Merhaba,
Vicdanı olan, yüreğinde merhamet, sevgi duygusu olan her insan belirli zamanlarda kendi kendine mukayese etmesi gerekir. İnsanoğlu sürekli yükselecek ya da sürekli yokuş aşağı inecek özelliklerde yaratılmamıştır, bir sinüs eğrisi düşün hiçbir zaman eğriler orantılı bir şekilde yükselmez ya da alçalmaz. Sürekli yükselişler ve alçalışlar vardır. İnsan hayatı da aynen böyle, hiçbir zaman çok iyi bir şekilde hayatımızı sürdürmüyoruz, altını çizerek belirtmek isterim ki sürdüremeyiz. Ya da sürekli düşüşlerde değiliz. Zaman gelecek ufak bir şeyden mutlu olmayı öğreneceğiz zaman gelecek ağlamayı hüngür hüngür ağlamayı öğreneceğiz. Bunlar insanın hayatında olan şeyler, olması gereken şeyler. Söylediğin gibi kimseye kolay değil bu hayat, kolay diyenlere bakmayın; zira herkes gece yorganı kafasına çekince vicdan devreye giriyor, girmiyor zannetmeyin. Öyle kolay bir şey olsaydı yaşamak, hayatta kalmak kainatta en değerli varlık olarak yaratılmazdık. Düşün ki en üstün varlık olarak yaratılmışız, özelliklerimizi saymaya lüzum görmüyorum ki sayarak bitirebilecek bir insan evladı tanımıyorum.
Yaşamın belirli evrelerinde bu düşüşler olacaktır olmalıdır. Yapabileceğimiz bir şey var mıdır yoktur, sen elinden gelini yaparsın O' zaten görür O' zaten her şeyin farkındadır...
Sabır diyerek noktalıyorum. Teşekkür ederim yorumun paylaşımın için. Bir de son olarak ağlamaktan şişmiş gözlerine bir çift söz söylemek istiyorum izninle. O gözlere dikkat et bir çift göz için bütün servetini vermek isteyen kişiler var bu dünyada, neye ne için ne sebeple ağlamaktan şişmiş olduğuna dikkat et. Belki de sadece gözyaşı dökmesi gerekiyordur da sen şişmesini de yanına eklemişsindir. Dediğim gibi belki de şişmesine gerek yoktur, ya da şişmesine gerek olmayacak olayla karşılaşmıştır. Bilemem. Tekrar teşekkür ederim.
(İyice koptum bunun için kusuruma bakma
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
)