• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'daki arkadaşlarımız için iyi dilek ve temennilerde bulunalım

senağlama.. beni çok duygulandırdın....ALLAH RAZI OLSUN ..rabbim yar ve yardımcın olsun....RABBİM nerede varsa herkesin yardımcısı olsun....senağlama

hürremim Allah senden de razı olsun canım dikkat ettimde hiç temennilerde bulunduğumuz bi bölüm yoktu
oysa ben biliyorum ki biz burada sanal bi dostluktan ötesini yaşıyoruz dertlerimizi anlatıp ortak oluyoruz her duyguya o halde neden birbirimiz için iyi dileklerde bulunmayalım hem düşünsene birisi açıyo konuyu bi bakıyor ki birisi kendisi için dua etmiş işte diyor işte yalnız değilim bi yerlerde benim için dua eden beni düşünen birisi var
o insanın yüreğinde oluşan mennuniyeti parayla yada başka bişeyle oluşturamazsın
samimi bi topik olsun istedim ve görüyorum ki olacak mutluyum

Son düzenleme:
Hurremcim can arkadaşım... Rabbim gönlundekilere hayırla kavuşmanı nasip etsin.. Rabbim yuvandan huzuru mutluluğu ve bereketi ayırmasın.. eşinle, edanur ve minik mucizenle ömur boyu mutlu ve sağlıklı bir yaşam surmeni dilerim aşkım....

Zeynepcim Sen bizim için neler diliyorsan, Rabbim sana milyonlarca katını versin... Herşey gönlunce olsun canım benim a.s.

Belinay_Merve cim o ne guzel dua öyle.. Allah razı olsun canım.. Rabbim seninde gönlune göre versin inşallah.. Aminnnn

sersoyum ben seni aylar önce tanıdım ve o gün bugündür dualarımdasın bitanem
hem sen biliyorsun senin hakkında ki fikirlerimi ben senin güçlü tarafına bayılıyorum sen farklı bi insansın dilerim artık güçlü olmanı gerektirecek şeyler yaşamazsın ve en kısa zamanda meleklerin önce karnına 9 ay sonra da kucağına yerleşirler ne diyeyim herşey gönlünce olsun canım:Saruboceq:

Hurremcim can arkadaşım... Rabbim gönlundekilere hayırla kavuşmanı nasip etsin.. Rabbim yuvandan huzuru mutluluğu ve bereketi ayırmasın.. eşinle, edanur ve minik mucizenle ömur boyu mutlu ve sağlıklı bir yaşam surmeni dilerim aşkım....

canımsın benim....ne diyeceğimi bilemiyorum... çok duygulandım ama çok.......senağlama

Zeynepcim Sen bizim için neler diliyorsan, Rabbim sana binlerce ,milyonlarca, katını versin... Herşey güzel gönlunce olsun bitanem...:Saruboceq:
amin ecmain canım hürrremim biçoğumuz hayatımız boyunca kimselere anlatmadığımız ya da anlatamadığımız ne dertler çekiyoruz ne sıkıntılarla bunalıyoruz
ben de pek anlatamıyorum kendimi oysa şu geçmişte yaşadığım 28 seneye neler sığdırdım bir bilsen hiçbirşey göründüğü gibi değil değil mi dosrum atılan her şen kahkahanın altında binlerce feryat var aslında

Son düzenleme:
cok güzel bir topik olmus,emegine saglik canim öncelikle..
bende canim dostum Hürremime,melegiyle,esiyle,sevdikleriyle mükemmel bir hayat diliyorum...tüm stresleri üzüntüleri bir an önce geride birakabilmeleri icin Rabbimden güc diliyorum onlar icin...
yine canim dostlarim nevrosky,smhsmh,nesrin,nesli,bögürtlen,rylai,balsurat,cornelia,duygu,asi,ayse,caniso,casper,sevcan ve diger tüm bekleyen arkadaslarima saglikli,hayirli evlatlar nasip olsun diye dua ediyorum...
canim dostlarim badem ve rapunzelime sabirlar diliyorum,en kisa zamanda yeniden anneligi tatsinlar insallah...
tüm güzel kalpli arkadaslariminda insallah tüm dilekleri kabul olsun....Rabbim herkesin yar ve yardimcisi olsun insallah
teşekkür ederim bitanem sağol desteğin için
amin diyorum canım bütün duaların için amin ecmain:1hug:

Allahım yukarıda ki ,aşağıdaki ve tüm kk deki bayanların gönüllerinin muradını ver.tüm isteklerine kavuşsunlar.biliyoruz ki eğer vermiyecek olsaydın isteme duygumuzu yaratmazdın.Sana sığınıyor ve yine Senden dileniyoruz.dualarımızı kabul et.amin.tüm dualarımızın kabulu ile sevgiyle kalın.

