KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hmm ne güzel sözlün problem yapmıyo dimi üniversiteni kıskanclık felan gibi:) evde olmanın tadını cıkar ilerde çok özlüyorsun

yok oda istiyo üniversiteye gitmemi sonuna kadar destek bana normalde çok kıskanç ama bu konuda değil :) evde olmak beni sıkıyo şuanda sınava kadar dişimi sıkıcam aslında geçen yıl hukuk kazandım ama yarı yılda dondurdum tekrar giriyorum sınavlara hukukta hacize falan muhakkak gitmesi gerekiyo avukatların ben yapamam diye dondurdum

ben de dün üye oldum, çok yeniyim. Bi kankam olsa fena olmaz. Etabi daha fazlasına da açığım... eheheh! Ne cici bi konu bu böyle!

bizim burdada ayni hazalcim yumurta bayramlari var ne sacma cok gülüyorum
evet cnm bunlarin bayrami bu. heryer sapsari tum alisveris magazalarinda sari sari civcivler var yaa cok tatlilar ama
bi hoşgeldin yokmu kızlar aşkolsun ama bende belki burda kendime arkdaş bulurum sanmıştım

ben demistim ama gormedin sanirim.

oww sevindim baK o konuda .diğeri için üzüldüm yanlız işin zor Allah yardımcın olsun

hosgeldin polysim napiyon kzin nasil.
poly bizim oglanin disi cikti mahvolduk resmen ana ogul o hastaliktan ben yorgunluktan bittim ne zor imis bu dis cikarmak yaa oglum cok zayifladi yaa kiyamiyorum hic ona

iyim canim simdi uyuttum onuda kalkar bi yarim saat sonra ama
ay canim cok gecmis olsun neyse atlattin bitti düzene girer bundan sonra insallah.kiyamam yaa
normal zayiflamasi hem daha cok hareket ediyor hemde dis cok yormustur onu düzelir üzülme sagligi yerinde olsun yeter

ben demistim ama gormedin sanirim. [/QUOTE]

pardon cnm gördüm şimdi teşekür ederim hoşbulduk ben zeynep 26 yaşındayım evliyim ve anne adayıyım

Polly bende iyiyim canım ne olsun temızlık,iş güç

Topiki izliyorum

ayy cnm hareket bile edmiyor oglum cok yorgun dustu sagli yerinde sukur baska bi derdi olmasinda buda gececek ALLAHIN izni ile.
ben demistim ama gormedin sanirim.

pardon cnm gördüm şimdi teşekür ederim hoşbulduk ben zeynep 26 yaşındayım evliyim ve anne adayıyım [/QUOTE]
bende hazal 24 yasindayim evliyim, ve 1 oglum var 5,5 aylik. yurtdisinda yasiyorum. seninle tanistigimada memnun oldum.

kac aylik hamilesin?

burdada rengarenk yumurtalar tavsan seklinde cikolatalar sizinkide civcivmi ay ne güzell

valla yumurta seklinde cikolatlarda var ama genelde civciv resmi var.
aynen
neyse bende simdi cikayimislerimi halladip geleyim sende hazalda isinizi bitirin sonra iki laf edelim
evet ya bulasiklari yikadim simdi banyoyu bi ozon ve cifle temizlicem camasirlari makinaya atcam.
tum odalari supurup silecem :97::97::97:
ben yokum dimi burda 3 ünüz sohbet edin
sensiz olarmi hec kuzum ceydos, cadum, bocugum, nihanim, sena ama o hic gelmiyor bocugum ile sehnazimda yok hic.
yerim sen nan sen
yoktun altta göremedim ciktin sandim.
delümüsün senle cadumu hic unuturmuyum ben
sizsiz sohbet neye yarar ketcapsiz,mayonezsiz patates kizartmasi gibi olur.

bende simdi islere giriscem kizlar bi daha gelemem herhalde gorumcek gelecek sonrada disari cikcaz hepinizi optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…