• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'da ve Hayatta Yalnızlık

Cevabım biraz geç geldi kusura bakma. Malum ilk önce kendimi toparlamam gerekti bir süredir de buralarda değildim zaten. Neyse geç olsun güç olmasın diyelim.
Öncelikle çok teşekkür ederim okuduğun yorum yazma zahmetinde bulunduğun için. Temennilerin için, içtenliğin için.
İstanbul'da yaşıyorum ilerleyen günler neleri getirir bilemem. Ama ben biraz soğuk bir insanımdır. Edirne'de olsam buluşup bir şeyler yapamazdım sanırım. Yazacağımdan emin olabilirsin, yaşamaya devam ettikçe, bir sorun olmadıkça buralardayım. Durumuna gelince üzülmedim ve öylesine okuyup geçtim diyemem. İnsan ailesinden nasıl ayrılır bunu benim akıl şuan almıyor. Fakat ayrı hikayeler ayrı olaylar ayrı kişiler... Benim kendi şahsi bakış açım pek de olumlu değil. Ne bileyim ben ailem burada olsa dizinden ayrılmam, bırak uzaklara gitmeyi dışarı çıkıp bakkala markete gitmem sen beş yıldır ayrısın. Et ve tırnağı ayırmak gibi bir şey bu. Acı çeke çeke katlanıyorsun. Ne diyeyim Allah sabır versin.
Benden şimdilik bu kadar. Kendine çok iyi bak tekrar teşekkür ederim.

kuzmmmmm hoşgeldin inan seni merak ettim hemde çoook insanlara karşı mesafeli ve soğuk olman çoook dogal cnm üzülme kimse senin konumunda olmadığı için ben bile sen gibi düşünemeyiz sadece düşünlerine yorum yapabiliriz.Olur da sıkılırsın değişiklik istersen her zaman beklerim sakın sakın bunda güvensizlik olusmasın aramızda üzülürüm tanımadıgın birine güven diyemem zatende zamanla belki dostlugumuz ilerler.insanların ii anlasabılmeleri için zaten göz temasına inanmayanlardanım eger yürekler bir ise akıl aynı noktada kesişiyor inanıyorum ben yüreğim seninle tatlım kendine çoook dikkat hayat tüm eksilere ragmen yaşamaya değer cıkmasın aklından :*

Sınav sonuçları açıklanmış büyük bir heyecan içerisindeyim. :)
Site açılmıyor, sonucu burada da paylaşırım. :)

Sen ne kadar olgun, ne akli basinda, ne tatli bir kizsin maşaallah.

Kitap kurdum benim, seni görmeden çok sevdim, hayran oldum.

Anneciğin seninle gurur duyuyordur eminim.

Basarilarin, mutluluklarin, sevinclerin, dostluklarin en guzelleri, en hayirlilari senin olsun.

Yanaklarindan opuyorum.

kuzmmmmm hoşgeldin inan seni merak ettim hemde çoook insanlara karşı mesafeli ve soğuk olman çoook dogal cnm üzülme kimse senin konumunda olmadığı için ben bile sen gibi düşünemeyiz sadece düşünlerine yorum yapabiliriz.Olur da sıkılırsın değişiklik istersen her zaman beklerim sakın sakın bunda güvensizlik olusmasın aramızda üzülürüm tanımadıgın birine güven diyemem zatende zamanla belki dostlugumuz ilerler.insanların ii anlasabılmeleri için zaten göz temasına inanmayanlardanım eger yürekler bir ise akıl aynı noktada kesişiyor inanıyorum ben yüreğim seninle tatlım kendine çoook dikkat hayat tüm eksilere ragmen yaşamaya değer cıkmasın aklından :*

Teşekkür ederim, yine biraz geç cevap yazıyorum özür dilerim. Tercihlerimle ilgileniyorum inşallah üniversite kapıları açılacak bu sene ;)

Sen ne kadar olgun, ne akli basinda, ne tatli bir kizsin maşaallah.

Kitap kurdum benim, seni görmeden çok sevdim, hayran oldum.

Anneciğin seninle gurur duyuyordur eminim.

Basarilarin, mutluluklarin, sevinclerin, dostluklarin en guzelleri, en hayirlilari senin olsun.

Yanaklarindan opuyorum.

Teşekkür ederim
Kitap kurdu :) bunu duyduğuma sevindim :)
İnşallah gurur duyuyordur... Tekrar teşekkür ederim. Aynı temenniler benden sana da gelsin.

İnsan bir yerlere gitmek zorunda olduğunda hep arkasındaki anılarına bakar, ben buralarda bu diyarlarda ne yaşadım nasıl yaşadım sorusunu geçirir aklından defalarca. Belki yeniden bıraktığı yerlere gitmek ister gün geçtikçe belki de unutur eski günleri. Hayır hayır, farkındayım bir önceki cümlede yalan söylediğimin! İnsan asla unutamaz geçmişini!