AMİNNNNNNNN...... inşallah inşallah... YA RABBİMMMM....:Saruboceq:

canım benim amin işallah..
bende herzaman yanımda olan zeynebim canım hemşoma,duygu2008e,gönülyarasına,zelişe,hürreme,başak35e roseme kurnaza,sudeyoncaya ve adını sayamadığım tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekür ederim.en üzüntülü anlarımda üzüntülerimi unutturdular,acımı benimle birlikte paylaştılar hiç bir zaman yalnız olduğumu hissettirmediler.iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi.hepinizi çok seviyorum.allah hepinizden razı olsun gönlünüzde olanı nasip etsin hepinize..

AMİN İNŞALLAH yabangülüm benim....iyiki sende varsın....RABBİM SENDENDE RAZI OLSUN İNŞALLAH .:Saruboceq:.. canım benim.....:1hug:

ne güzel dualar ne güzel dilekler bunlar aman Allahım
İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre verir sıkıntısı derdi olanın sıkıntısını derdini tasasını atlatmasına yardımcı olsun zor durumda olanlara sabırlar versin ihtiyacı olana acil şifalar versin darda olanı bolluğu rahatlığa kavuştursun anne olma hayaliyle yanıp tutuşanların kucağı bebeğiyle dolsun inşallah
AMİNN YARABBİM

AMİNNNN İNŞALLAH canım benim....RABBİM herkesşn gönlüne göre versin inşallah..:Saruboceq:.

hürremim Allah senden de razı olsun canım dikkat ettimde hiç temennilerde bulunduğumuz bi bölüm yoktu
oysa ben biliyorum ki biz burada sanal bi dostluktan ötesini yaşıyoruz dertlerimizi anlatıp ortak oluyoruz her duyguya o halde neden birbirimiz için iyi dileklerde bulunmayalım hem düşünsene birisi açıyo konuyu bi bakıyor ki birisi kendisi için dua etmiş işte diyor işte yalnız değilim bi yerlerde benim için dua eden beni düşünen birisi var
o insanın yüreğinde oluşan mennuniyeti parayla yada başka bişeyle oluşturamazsın
samimi bi topik olsun istedim ve görüyorum ki olacak mutluyum

çok hakılsın tatlım .. burada sanal dostluktan ötesi var.....senağlama
iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışım.... RABBİM hepinizden razı olsun....RABBİM herkesin gönlüne göre versin inşallah....:Saruboceq:

bınbırgece ve turuncuma hayrlı bebeler nasıp etsın rabbım
hürrem2000 bebeğını sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın
kısacası tum ınsanlığa herseyın hayrlısını versın RABBIM:Saruboceq:

bir duada kendim için etmek istiyorum amin diyerek iştirak ederseniz çok sevinirim
2 aylık bi kızım var ve2 gündür sütüm çok azdı bugün ise tamamen yok bebeğim açlıktan bağırıp duruyor o bağırdıkça benim içim acıyor mama vermek istemedim meleğimi 6. ayına kadar anne süyütle beslemekti tek dileğim ama olmadı aklınıza gelen herşeyi yaptım ama olmuyor süt yok düşünmemeye çalışıyorum strese girdikçe sütüm olmaz diye ama olmuyor yok yok çok üzgünüm çoksenağlama
ne olur dua edin meleğime ve bana
rabbim ne olur er-rezzak olan isminle meleğime süt ver ne olur rızkı veren sensin bana yardım et çok ama çok çaresizimsenağlamasenağlamasenağlama

