KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

o fifolara lifolara sabaha kadar çalışmıştım da anca anlamıştım. ooff ooffff.... beynimin kasıldığını hissettim resmen o konuda :S

[
anamm 4 lt mi kız ben burda 1 çay bardağı çay içince tualete koşuyom seni düşünemedim bian hee nerde toplanıyomuş bacım yağlar atılmazsa sordunmu

nereye denk geliyosa artık bi yerde toplanıyomuş
ceydacım ne kadara maloldu bu kavitasyon muydu neydi o??
bu arada beni de işteyken şaduman bey diye arayn çok olurdu

valla tatlım ben kavitasyon-lenf drenaj-radyo frekans ve vakum paketi aldım. kadının dediğine göre sadece kavitasyon bi işe yaramıyomuş Ben 6 seans gidicem ve bu 1.5 ay sürecek. Normalde bu saydıklarımın 6 seans maliyeti 2.500TL ama ben bi indirime denk geldim bi fırsat sitesinden 99TL ye satın aldım bu paketi

ayy ciddi misin çok iyi yaa... ay ebn de böle bişiye denk gelsem simitlerden esteeikle felan mı kurtulsam diyorum ya. ne kadar zayıflasam da doğumdan kalan simitler gitmiyo kızlar yaa. spora devam edicem gene geçmezse liposakşın felan düşünücem artık.

kız bilge kavitasyıon mu karaciğer yalanması yapıyomuş :18::18::18:

ya onda bi ek varmış o olmayınca kavitasyon yağlanma yapıyomuş. Dün konuştık geçmişe bi bak istersen sende karaciğer yağlanması vardı sanırım zati demi

liposuction sakın düşünme bence canım ya kavitasyon-lenf drenaj satın alırısın sen de benim gibi ucuza emin ol daha iyi ben sana hangi siteden aldığımı vs yazarım zaten sık sık çıkıyor böle fırsatlar
ya onda bi ek varmış o olmayınca kavitasyon yağlanma yapıyomuş. Dün konuştık geçmişe bi bak istersen sende karaciğer yağlanması vardı sanırım zati demi

tamam canım bi bakayım dediğin gibi bende de karaciğer yağlanması var zaten ay Allah korusun ya ben kadına sorayım onu :18:

selam kizlaarrr
ceydosum tebrik ederim bitanem buyuk basari cok sasirdim valla
yapraak sanada gecmis olsun bebikim
gece disimin agrisi bi tuttu öldüm resmen sabahin köründe dis cerrahina gittik sol alt ve üst cekilip dikis atildi suan konusamiyorum yüzüm uyusuk 2 hafta sonrada sag taraf alinacak.

ayy cnm cok gecmıs olsunnn
ben de bugun dıs doktoruna genel kontrole gıdıcem.. dolgum mu dustu anlamadım.. sag yukarı arka tarafta hıc bısı gozukmuyor.. hıssedemıyorum da

sağol canım hoşgeldin

ay bacım sanada geçimş olsun dün akşam evde sen geldin aklıma acaba ne yaptın diye ağrısı devam ediyomu diye..ay bide altlı üstlü alınmış çok deçmiş olsun canım benim
bişi soracama bacım hep merak etmişimdir. doktorlarınız türkmü yoksa alman doktorlaramı gidiyonuz gülme ama merak ettiğim için sordum:26:

günaydın kızlaaarrr :):)
hayırlı cumalar dılerım hepınızeee

günaydın canım hoşgeldin

Son düzenleme:

hos buldum cnm nasılsınız bugun

ayy cnm cok gecmıs olsunnn
ben de bugun dıs doktoruna genel kontrole gıdıcem.. dolgum mu dustu anlamadım.. sag yukarı arka tarafta hıc bısı gozukmuyor.. hıssedemıyorum da
saol canim ihmal etme git hemen.

yok kiz niye güleyim
kadin doktorum türk dis doktorum alman.
türk doktor pek bulunmuyor burda hem almanlar daha güven verici gibi geliyor bana niyeyse

Sağol tatlım

canım benim ya geçmişş olsun o sıkıntıyı çektiğim için biliyorum Alalh kolaylık versin arkadaşım

günaydın kızlaaarrr :):)
hayırlı cumalar dılerım hepınızeee

Hayırlı cumalar sana da.. hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…