Üniversite tercihlerini yaparken aklımdaki binbir cümleden bazıları... İstanbul bir ihtimal olur fakat zor gerçekten zor, bakalım nasip kısmet. Birkaç gün daha olmayabilirim.

yasadıklrına gercek cok üzüldüm.. ama herkes eşit doğmuyor ve yasamıyor ne yazıkki herkes birşeylerle sınanıyor.. arkadaslarnla ilişki kuramana gelince üniverstye gttğinde ortamda somurtan biri olmadğn sürece insanlar senn iyi niyetni görecektr ve inanamayacağın bi cevren olacak:) bi yıl yurtta kal derim ben yurttaki arkadaslıklar bambaska oluyor.. üni.de herkes herkese muhtaç orda kmsenn kmsesi yok .. ister istemez arkadas oluyorsun zaten.. o yzden bütün bunları kafana takma:) hem bi gün evlenrsen o zaman annenle yapamadıklarını kızınla yaparsın inş.. yapamadğn seylerin acısını cıkarırsın ayrıca bütün yazıları okuyamadğm için soruyorum belki yazmıssındr ama hangi bölüm düşünüyorsun?

yasadıklrına gercek cok üzüldüm.. ama herkes eşit doğmuyor ve yasamıyor ne yazıkki herkes birşeylerle sınanıyor.. arkadaslarnla ilişki kuramana gelince üniverstye gttğinde ortamda somurtan biri olmadğn sürece insanlar senn iyi niyetni görecektr ve inanamayacağın bi cevren olacak:) bi yıl yurtta kal derim ben yurttaki arkadaslıklar bambaska oluyor.. üni.de herkes herkese muhtaç orda kmsenn kmsesi yok .. ister istemez arkadas oluyorsun zaten.. o yzden bütün bunları kafana takma:) hem bi gün evlenrsen o zaman annenle yapamadıklarını kızınla yaparsın inş.. yapamadğn seylerin acısını cıkarırsın ayrıca bütün yazıları okuyamadğm için soruyorum belki yazmıssındr ama hangi bölüm düşünüyorsun?

Teşekkür ederim. Herkes eşit doğmuyor, doğru. Herkesin sınavı ayrı.
Bölüme gelince tıp düşünüyorum. Onun haricinde bir iki tane de psikoloji yazabilirim, istanbulda psikolojinin tutması cezbedici gibi görünüyor fakat tıp için aynı şeyi söyleyemem. Bilmiyorum, aklım çok karışık. Ama kesin olan bir şey var ki 30 tercihin 25 tanesi tıp 5 tanesi psikoloji olur ;)

Teşekkür ederim. Herkes eşit doğmuyor, doğru. Herkesin sınavı ayrı.
Bölüme gelince tıp düşünüyorum. Onun haricinde bir iki tane de psikoloji yazabilirim, istanbulda psikolojinin tutması cezbedici gibi görünüyor fakat tıp için aynı şeyi söyleyemem. Bilmiyorum, aklım çok karışık. Ama kesin olan bir şey var ki 30 tercihin 25 tanesi tıp 5 tanesi psikoloji olur ;)

ikisi cok farklı bölümler aslnda umarım doğru kararı verirsn..

seni gerçekten çok ama çok iyi anlıyorum. benimde ailem 1.5 yaşındayken ben, ayrılmışlar. babam beni babanneme bırakmış annemi hiç görmedim tanımadım berlinde yaşıyorlar babamda orda.bir yada iki senede bir babam gelirdi sadece. onun haricinde bi başıma babannemle büyüdüm. herşey yarım kalıyor anlamsız bomboş. her anneler günü geldiğinde elin boş kalıyor arkadaşların ne hediye alsam diye hayal kurarken. bi kız çocuğu için çok zor. çünkü kimseyle paylaşamadığın şeyleri anne dinler yanında olur yardımcı olur. oda yoksa kendi başına öğrenmek zorunda kalıyorsun herşeyi. sen nekadar büyüsende için hep çocuk kalıyor. bi ailede kursan ileride birşey değişmiyor. istediğin kadar çocuk doğur ev kalabalık olsun farketmiyor. o boşluk dolmuyor işte. ama bunun tek iyi bir yanı var güçlü olmayı öğreniyorsun. hayatla mücadeleye küçükken başlıyorsun çünkü. benimde hiç arkadaşım yok. beni kimse anlamadığı için konuşmakta gelmez içimden kimseyle. seninde beni anlayabileceğini düşünüyorum. aynı durumdayız hemen hemen. ne zaman konuşmak istersen benimle yanında olabilirim tanımasamda. belki iyi bir dostluk için başlangıç olur bu :3: (rapunzel@windowslive.com)

Rast sınavlar açıklandı.

Ne yaptın merak içindeyim ablacım.

Back