla büyüttüm.
Bir yil önce esimle beraber bir dükkan actik.
Maalesef ki orada calisiyorum.Ama nefret ediyorum.
Hic izinsiz,araliksiz,sosyal hayatsiz,aile hayatsiz calisiyorum.senağlama
Artik biktim,bir kac ay evde kalmak istiyorum
Ama ondan sonra gidip bir yerde is bulmak istiyorum.
Mümkünse haftanin 3-4 günü.Olursa sevinirim..tatlicadiarzu

[B]Ben hem ev hanımıyım hemde evimde çalışıyorum...Ama maaş almıyorum yaaa:(((((.İki seçeneği birden oylayamadım malesefTek güzel yanı pijamalarımla rahatttt raaahaattt çalışabiliyorum ...:)[/B]

Ben canım isterse çalışıyorum istemezse çalışmıyorum.
Ama son zamanlarda canım hiç çalışmak istemiyorbenneyaptımki.Nedense.jeyyar
Evde oturmak tv seyretmek dedikodu programları seyretmek fıldır fıldır gezmek istiyorum arkadaşlarımla ve öylede yapıyorum zaten.:lepi:

İş hayatına iş olsun diye başladım 22 senedir çalışıyorum büyük bir Holding Şirketinde Gn.Md.Yrd.Sekreteri ,Müdür Sekreteri ,Santral operatörü gibi görevlerde çalıştım, çalışmayı seviyorum, arada bir evde olmayı özlüyorum ama çalışmak güzel , çalıştığınız yere ait olduğunuzu bilmek hoş bir duygu , iyi ki çalışma hayatının içindeyim :içelim:

kızlar bende çalışıyorum. belediye de. 5 aydır doğum iznindeydim. bugün işe başladım çok zor geldi çookkk. en güzeli ev garılığı valla.valla beş ay süperdi.istediğin saatte uyan. nette takıl. tv seyret. yemek tarifleri dene. çocuklarla oyunlar oyna.süperdi valla.
neyse yakında işede adapte olurum. hepinizi öpüyorum...

7 sene bitti benimde 8. yıla başlıcam en fazla 10 sene çalışırım diyordum ama emekli oluncaya kadar sürcek bu gidişe
öğretmenim

e bende ev hanımıyım sanırım çalışanlar çk fazla bende isterdim ama çoluk çocuk derken kendimize hç bişey bırakmamışız ne edelim sağlık olsun bea biz böylede mutluyz...

Back