KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yimeğimi yidim geldim hazal nerelere gittin
ece cim ilgisizliği sevmediğinden değil iş stresindedir
ne üzerine iş kurmmak istiyor

afiyet olsun hazal bi geliyo bi gidiyo kiz yakalayamadik

hazal heralde kasım anneleri topiğinde
sadrazam 33 te yok iki gündür haberin var mı ondsan

evet oraya takiliyor galiba
valla sadrazami bende göremiyom girmiyo heralde nerelerdeki acep

burdayim bacilarr anami aradim oda dun yufka acmislar yorgunluktan uyuyomus canim benim bide aksama yemek yapiom saat 3te ebeye gitcem yemegim hazir olsun sonra kurt gibi acikiorum.

yazık tabi oda ona göre davranıyo napsın haklı olarak

ececim canım uyuz oluyorum böylelerine kendilerini ne sanıyorlar üzüyorlar böylealsanaalsanasmile şu kısacık hayatta.
Nasıl diyim kaş yaparken göz çıkarıyorlar belki sorunları var seni üzmemek için anlatmıyor ama bunu hareketleriyle belli ediyor bu sefer sen daha çok sinir oluyorsun şekil A benim eşim beni üzmemek için anlatmaz derdini ama içine attığı için daha çok üzer başka şeylere yorarım bende sinir bozucu

benim eşim de öyle anlatmaz sinir eder beni suspus olur karşıdakinin de canını sıkar ne var yani paylaşsa
onların gururu farklıo oluyor sanırım

yazık tabi oda ona göre davranıyo napsın haklı olarak

ececim canım uyuz oluyorum böylelerine kendilerini ne sanıyorlar üzüyorlar böylealsanaalsanasmile şu kısacık hayatta.
Nasıl diyim kaş yaparken göz çıkarıyorlar belki sorunları var seni üzmemek için anlatmıyor ama bunu hareketleriyle belli ediyor bu sefer sen daha çok sinir oluyorsun şekil A benim eşim beni üzmemek için anlatmaz derdini ama içine attığı için daha çok üzer başka şeylere yorarım bende sinir bozucu

aynen yaa anlatsa rahatlıcak o da bende ama böyle çok sinir bozucu ki nereye kadar gider böyle bilmiyorum yani

aha simdide kocam geldi bilgisayara elveda banda musade artik umarim yine denk gelir iki lafin belini kirariz opuyom hepinizi opuyorumnanaktan

burdayim bacilarr anami aradim oda dun yufka acmislar yorgunluktan uyuyomus canim benim bide aksama yemek yapiom saat 3te ebeye gitcem yemegim hazir olsun sonra kurt gibi acikiorum.

arayinca dakikalarca konusuyor insan demi valla benim tlf bedava konustukca konusuyom bende
yap canim hazir olsun herseyin

kızlar az önce somon balığı yemiştim normalde severdim ama bu deniz somonu filan demişti eşim
içim çekmeye çekmeye yediydim zaten şimdi midem bir tuhaf olmaya başladı yaw

kızlar ben de kankamı arıyom iki yıldır üyeyim daha bulamadım kankamı..ben de katılabilirmiyimm??

teolog biraz daha bekle olmadı git hemen acile

:KK1: ben buraya yazıyorum ama aslında kankam var beni kk da

ben biraz uzanıcam kızlar sanmıyorum zehirlenme filan yoktur sanırım bayatmış balık midem bir tuhaf oldu

aşkböceği sen de çocuk var mı yada bebiş
kusura bakmayın internet gitti az önce yazamadım bende çocuk yok daha canım düşünmüyoruz 2 sene oldu evleneli 1-2 sene daha da düşünmüyorum bakalım nasip rabbim isteyincede aratmaz inşallah
evtt böcüğm inegöldeyim ben
vira mobilya çok iyi ya benim patronumun akrabası onlar :KK1:

valla iyi aklında tutuyosun :KK1: ben karışıtıryorum birbirine herkesi :kedi: yok yoksa sen beni mi takip ediyosun :roflol: :roflol:

seni takip ediyorum dermişim :KK1:sositosositoyok canım okuyorum ya inegöl mobilya falan olunca dikkatimi çekmiş aklımda kalmış normalde çok unutkan biriyimdir ama seni unutmamışım bak:jeyyar:

X