KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

günaydın kızlar hayırlı cumalar
nasılsını iyimisiniz
yaprak geçmiş olsun canım noldu
bilge tuğba:KK3::KK3:
ceyda hemen inceldinmi kıı okadar suyu bende içsem 2 kilo verirdim kıı:KK53::KK53::KK53:
şaka biyana inşallah hergidişte incelirsin canım bi faydasını görürsün inşallah

dileeeek:KK3:

hayırlı cumalar canım kendı adıma iyiyim.sen nasılsın bakalım

hoşbuldum kızlar. çık sevindim ceydacım. ben de diyetle kızlar 1ay olmadan 5 kilo verdim. 22martta 65kiloyla başladım. şuanda 60kiloyum. beni de tebrik edin hadiii :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK66::KK66::KK66:
maşallah sanada kız:13:

nasılsını iyimisiniz
ceyda hemen inceldinmi kıı okadar suyu bende içsem 2 kilo verirdim kıı:KK53::KK53::KK53:
hoş geldin dilek:KK3:

kız oluyo öle :KK60::KK60: ben de çalışırken bi firmayı aramıştım kadının sesi mi kısıkmış ne ben onu adam sanmıştım sonra tabi bi özürler falan ben de hemen kıvırdım ya bizim teleofn arızalı da sesinizi alamadım :KK52: :KK60::KK60:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: kıvrak hatun

hoşbuldum kızlar. çık sevindim ceydacım. ben de diyetle kızlar 1ay olmadan 5 kilo verdim. 22martta 65kiloyla başladım. şuanda 60kiloyum. beni de tebrik edin hadiii :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK66::KK66::KK66:

slm canım ne güzel vermişsin inşallah devamı gelir benimde acilen kilo vermem lazım ama tık yok hala ya:KK59::KK59:

nasılsını iyimisiniz
hoşgeldin dilo sağol canım sıvı aldılar boğazımdan kontrol için canım

kız oluyo öle :KK60::KK60: ben de çalışırken bi firmayı aramıştım kadının sesi mi kısıkmış ne ben onu adam sanmıştım sonra tabi bi özürler falan ben de hemen kıvırdım ya bizim teleofn arızalı da sesinizi alamadım :KK52: :KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: ay gülecektimde bende kendimi zor tuttum mahçup oldu zaten adamda

hoş geldin kız. valla orta hepsi hesaplarıma göre . iki ders kötü. malliyet muhasebesi ile yönetim bilgi sistemi. onlrad 42 civarında
senin nasıl:KK31:

maliyet muhasebesi :KK25::KK25::KK25: FIFO LIFO :KK23: :KK60:

kız shadoww sen bize çaktırmadan ne işler becerdin afferin sana kuşum :KK19: :KK19: maaşallah ama 1 ayda 5'i geçmesin canım çünkü benim diyetisyen bana ayda 4-5 kilodan fazlası zararlı demişti :KK34:
nasılsını iyimisiniz

Hoşgeldin diloşum :KK19: kız dün 4 litre su içtim var ya dakka başı wc'ye gidiyorum fenalık geldi artık :KK52: ama dün kadın dedi ki eriyen yağların atılmaıs için su içmen şart eğer vücuttan atamazsan başka yerde toplanır dedi :KK52: anammm :KK53: kız yağlar atılsın da ben günde bi damacana da bitirmeye razıyım :KK60:

‎'' Şarapcı hocaya sormuş; ' şarap günah mı..? ' Hoca; ' günahtır.. ' Şarapcı; '... peki üzümün pekmezini yiyisen, suyunu içisen peki şarabını niye içmisen..? ' Hoca karşılık verir; ' Peki sen inegin etini yiyisen, sütünü içisen, yoğurdunu yiyisen peki bokuni niye yemisen..? :nazar::nazar:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

haahaa :KK1::KK1:bizide bi müşteri arıyo ben iskender diyo adam bende lahmacun dicem geliyo adama ya bi gün kaççak ağzımdan diye korkuyom:KK53::KK53:

:KK52:
maşallah sanada kız:13:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: kıvrak hatun

