- 8 Ekim 2009
- 6.071
- 2
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #33.061
dilek senin fazlan mı var yaaaaa delü müdür nedür
var kıı olmamı kiloda rekor kırdım bu kış 5 kilo vermem lazım dünden beri tutuyom kendimi inşallah devamı gelirde verim valla yoksa yaın hiçbi giydiğim olmucak
ha haha . yok polat de.
oda olar bak bigünde onu diyim
dilek senin fazlan mı var yaaaaa delü müdür nedür
var kıı olmamı kiloda rekor kırdım bu kış 5 kilo vermem lazım dünden beri tutuyom kendimi inşallah devamı gelirde verim valla yoksa yaın hiçbi giydiğim olmucak
cnm sen de dikakt et verirsin inş. aman birden yemeden vermeye kalkma sakın. daha kötü olursun cnm yaa
[
anamm4 lt mi kız ben burda 1 çay bardağı çay içince tualete koşuyom seni düşünemedim bian hee nerde toplanıyomuş bacım yağlar atılmazsa sordunmu
ceydacım ne kadara maloldu bu kavitasyon muydu neydi o??
bu arada beni de işteyken şaduman bey diye arayn çok olurdu
cnm sen de dikakt et verirsin inş. aman birden yemeden vermeye kalkma sakın. daha kötü olursun cnm yaa
benim bünyem biraz enteresan yane yesem hemen kiloya çeviriyo çok yavaş çalışıyo metobolimam
gözünü korkutmayım ceydanın . eminim araştırmıştır ama dün burda bi arkadaş. karaciğer yağlanması yaptığından bahsetmişti.
nereye denk geliyosa artık bi yerde toplanıyomuş
valla tatlım ben kavitasyon-lenf drenaj-radyo frekans ve vakum paketi aldım. kadının dediğine göre sadece kavitasyon bi işe yaramıyomuşBen 6 seans gidicem ve bu 1.5 ay sürecek. Normalde bu saydıklarımın 6 seans maliyeti 2.500TL ama ben bi indirime denk geldim bi fırsat sitesinden 99TL ye satın aldım bu paketi
kız bilge kavitasyıon mu karaciğer yalanması yapıyomuş :18::18::18:
ayy ciddi misin çok iyi yaa... ay ebn de böle bişiye denk gelsem simitlerden esteeikle felan mı kurtulsam diyorum ya. ne kadar zayıflasam da doğumdan kalan simitler gitmiyo kızlar yaa. spora devam edicem gene geçmezse liposakşın felan düşünücem artık.
ya onda bi ek varmış o olmayınca kavitasyon yağlanma yapıyomuş. Dün konuştık geçmişe bi bak istersen sende karaciğer yağlanması vardı sanırım zati demi
selam kizlaarrr
ceydosum tebrik ederim bitanem buyuk basari cok sasirdim valla
yapraak sanada gecmis olsun bebikim
gece disimin agrisi bi tuttu öldüm resmensabahin köründe dis cerrahina gittik sol alt ve üst cekilip dikis atildi suan konusamiyorum yüzüm uyusuk 2 hafta sonrada sag taraf alinacak.
sağol canım hoşgeldinselam kizlaarrr
gece disimin agrisi bi tuttu öldüm resmensabahin köründe dis cerrahina gittik sol alt ve üst cekilip dikis atildi suan konusamiyorum yüzüm uyusuk 2 hafta sonrada sag taraf alinacak.
günaydın kızlaaarrr :):)
hayırlı cumalar dılerım hepınızeee
sağol canım hoşgeldin
ay bacım sanada geçimş olsun dün akşam evde sen geldin aklıma acaba ne yaptın diye ağrısı devam ediyomu diye..ay bide altlı üstlü alınmış çok deçmiş olsun canım benim
bişi soracama bacım hep merak etmişimdir. doktorlarınız türkmü yoksa alman doktorlaramı gidiyonuz gülme ama merak ettiğim için sordum:26:
günaydın canım hoşgeldin
hos buldum cnmnasılsınız bugun
ben kendi adıma iyiyim canım sen nasılsınn
saol canim ihmal etme git hemen.ayy cnm cok gecmıs olsunnn
ben de bugun dıs doktoruna genel kontrole gıdıcem.. dolgum mu dustu anlamadım.. sag yukarı arka tarafta hıc bısı gozukmuyor.. hıssedemıyorum da
sağol canım hoşgeldin
ay bacım sanada geçimş olsun dün akşam evde sen geldin aklıma acaba ne yaptın diye ağrısı devam ediyomu diye..ay bide altlı üstlü alınmış çok deçmiş olsun canım benim
bişi soracama bacım hep merak etmişimdir. doktorlarınız türkmü yoksa alman doktorlaramı gidiyonuz gülme ama merak ettiğim için sordum:26:
günaydın canım hoşgeldin
selam kizlaarrr
Hayırlı cumalar sana da.. hoşgeldingünaydın kızlaaarrr :):)
hayırlı cumalar dılerım hepınızeee