• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'daki arkadaşlarımız için iyi dilek ve temennilerde bulunalım

KK'daki anne özlemi çeken bayanlara hayırlı bir evlat diliyorum. yazdıklarını gördükçe içim acıyor

arkadaslar bende bebek hasreti yasayan tum kk uyelerine anne olmalarini diliyorum allahtan, tabi kendim icin de bir tane de olsa bebegim olsun diye dua ediyorum uyce rabbimiz dualarimizi cevirmesin, :Saruboceq: arkadaslar sizden benim icin ekstra dua istiyorum ne olur allah izin verirse mais basi tupbebek yaptircam dualarinizi bekliyorum allah hepinizden razi olsun :CüvCüv: :enbuyukkk:

Allah razı olsun arkadaşlar dualarınızı eksık etmeyın rabbım isteyen herkese versın

Arkadaşlar gelin birbirimiz için ne sıkıntımız ne sorunumuz varsa onun son bulması adına iyi dilek ve temennilerde bulunalım
önce ben başlıyorum tabi ki
canım hemşom ablasının bitanesi ülkü'me canım arkadaşım duygu'ya ve nevrosky'e sersoy'uma ve onların nezdinde bütün bebek isteyen arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü bebekler diliyorum Rabbimden:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin cnm amin
allahım seninde tüm dileklerini kabul etsin cnm
allah evladı olanlara evlat acısı göstermesin
olmayanlarada en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşş
kk bayanlarının herşey gönlünce olsun diliyorum....................:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu gün nazarboncuğum için hep beraber el açalım
Rabbim tez vakitte bu yüreği güzel sıcacık masum ve tertemiz kardeşimize ablasının gülüne hayırlı sağlıklı uzun ömürlü zeki evlatlar nasip etsin ne muradı varsa Rabbim tez vakitte muradını versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: o bizim dualarımızı hakedecek kadar güzel bi kardeşimiz:asigim:

Rabbim tez vakitte bu yüreği güzel sıcacık masum ve tertemiz kardeşimize ablasının gülüne hayırlı sağlıklı uzun ömürlü zeki evlatlar nasip etsin ne muradı varsa Rabbim tez vakitte muradını versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: o bizim dualarımızı hakedecek kadar güzel bi kardeşimiz:asigim:

:Saruboceq:amin insallah aminnnn tüm kalbimle aminnn tüm yüregimle aminn tüm iyi dileklerimle aminnnnnn:Saruboceq:

hepimiz için dua ediyorumm
Allahım bizim için hayır kapılarını aç!
dilediğimiz gibi değil dilediğin gibi amel etmeyi nasip et
allahım tüm sevdiklerimizi,sevdiklerin hatrına bağışla!
allahım senin rızan için yapacağımız işi
bize kolaylaştır

bizi şeytana,nefsimize,ve meyli dünyayayenik düşürme........
biryere düşeceksek orası efendimiz,in (SAV) yanı olsun!
allahım bizi sahabiler gibi cömert ve hasbi kıl!
yaptıklarımızla bizi dünya ve ahirette utandırma!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyy allah razı olsunnn amin cnm amin inşşşşallah
:Saruboceq:amin insallah aminnnn tüm kalbimle aminnn tüm yüregimle aminn tüm iyi dileklerimle aminnnnnn:Saruboceq:

çok saol bi tanem amin inşaallah bitanem yaa sizinde herşey gönlünüzce olsunnn

bize kolaylaştır

yaptıklarımızla bizi dünya ve ahirette utandırma!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq:amin icden ve samimi arkadasim aminnnnn:Saruboceq:

çok sevdiğim bi söz var boncuğum
Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle
ve her zaman dediğim gibi gönül kaygan bir zemindir bazen hakkına hayır olmayanı ister biz isteriz ama hyır olanı bilen Rabbimdir
ama Rabbimiz vermek istemeseydi dilemeyide yaratmazdı o yüzden biz isteyelim Yaradandan hayırlı ise zaten verecektir

kk ya üye olmadan önce anlayamıyordum ne yalan söyleyeyim anneliği tatmamış ve ewlat sevgisiyle tutuşan annelerin yangınlarını.ama burda onları okudukça şimdi ben de en az onlar kadar derinden hissedebiliyorum.. içim yanıyor ve onlar için tüm samimiyetimle diyorum kii Rabbim onları da hayırlısıyla bu eşsiz duyguyla şereflendir...:Saruboceq:
her zaman dualarımdasınız anneliği tatmak isteyen arkadaşlarım..Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
uzun oldu biliyorum ama birşey daha söylemek istiyorum..
bu siteyi kuranlara ve burada da sizlerle keyifli paylaşımlarda bulunmaktan,yaknızlığımı sizlerle unutmaktan çok mutluyum. iyiki varsınız...:enbuyukkk:

kk ya üye olmadan önce anlayamıyordum ne yalan söyleyeyim anneliği tatmamış ve ewlat sevgisiyle tutuşan annelerin yangınlarını.ama burda onları okudukça şimdi ben de en az onlar kadar derinden hissedebiliyorum.. içim yanıyor ve onlar için tüm samimiyetimle diyorum kii Rabbim onları da hayırlısıyla bu eşsiz duyguyla şereflendir...:Saruboceq:
her zaman dualarımdasınız anneliği tatmak isteyen arkadaşlarım..Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
uzun oldu biliyorum ama birşey daha söylemek istiyorum..
bu siteyi kuranlara ve burada da sizlerle keyifli paylaşımlarda bulunmaktan,yaknızlığımı sizlerle unutmaktan çok mutluyum. iyiki varsınız...:enbuyukkk:

:Saruboceq:aminnnnnnn canim insallah yüregine saglik:Saruboceq:

her türlü sınavlara hazırlanan arkadaşlarım için allah a dua ediyorumm.. allah hepinizin yardımcısı olsun.. her şey gönlünüzce olsunn..

bize kolaylaştır

aminn

:Saruboceq:

oh oh masallah masallah berket var bugün topigimizde ve dualarimizda allahim daha cok versin ve hepimizin dualarini kabul etsin insallah yüreklerinize dileklerinoize saglik canlarimmmmmmm dualarimiz kabul olur insallah

allahim hastalara acil sifa nasip eyle
anne oplmak isteyenlere en güzel hediye olan meleklerden nasip eyle
hepimizi kazalardan belalardan kötülüklerden ve yalnis yoldan sen koru ya rabbim
bizlere dogru yolu göster ve senin yolundan ayirma insallah
allahim herkezin gönlüne göre ver ya rabbim:Saruboceq:

Back