- 1 Haziran 2010
- 10.223
- 12
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #33.361
sevgilisi sürekli değişiyo. bu tabi delirme noktasında , kovuyo kadını, karakola gidiyolar. sevgiliside çok güzel bi kız. kız sevgilim dedim ama ban abağırdı çağırdı diyo, komiserde nan bu kız yolda kime sevgilim dese herkez efendim aşkım derd diyo.
o hesap sende kime öptürmek istrsen yapocum herkez canı gönüzlden öper
nasıl benzettim yavvvv:86:
trt de filmi epeydir oynuyo zaten yapocum
trt de bi filmimi ne başlayacaktı omu.. he yauşuklu ve sempatik bi herif Allah çağlaya bağışlasın
yok ben öle herkese öptürmem
trt de filmi epeydir oynuyo zaten yapocumbide çağlayla bi yarışma programı sunuyolar yine trt de. aynı nasıl cilveleşiyolar. çok kıskanıyorummmmm çokkkkkkkk
a benim bi denem bi yolcuk öpemmi.
öptürme bacım öptürme
delüüü.. yakışıyolar ama dimi çağloşla:97:
kız bu dediğin sinema filmimi bende izledimde bi filmini ondada sevgilisi değişiyodu gerçek sevgilisi ders vermek için bi oyun oynuyodu ona :44:
kız o adam varya oğuz yılmaz bilinmi
bilmemmiiiemucamın oğluu
bneiüm herif pek dinlerdi bi ara . sinir olurum. oğlanada öğretmişti. ıyyyyyyyyy
allahtan unuttular
işte o bizim muayenehaneye geldi diş taşlarını temizlettiydi ertesi gün seda sayanın programına katılacaktı:86:uzun boylu poslu karizma herif haaa heç göründüğü gibi değil:97:
ciddimisin. ekranda ne kadar itici duruyo.
siizn muayahane . emmiyin oramı.
he kız bende ıyyy mıyy diyodum ama öle diil ağır abi böyle karizmaydı yani oturuşu kalkışı boyuda uzunca epey:97: karısıda kızıda bizim orada dişlerini yaptırdı.. süper güzel bi karısı var.Allah mutlu mesut etsin
evet bacım emmiyimin ora onun yanında çalıştım 4 yıl kadar :97:
emre desem sana
ne desem kiiiii
neyse onuda almayım. çolulu çocuklu herüfff. allah onuda mesut etsin
ben gene hüsoyu (benüm herüf) alayım
dönüp dolaşıp yine kürkçü dükkanına dönüyoz işte
hayali dönüyoz canım. millet yanlış anlamsın şimdi
hepinize bu soğuk ve karanlık günden sıcacık bir merhaba güne güzel başlamanız dileğiyle...şeytanınız bol olsun hahhaha