bir duada kendim için etmek istiyorum amin diyerek iştirak ederseniz çok sevinirim
2 aylık bi kızım var ve2 gündür sütüm çok azdı bugün ise tamamen yok bebeğim açlıktan bağırıp duruyor o bağırdıkça benim içim acıyor mama vermek istemedim meleğimi 6. ayına kadar anne süyütle beslemekti tek dileğim ama olmadı aklınıza gelen herşeyi yaptım ama olmuyor süt yok düşünmemeye çalışıyorum strese girdikçe sütüm olmaz diye ama olmuyor yok yok çok üzgünüm çoksenağlama
rabbim ne olur er-rezzak olan isminle meleğime süt ver ne olur rızkı veren sensin bana yardım et çok ama çok çaresizimsenağlamasenağlamasenağlama

AMİNNNNNNN İNŞALLAH BİTANEM...:Saruboceq:
neden azaldı ki sütün .. bişeyemi üzüldün ..kırıldın incindin....:uhm:

AMİNNNNNNN İNŞALLAH BİTANEM...:Saruboceq:
neden azaldı ki sütün .. bişeyemi üzüldün ..kırıldın incindin....:uhm:
Allah razı olsun canım sağol neden bilmiyorum bitti işte inanılmaz üzgünüm senağlama
gittim mama aldım az bişey yedirdim yavruma çok az ama sustu şimdi yine ağlıyor kalan mamayıda vricem sütüm hiç yok çünkü senağlama
dua et ne olur dua et moralim sıfır çöktüm artık

Allah razı olsun canım sağol neden bilmiyorum bitti işte inanılmaz üzgünüm senağlama
gittim mama aldım az bişey yedirdim yavruma çok az ama sustu şimdi yine ağlıyor kalan mamayıda vricem sütüm hiç yok çünkü senağlama
dua et ne olur dua et moralim sıfır çöktüm artık

oy kıyamam ben sana... üzülme bitanem .. bak az olsada var önce emzir sora mama ver.... az da olsa anne sütü... dua edeceğim bi tanem benim.:teselli:.. nasıl etmem....canım arkadaşım benim...:1hug:.

canım libicim Türkiye'ye tatile geldi inşallah onun için güzel bi tatil olur
ailesinde sağlık sorunları vardı umarım Rabbim şafi olan ismiyle şifa verir ailesine
ösletme kendini bacuuumŞeniz

hüzünyılı arkadaşım heyecanla beklediği eymen bera'sına sağlıcakla kavuşur inşallah
bebeğin sana hayırlar getirsin canıım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü gönlüne göre bi erkek evlat olur inşallah:Saruboceq:

ben burayı neden daha önce görmemısımkı duaya en cok ıhtıyacım olan bu zamanlar:çok üzgünüm:
allahım sen yavrumu saglıklı elı ayagı duzgun akıllı hayırlı bır evlat ver yarabbım:Saruboceq:
tum anne olmak ısteyenlere tez zamanda hayırlı evlatlar nasıp eyle:Saruboceq:
ıcımın cok sıkıldıgı su gunlerde yuregıme yagdırdıgın yagmurlardan bır damla serp ferahlayayım:Saruboceq:
aılemı cok özledım onlara saglıklı huzurlu uzun ömurler ver yenıden bır arada olalım:Saruboceq:
benı ve aılemı cekemeyenlere karsı bızı koru kolla onlarada hıdayet nasıp eyle yarabbı:Saruboceq:
peygamber efendımızın hurmetıne dualarımızı kabul buyur yarabbı amin:Saruboceq:

senağlamasenağlamasenağlama
canım benım neden böle oldukı
allahım ınsallah sütüne bereket versın bır an önce bebişimizde aç kalmasın yarabbımsenağlamasenağlamasenağlama
daha coookk uzun emzır ınsallah bebegını daha cok erken üzülme sakın mutlaka devam edecek ınsallah:teselli::nazar:

hüzünyılı arkadaşım heyecanla beklediği eymen bera'sına sağlıcakla kavuşur inşallah
bebeğin sana hayırlar getirsin canıım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü gönlüne göre bi erkek evlat olur inşallah:Saruboceq:

aminnn canım benım allah razı olsun dualarımız kabul olsun ınsallah :Saruboceq:

Back