:KK8::KK8::KK8::KK8:
slm canım ne güzel vermişsin inşallah devamı gelir benimde acilen kilo vermem lazım ama tık yok hala ya:KK59::KK59:

dilek senin fazlan mı var yaaaaa delü müdür nedür :KK19:
‎'' Şarapcı hocaya sormuş; ' şarap günah mı..? ' Hoca; ' günahtır.. ' Şarapcı; '... peki üzümün pekmezini yiyisen, suyunu içisen peki şarabını niye içmisen..? ' Hoca karşılık verir; ' Peki sen inegin etini yiyisen, sütünü içisen, yoğurdunu yiyisen peki bokuni niye yemisen..? :nazar::nazar:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

hahahah çok güzel:KK60::KK60::KK60::KK60:

saolun kızlar. valla kkda bi topike bi takıldım hızla gitti kilolar. 2 kilo daha vermem lazım. diyet yaparken herşeyşi yiyorum ama. et süt meyve sebze herşeyi... ben sadece hamur işi ve aburcuburu bırkarak verdim desem yeridir. bir de egzersizlere başladım. onun da faydası oluyodur sanırım.

[

Hoşgeldin diloşum :KK19: kız dün 4 litre su içtim var ya dakka başı wc'ye gidiyorum fenalık geldi artık :KK52: ama dün kadın dedi ki eriyen yağların atılmaıs için su içmen şart eğer vücuttan atamazsan başka yerde toplanır dedi :KK52: anammm :KK53: kız yağlar atılsın da ben günde bi damacana da bitirmeye razıyım :KK60:[/QUOTE]
anamm:KK53::KK53: 4 lt mi kız ben burda 1 çay bardağı çay içince tualete koşuyom seni düşünemedim bian hee nerde toplanıyomuş bacım yağlar atılmazsa sordunmu:KK52::KK52::KK53:

haahaa :KK1::KK1:bizide bi müşteri arıyo ben iskender diyo adam bende lahmacun dicem geliyo adama ya bi gün kaççak ağzımdan diye korkuyom:KK53::KK53:
ha haha . yok polat de.

cnm benim de 3ders iyi de tvergisistemi ve finansal yönetim kötü gibi ama onları büte bırakmayı düşünüyom.
bende iki dersi bırakacam ama karar veremedim daha

maliyet muhasebesi :KK25::KK25::KK25: FIFO LIFO :KK23: :KK60:

kız shadoww sen bize çaktırmadan ne işler becerdin afferin sana kuşum :KK19: :KK19: maaşallah ama 1 ayda 5'i geçmesin canım çünkü benim diyetisyen bana ayda 4-5 kilodan fazlası zararlı demişti :KK34:

Hoşgeldin diloşum :KK19: kız dün 4 litre su içtim var ya dakka başı wc'ye gidiyorum fenalık geldi artık :KK52: ama dün kadın dedi ki eriyen yağların atılmaıs için su içmen şart eğer vücuttan atamazsan başka yerde toplanır dedi :KK52: anammm :KK53: kız yağlar atılsın da ben günde bi damacana da bitirmeye razıyım :KK60:
he nen ne kadar karışık onlar. heç bişey anlamadım

bende iyiyim canım ne olsun devam işte sabah gel akşam git bütün gün dükkanda akşam evde sürünüyoz işte:KK50::KK50:

hoşbulduk canım nasılsın:21::21:
:
sanırım bu sor bana. iyiyim canım

haahaaa çok komik :KK60::KK60::KK60::KK60:

saolun kızlar. valla kkda bi topike bi takıldım hızla gitti kilolar. 2 kilo daha vermem lazım. diyet yaparken herşeyşi yiyorum ama. et süt meyve sebze herşeyi... ben sadece hamur işi ve aburcuburu bırkarak verdim desem yeridir. bir de egzersizlere başladım. onun da faydası oluyodur sanırım.

canım benim zaten diyet sağlıklı beslenmek demektir, ben de inan gün içinde salatası, sebze yemeği, meyvesi, sütü, yoğurdu, ekmeği yani dediğin gibi herşeyi yiyorum :21: amaç dengeli beslenmeyi sporla destekleyerek zayıflamak -ki en doğrusu da bu bence :KK34:

[

anamm:KK53::KK53: 4 lt mi kız ben burda 1 çay bardağı çay içince tualete koşuyom seni düşünemedim bian hee nerde toplanıyomuş bacım yağlar atılmazsa sordunmu:KK52::KK52::KK53:[/QUOTE]

gözünü korkutmayım ceydanın . eminim araştırmıştır ama dün burda bi arkadaş. karaciğer yağlanması yaptığından bahsetmişti. :KK50:

X