KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bencede canım boşver hiç muhatap olma kendileri ne yaparsa yapsınlar kafanı ağrıtma boş yere

hmm havalarda kötü bi burası sarıyo vallahi evdemisin sen

aynen buradada hava kapalı
yok nerdeeeeee:97: işteyim ne yazıkki
keşkem evimde çayımı demlesem açsam tv yide baksam zuhal topala yada mügeye bi yandan kkya yazsam bi yandan çayımı yudumlasam ohhhh yatsam kalksam evimi temizlesem yemek yapsam ohh oh hayali bile güzel:97:

aynen ole hayali bile çok güzel birde gripli bir sekilde calısıyorsan home hayali kurmak gerçekten güzeldir:)

pristen ? derken anlayamadm canım :)

bi espri yapiim dedim elimde patladi gelde acikla simdi, yapooooo yardim et nen..

ben aciklamaya calisiyim.
daha once yeni gelen bi arkadas, paristebirgece``ye sen paristenmi katiliyorsun diye sormustu..

benimde cok komigime gitmisti.
simdi sen yine sorarsin niye komigine gitti diye onuda paristebirgece aciklasin sana isminin hakkini versin.

aynen ole hayali bile çok güzel birde gripli bir sekilde calısıyorsan home hayali kurmak gerçekten güzeldir:)

sen çalışıyomusun seninle tanışmışmıydık daha önce kendini tanıtmışmıydın canım:44:kaç yaşındasın neler yapıyosun accık tanıtsana

bu arada maşallah çok güzelsin resimlerine baktımdafıstık gibisinnn

yok nana ben açıklamam sen açıkla nasıl açıklayacağımıda bilmemki

hayır tanışmadık sanırım:) gülden aylin ismim 22 yasındayım çalışıyorum resepsiyonistim falan ole yani sen anlat:)

yok nana ben açıklamam sen açıkla nasıl açıklayacağımıda bilmemki

nenbende dusunuom usulunce nasil anlatiyim diye. ama yok cok usullu bisi deilki adam akilli yazsak buraya.

ayisltisi evlimisin bilmiyorum ama yinede evli citlerin neler yaptigini sagdan soldan duymusundur. iste o evli ciftlerin yaptigi seye biz paris diyozz. gerci evli olmayanlarda yapiyordur.

nan bu saate kadar naptın tam toplaşıyoz biri gidiyo heeee

Geldim leen,

bu saate kadar evın diğer işlerini yaptım

bişiler yemiştim onları topladım ,toplamayakmı

çamaşırlar kurudu onları katlamam gerek bak senden kokrtuğum için

elimi süremiyorum yapooo:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…