KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

nenbende dusunuom usulunce nasil anlatiyim diye. ama yok cok usullu bisi deilki adam akilli yazsak buraya.

ayisltisi evlimisin bilmiyorum ama yinede evli citlerin neler yaptigini sagdan soldan duymusundur. iste o evli ciftlerin yaptigi seye biz paris diyozz. gerci evli olmayanlarda yapiyordur.

:86::86::86::86::86::86::86::86::86:

nenbende dusunuom usulunce nasil anlatiyim diye. ama yok cok usullu bisi deilki adam akilli yazsak buraya.

ayisltisi evlimisin bilmiyorum ama yinede evli citlerin neler yaptigini sagdan soldan duymusundur. iste o evli ciftlerin yaptigi seye biz paris diyozz. gerci evli olmayanlarda yapiyordur.

hmmmm peki anladım:) evli değilim yarı bekarım hahaha:)

:) çok iyi sen anlat kendini biras

tamam anlatıyım 19 yaşındayım =) üniversite sınavına hazırlanıyorum malaseff genelde evdeyiim bu ıl dershaneye gitmedim özel ders alıyorum dershaneye giidince arkadaş ortamından ders çalışılmıyo :)
sözlüyüm işte böylee

eeeee neden yazmıyorsunuz:KK12:

sonrada gidincede kızıyorsunuz.

az kaldı gidecem haa

cadum nerde?yemeğe mi gitti ki

tamam anlatıyım 19 yaşındayım =) üniversite sınavına hazırlanıyorum malaseff genelde evdeyiim bu ıl dershaneye gitmedim özel ders alıyorum dershaneye giidince arkadaş ortamından ders çalışılmıyo :)
sözlüyüm işte böylee

hmm ne güzel sözlün problem yapmıyo dimi üniversiteni kıskanclık felan gibi:) evde olmanın tadını cıkar ilerde çok özlüyorsun:KK43:

bu arada ablamın 7 aylık kızı var bugün işi vardı bana bıraktı bi taraftan ona yoğurt yediriyorum : geç yazarsam k.bakmayın :)

ozaman geldimm bidaha çıkmam aranızdan =)
hosgeldin
:86::86::86::86::86::86::86::86::86:
hahahaha dislere bak :KK60::KK60::KK60:
hmmmm peki anladım:) evli değilim yarı bekarım hahaha:)
himm iyi nalamana sevindim, yari bekarim ne demek nisanli yada sozlumusun?
sözlüyüm işte böylee
sozlune kavusursun insallah..

az kaldı gidecem haa

bende cikiom simdi bir suru isim var evi p.k goturuyor resmen, sonrada gorumcem gelecek buraya is cickisi o gelmeden islerimi halledeyim. sonrada alisverise gitcem.påske tatili var burda 1 hafta heryer kapali olcak:KK50:

Geldim leen,:KK9:

bu saate kadar evın diğer işlerini yaptım

bişiler yemiştim onları topladım ,toplamayakmı:KK53::KK53::KK53::KK53:

çamaşırlar kurudu onları katlamam gerek bak senden kokrtuğum için

elimi süremiyorum yapooo:18::18::18:

:KK60::KK60::KK60::KK60: tamam lo git topla gel izin virdim:KK1: yağmur neyim yağar sona bana kızarsın:KK60:

hosbuldum bitanemmm:KK19:
görüyorum eveettt:KK1:
hadi kizlar canlanin bakeemm:KK62::KK66:
nasilsin brownim üff daha kahvalti yapmadim ben gözümü burda actim:KK1:

hosgeldin polysim napiyon kzin nasil.
poly bizim oglanin disi cikti mahvolduk resmen ana ogul o hastaliktan ben yorgunluktan bittim ne zor imis bu dis cikarmak yaa oglum cok zayifladi yaa kiyamiyorum hic ona :KK69::KK69:

az kaldı gidecem haa

ben dittim hemen geldim işteeee:KK54:

Pollyyyy hoşgeldin kuşum halimizi görüyorsun değil mi gel katıl:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
he valla ne halimize hele:KK60:

devamli buluncaksan burda tabiki katilabilirsin. hosgeldin sende.

memnun oldum. prof. yaprak hanim.
nen isim omasaydi tohtorculuk oynardik ne guzel en sonki oyunumuz cok guzeldi. :KK53::KK53::KK53:

:KK60::KK60::KK60: he kız evcilik oynardık ne güzel bi dahaki sefere oynarız artık:KK60::KK60::KK60: ay ne gülüyom kendimize yaaa şuann:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

X