-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #33.021
kara haber tez duyulur
ana bi günde böyle farkettimi hemen kız
kız o kadar çabukmu
süper valla. :13:
evet kızlar ben de sizin gibi şoktaydım dün hatta kocama telefonda dedim aşkım belim 4 cm inceldi diye 'yok canım daha neler' dedi ama eve geldiğimde ' ya harbiden incelmişin hee ' dedii yaniilk seansta epey incelme oluyormuş sonraki seanslarda daha az olurmuş incelme ama olsun yaa 1cm'e bile razıyım
hakkaten goodmorning yani ceyda
evet kızlar ben de sizin gibi şoktaydım dün hatta kocama telefonda dedim aşkım belim 4 cm inceldi diye 'yok canım daha neler' dedi ama eve geldiğimde ' ya harbiden incelmişin hee ' dedii yaniIlk seansta epey incelme oluyormuş sonraki seanslarda daha az olurmuş incelme ama olsun yaa 1cm'e bile razıyım
slm kızlar bayaadır takılamıyorum size. nasılsınız bakalım. kahvaltı yapıoz biz de oğlumla. bu arda size de slm verim dedim. ceyda kız noldu öle herkes şokta anlayamadım. datlu caduuuu SInavlar nasıl geçti...
süper valla. :13:
hakkaten goodmorning yani ceyda
o kadar yazdıktan sonra geldi aklına
evet kızlar ben de sizin gibi şoktaydım dün hatta kocama telefonda dedim aşkım belim 4 cm inceldi diye 'yok canım daha neler' dedi ama eve geldiğimde ' ya harbiden incelmişin hee ' dedii yaniilk seansta epey incelme oluyormuş sonraki seanslarda daha az olurmuş incelme ama olsun yaa 1cm'e bile razıyım
iyiyim kızlar alıntı yapamadımda üşendim
ceydacım bravooo eferım gel öpücem
biloo dimek yazıcı artık çalışıyor
shadow hosgeldın canım
ay ne güzelmiş kız ceydo bize önceki ve sonraki hali diye eklemeyi unutma tamammı seanslar bitince
slm kızlar bayaadır takılamıyorum size. nasılsınız bakalım. kahvaltı yapıoz biz de oğlumla. bu arda size de slm verim dedim. ceyda kız noldu öle herkes şokta anlayamadım. datlu caduuuu SInavlar nasıl geçti...
iyiyim kızlar alıntı yapamadımda üşendim
ceydacım bravooo eferım gel öpücem
biloo dimek yazıcı artık çalışıyor
shadow hosgeldın canım
ay biri aradı biraz önce burayı yaprak beyle görüşebilirmiyim dedi ay pardon diyo sonra yazık aklı nerde acaba
hoşbuldum kızlar. çık sevindim ceydacım. ben de diyetle kızlar 1ay olmadan 5 kilo verdim. 22martta 65kiloyla başladım. şuanda 60kiloyum. beni de tebrik edin hadiii
ay biri aradı biraz önce burayı yaprak beyle görüşebilirmiyim dedi ay pardon diyo sonra yazık aklı nerde acaba