• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'daki arkadaşlarımız için iyi dilek ve temennilerde bulunalım

ben tüm bebek bekleyenlere kolay doğmlarr
bebek isteyenlerede tez zamandaa sağlıklı bebişlerr versinn diorumm banada banada banada banada

slm arkadaşlar ben sıla yeni üye oldum sizlerle nasıl sohbet edecem bilmiyorum sorunum hamile kalamamak klomen kulandım bu ay bakalım ne olcak

yukarıdaki ve aşağıdaki tüm bayanların her günü mutlu,huzurlu,sağlıklı ve sevgi dolu geçsin.
bu arada incitanemtuana arkadaşımın nikah yıldönümü olduğunu öğrendim bu günün.canım zuzuma ve tüm bugün evlilik yıldönümü olan arkadaşlara bir ömür boyu mutluluk diliyorum.sevgiyle kalın...
11682232vt3.png

ZUZUM HARIKASIN YA COK DUYGULANDIRDIN BENIsenağlama
allahim herkezin gönlüne göre versin insallah
sizleri tanimakdan cok mutluyum yaa.s.

incitanemtuana evlilik yıldönümün kutlu olsun canım Rabbim bir ömür eşin ve çocuklarınla mutlu huzurlu sağlıklı bol rızıklı güzel bi hayat geçirmeni nasip etsin tatlım
bi yastıkta kocayın inşallah herşey gönlünce olsun:1hug:

amin cümlemize insallah:Saruboceq:
sanada cok tsk ederim canim benima.s.

yüce rabbim kimlerin gönlünde ne muradı varsa evlat ateşiyle yanıp tutuşan kimler varsa hayırlı zamanda tüm dileklerini gerçekleştir amin

ben tüm bebek bekleyenlere kolay doğmlarr
bebek isteyenlerede tez zamandaa sağlıklı bebişlerr versinn diorumm banada banada banada banada

dileklerine yürekten katılıyorum.Rabb'im isteyen herkesin minik mucizesini tez zamanda göndersin;tüm anne adaylarının meleklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin.

hürremimm canımm benimm iyi ki varsınnn iyi ki tanıdıkk seni.....inşalah yavrunaa yiğenimee sağlıklı sıhatlı bi şekilde kucağına alırsınn...her zaman evlatlarından yana yüzün gülsünn...her zaman gurur duy onlarla inşallahhh...seni seviyorum toprağımmmmmmmm........

iyiki sende varsın meleğim....
rabbim nerede varsa herkese sağlık sıhat ve mutluluk versin....rabbim sizlerede en kısa zamanda yavrularınıza kavuşmayı nasib etsin....çok duygulandım canım ya....senağlama
bende seni çok seviyorum toprağım....

Sevgili Allahım,

bu mesajı okiyan kadın,güzel,kuvvetli ve şık ve onu seviyorum.
Ona yardım et hayatını en güzel şekilde yaşasın.
Lütfen,her istediği şeylerde yardımcı ol ona.
Karanlık yerlerde ona parlamaya yardımcı ol ve sevemiceyi zamanlar sevebilsin.
Her zaman onu koru,sana ihtiyacı olduğu zaman ona yardım et ve ona bildirki onla yürüdüğün zaman kendisi güvendedir.

SEVIYORUM HEPINIZI KK BAYANLARI!a.s.:nazar::enbuyukkk:

ne güzel sözler.... amin .....inşallah tatlım ...:Saruboceq:

slm arkadaşlar ben sıla yeni üye oldum sizlerle nasıl sohbet edecem bilmiyorum sorunum hamile kalamamak klomen kulandım bu ay bakalım ne olcak
hoşgeldin aramıza canım Rabbim ne diliyorsan gönlüne göre versin tez vakitte hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin:Saruboceq:

yüce rabbim kimlerin gönlünde ne muradı varsa evlat ateşiyle yanıp tutuşan kimler varsa hayırlı zamanda tüm dileklerini gerçekleştir amin
amin bitanem şüphesizki Rabbim vermek istemeseydi dilemeyi yaratmazdı
Rabbim seninde diğer arkadaşlarımında gönlüne göre versin:Saruboceq:

dileklerine yürekten katılıyorum.Rabb'im isteyen herkesin minik mucizesini tez zamanda göndersin;tüm anne adaylarının meleklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin.

amin canım Rabbim seninde gönlünde ne muradın varsa versin :Saruboceq:

Back