Rabbim KK'da maddi sıkıntı çeken borç içinde kalan ne kadar arkadaşım varsa hepsinin
borçlarından kurtulmasını ve feraha çıkmasını nasip etsin inşallah
gurbette olup vatan hasreti çekenleri tez vakitte vatanlarına kavuştursun
sağlık sorunu yaşayan arkadaşlarıma eş-şafi olan ismiyle şifa nasip eylesin
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin canlarım benim kimin ne duası ne dileği varsa kabul eylesin
ama unutmayalım ki gönül kaygan bir zemindir bazen hakkına hayır olmayanı isteyebilir
bizler neden duam kabul olmadı diye hayıflanırız ama bilmeyiz ki o isteğimiz hakkımıza hayır değildir
elbette isteyelim ama olmazsa da vardır bi hayır diyip üzülmeyelim dua edelim yılmadan usanmadan önce başkalarına sonra kendi nefsimize :1hug:
canım benim Rabbim sana hakkına hayırlı seni sevip sana saygı duyacak eksik yanını tamamlayacak evlatlarına iyi bir baba olacak ve seni her ortamda gururlandıracakallahım herkesın kalbınden gecenı versın..allaha el acıpta ne dua edıyorlarsa kabul olsun....
kım ne ıstıyorsa versın....:Saruboceq:
allahım banada hayırlısından ıyısınden bır eşşşş.......ver rabbım........:Saruboceq:
ne yapıyım ben kendım ıcınde dua ettım baktım bana kımse ıyı dılekler dememış..........:dilcikar::dilcikar:
senağlamasenağlamasenağlama
canım benim Rabbim sana hakkına hayırlı seni sevip sana saygı duyacak eksik yanını tamamlayacak evlatlarına iyi bir baba olacak ve seni her ortamda gururlandıracak
gözlerine baktığın zaman iyi ki evlenmişim işte bu adam benim diğer yarım diyebileceğin bi eş nasip etsin bitanem hemde en kısa zamanda Rabbim gönlüne göre versin
iyi akşamlar kızlarr...zeynebinn nasılsınnn...yarın saat 11 de aşılamam olacakk dualarınızı eksik etmeyinn kızlarr..allah hepimizinn gönlüne göre versinn...
canııım bilmezmiyim bi önceki sayfada senin için dua istedim bile meleğim
ben sık sık dua ediyorum yarın için canım benim Rabbim yanında yar ve yardımcın olsun meleğim benim meleklerin yarın hayatına girsinler hayatının dönüm noktası olsun inşallah bütün kalbimle yanındayım
canım duygucum bu hafta aşılama yaptıracak inşallah Rabbim inşallah bu aşılama onun için hayır olur ve meleği ona tutunur tüm kalbimle dua ediyorum duyguuum Rabbim yanında yar ve yardımcın olsun en güzel isimleriyle duanı kabul buyursun ve tez vakitte yavrunu kucağına al inşallah canım benim dualarımız seninle
CANIMSINIZ BENİM YAAAA.füsfüsüm birtanem çook teşekkürler.....
çok duygulandım..
ALLAHIM İSTİYEN HERKESE YAŞATSIN bu güzel duyguyu..
bende yinelemek istedim...
birde BELİNAY MERVE VE BADEM ARKADAŞIMIZA SABIRLAR VERSİN..
aklıma gelenler şimdilik bu....
ASLINDA KISACASI ALLAHIM herkesin gönlünün muradını versin inş..kim ne istiyorsa...
özloşuum canım benim ben senin hasretini bilmiyordum yoksa dua etmezmiydik sana bitanem rabbim senin gibi iyi kalpli zevkli bi kadını ve o güzel evini çocuk sesleriyle doldursun mevlam tez vakitte hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin sana canıım Rabbim yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle güzel arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?