- 7 Mart 2011
- 348
- 0
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #33.421
seve seve:) buyur
ozaman geldimm bidaha çıkmam aranızdan =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seve seve:) buyur
nenbende dusunuom usulunce nasil anlatiyim diye. ama yok cok usullu bisi deilki adam akilli yazsak buraya.
ayisltisi evlimisin bilmiyorum ama yinede evli citlerin neler yaptigini sagdan soldan duymusundur. iste o evli ciftlerin yaptigi seye biz paris diyozz. gerci evli olmayanlarda yapiyordur.
nenbende dusunuom usulunce nasil anlatiyim diye. ama yok cok usullu bisi deilki adam akilli yazsak buraya.
ayisltisi evlimisin bilmiyorum ama yinede evli citlerin neler yaptigini sagdan soldan duymusundur. iste o evli ciftlerin yaptigi seye biz paris diyozz. gerci evli olmayanlarda yapiyordur.
ozaman geldimm bidaha çıkmam aranızdan =)
:) çok iyi sen anlat kendini biras
tamam anlatıyım 19 yaşındayım =) üniversite sınavına hazırlanıyorum malaseff genelde evdeyiim bu ıl dershaneye gitmedim özel ders alıyorum dershaneye giidince arkadaş ortamından ders çalışılmıyo :)
sözlüyüm işte böylee
hosgeldinozaman geldimm bidaha çıkmam aranızdan =)
hahahaha dislere bak:86::86::86::86::86::86::86::86::86:
himm iyi nalamana sevindim, yari bekarim ne demek nisanli yada sozlumusun?hmmmm peki anladım:) evli değilim yarı bekarım hahaha:)
sozlune kavusursun insallah..tamam anlatıyım 19 yaşındayım =) üniversite sınavına hazırlanıyorum malaseff genelde evdeyiim bu ıl dershaneye gitmedim özel ders alıyorum dershaneye giidince arkadaş ortamından ders çalışılmıyo :)
sözlüyüm işte böylee
eeeee neden yazmıyorsunuz
sonrada gidincede kızıyorsunuz.
az kaldı gidecem haa
cadum nerde?yemeğe mi gitti ki
hayır tanışmadık sanırım:) gülden aylin ismim 22 yasındayım çalışıyorum resepsiyonistim falan ole yani sen anlat:)
Geldim leen,
bu saate kadar evın diğer işlerini yaptım
bişiler yemiştim onları topladım ,toplamayakmı
çamaşırlar kurudu onları katlamam gerek bak senden kokrtuğum için
elimi süremiyorum yapooo:18::18::18:
Pollyyyy hoşgeldin kuşum halimizi görüyorsun değil mi gel katıl
devamli buluncaksan burda tabiki katilabilirsin. hosgeldin sende.bende katılabilirmiyim aranıza
bende yaprak 25 yaşındayım evliyim çalışıyorum öylee:97:
hosbuldum bitanemmm
görüyorum eveettt
hadi kizlar canlanin bakeemm
nasilsin brownim üff daha kahvalti yapmadim ben gözümü burda actim
ben dittim hemen geldim işteeeeeeeee neden yazmıyorsunuz
sonrada gidincede kızıyorsunuz.
az kaldı gidecem haa
cadum nerde?yemeğe mi gitti ki
he valla ne halimize helePollyyyy hoşgeldin kuşum halimizi görüyorsun değil mi gel katıl
devamli buluncaksan burda tabiki katilabilirsin. hosgeldin sende.
memnun oldum. prof. yaprak hanim.
nen isim omasaydi tohtorculuk oynardik ne guzel en sonki oyunumuz cok guzeldi.