KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

tesekkür ederim canim.biz indirimden yararlanarak böyle komple seti 369 euroya aldik.
türkiyede varmi bilmiyorum ama gercekten cok hosuma gitti büyük ve genis.valla burdada cok pahali canim.ama napalim bebislerimize feda olsun artik

daha cocuk ortada yok ama sen bebek arabalarina bakiyosun öylemikaydirigubbakcemile3
ozaman cocugun gelmesi yakindir benden demesi:KK1:
yok canım ya benimkisi sadece can sıkıntısı işte bütün gün internetin başındayım sıkıldıkça açıp bakıyorum bebek düşünmüyoruz daha bana kalırsa bi 2 sene daha beklerim diyorum bakalım nasip isteyincede rabbim aratmaz inşallah
galiba burda veriyorlar canim ama tam bilmiyorum bi sorayim.
dogru tokayi ve unutmam mümkün deil zaten cünkü saclarim cok uzun.
ama taci hic düsünmemistim cok saol hatirlattigin icin caniimopuyorumnanaktan

bişey deil canım bu ara çevremdeki biçok kişi doğum yapıyoda onlardan öğreniyorum bende iştezemuszemus

iyiyiz canım bebeğimde çok iyi dün ona ciciler aldık çok şirirn yarabbim doğsada giydirsek ama daha çok var doğmasına
ne güzel dimi pembiş pembiş giydirirsin inşallah bizde akşam arkadaşın bebişine bişeyler almak için venice girdik Allahım okadar güzel şeyler vardıki kızlar için dedim bi kızım olursa ona neler alıcam sen şanslısın ne güzel giydirirsin kızını Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
iyi diyelim iyi olsun cnm....
aile sorunları beni bitirdi yaaa....

hayırdır canım bi sorunmu var üzme sen kendini bak bebişinde seninle birlikte üzülür boşver bebeğini düşün kimseyi takma kafana

slm canim nasil gecti hafta sonun
iyim cok sükür dün tam 5 saat boyunca gezdik.bu saate kadar uyumusum yorgunluktan.

polyanan gec cevap verdim ama kusura bakma canım okula gitmek için hemen kakltım
dün hariç iyiydi çok şkür
sabahleyin bir uyandık abimle ben ikimizde baş agrısı mide buualntısı karın agrısı
çok şükür akşama doğru kendimize geldik biraz
öyleydi yani sizler ne yaptınız

polyanan gec cevap verdim ama kusura bakma canım okula gitmek için hemen kakltım
dün hariç iyiydi çok şkür
sabahleyin bir uyandık abimle ben ikimizde baş agrısı mide buualntısı karın agrısı
çok şükür akşama doğru kendimize geldik biraz
öyleydi yani sizler ne yaptınız

ay ne kusuru
gecmis olsun canim ya dikkat et kendine bebisede tabi.
ben bugun butun gun netin basindaydim hicbir is yapmadim valla yemekte yok bugunohaoldumsmile

elacim aile sorunlari demissin sen takma kafana olan sana olur kimseye bisi olmaz.

polyanan canım...
aşkböcüğüm ilginize çok tşk ederim ama haksızlıklara uğramak insanı çok yoruyo bugünlerde kendmle ve bebeğimle hiç ilgilenemedim beslenmemlede öyle..
ama dikkat edicem..
eşimin ailesi problemler yaratıyolar...kendi yaptıklarını görmezlikten gelip benim her yaptığım hareket sorun oluyo..ama kendimi asla kimseye ezdiremem..büyüğümde olsalar..herzaman hakkımı savunurum..üzülüyorum bugünlerde tek tesellim kızım..
siz nasılsınız yoktunuz bi ara

polyanan canım...
aşkböcüğüm ilginize çok tşk ederim ama haksızlıklara uğramak insanı çok yoruyo bugünlerde kendmle ve bebeğimle hiç ilgilenemedim beslenmemlede öyle..
ama dikkat edicem..
eşimin ailesi problemler yaratıyolar...kendi yaptıklarını görmezlikten gelip benim her yaptığım hareket sorun oluyo..ama kendimi asla kimseye ezdiremem..büyüğümde olsalar..herzaman hakkımı savunurum..üzülüyorum bugünlerde tek tesellim kızım..
siz nasılsınız yoktunuz bi ara

ben 3 gün annnemlerdeydim canım ondan yoktum
ela cım mahzyuru yoksa eşinin ailesiyle aranda olan problemi merak ettim canım ya

canım uzun hikaye neresini anlatsamki..yani öle kötü şeylere maruz kalmıyorum..tabi ama zaten yapamazlar fakat bazı sözler bile insanı yıpratmaya yetiyo..yani bunu sölim sadece..

ela cım el yarası gecer ama dil yarası geçmez diye söz vardır insanı çok yaralar bilirim benim çok şükür kayınvalide kayınbaba yok da bazen görümce üzer
ama eşin yanında ise boşver canım
neler okuyoruz eşini ailesinin yanında ezenler de var malesef

ela cım el yarası gecer ama dil yarası geçmez diye söz vardır insanı çok yaralar bilirim benim çok şükür kayınvalide kayınbaba yok da bazen görümce üzer
ama eşin yanında ise boşver canım
neler okuyoruz eşini ailesinin yanında ezenler de var malesef

öyle canım tabiki..ya büyük konuşmim ama onuda yapamazlar yani ne eşim ne ben izin veririm zaten haksızlığa uğradığımda eşim de onların karşısında durur yanında değil..
benimse yanımda olur..allaha şükür kör bi eşim yok...
ama onlar hep kardeşimizsin falan derlerdi en ufak olayda kendi taraflarını tuttular laf söletmediler kendilerine..ben sölemesi gerekenler söledim eşimde öle ama şuan eşimin abisi ile yaşıyoruz..
daha önce marmariste kendi restaurantımızı işletiyoduk..malesef işlerimiz yolunda gitmedi ve iflas ettik..hiç bişi yolunda gitmedi..ist la geldik eşimin ailesi ev kurdular..ama öle ahım şahım bişi değil..allah razı olsun tabi bunu da sölüyorum..abisi ile yaşamaya başladık iyi de bi insan ama fazlasıyla dolduruşa geliyo..görümcemle olan sorunumda o haksız olmasına rağmen onun yanında olup ortalığı iyice kızıştırdı..yani ev üstüne ev olmuyo..ayrı bi eve geçmemiz şuan imkansız sanırım..eşimin ataması olması gerekiyo puan ve şu kopyalar yüzünden ataması gecikicek malesef..böle yani canım

zor ela cım gercekten ev ev üstüne olmuyor
neyse stres yapma sen
bebişinde üzülüyor bak
eşin de tez zamanda gönlüne göre iş bulur kurtulursunuz

elacım Allah yardımcın olsun canım insanlarla uğraşması çok zor umarım bebişin uğurlu gelirde biranönce eşinin ataması olur ve kendinize aitbi yuva kurup kızınızla birlikte çok mutlu olursunuz sen sıkma canını her sıkıntıdan sonra mutlaka güzel günler gelir üzülme bebeğine odaklan sen

X