- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 36
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #33.081
Kızlar morelim bozuldu
nufüs müdürlüğüne adres bıldırımınde bulunmak için gitmiş eşim
350 TL ceza yemiş geç bildirdi diye...
Bu ne biçim iş ya resmen ınsanları soyuyorlar.
al işte okadar borç varken 3 kuruş için didinirken hiç hesapta yokken 350 TL daha bıze girdi
saol canim ihmal etme git hemen.
yok kiz niye güleyim
kadin doktorum türk dis doktorum alman.
türk doktor pek bulunmuyor burda hem almanlar daha güven verici gibi geliyor bana niyeyse
kötü olmuş tüh canım ya onun belli bi zamanı vardı atıyorum 1 ay içinde adres bildirimini yapmak gerekiyor diye bilginiz yokmuydu canım yaKızlar morelim bozuldu
nufüs müdürlüğüne adres bıldırımınde bulunmak için gitmiş eşim
350 TL ceza yemiş geç bildirdi diye...
Bu ne biçim iş ya resmen ınsanları soyuyorlar.
al işte okadar borç varken 3 kuruş için didinirken hiç hesapta yokken 350 TL daha bıze girdi
ben şimdi bızımkılere ılac yazdırmaya gıdıyorum, sonra da dıse gecerım
iyi bakın kendınıze kızlar, optm coookkk
sagol canim benim off off cok fene agiriyorSağol tatlım
canım benim ya geçmişş olsun o sıkıntıyı çektiğim için biliyorum Alalh kolaylık versin arkadaşım
Hayırlı cumalar sana da.. hoşgeldin
iyi ilgilensinlerde hangisi olursa olsun
ayyy sendedemi vardı canım bana teselli oldu sanki ya nasıl kafama takıyodumhamileliğin boyuncamı kullandın canım o ilacı kadın doğumcunmu verdi o ilacı bide ilaca şuan devam ediyomusun:26: çok soru sordum ama çok merak ediyorum canım ya
bide hani senin biraz geç olduya bebeğin canım sanırım tiroidden tiroid hamile kalmayıda geçiktiribiliyomuş
gecmis olsun cnm..günaydın kızlarr bilommm geldim ben evet hastaneye gittim sabahtan
kocaman bi iğne batırdılarçok acıdı
Kızlar karşınızda beli 4 cm, kalçası 2 cm daha ince bir ceyda var..
‎'' Şarapcı hocaya sormuş; ' şarap günah mı..? ' Hoca; ' günahtır.. ' Şarapcı; '... peki üzümün pekmezini yiyisen, suyunu içisen peki şarabını niye içmisen..? ' Hoca karşılık verir; ' Peki sen inegin etini yiyisen, sütünü içisen, yoğurdunu yiyisen peki bokuni niye yemisen..?
valla bilmiyorum cnm troid icinmi gec oldu. ben hep kantahlili filan yapiodum ama bisi cikmiyordu.ogluma hamileyken gitmistim doktora, tahlil yapti orda cikmisti. kbb druna gozuktum ben kendi doktorum beni oraya yonlendirdi. hamileligim boyunca hep ictim, once yarim tablet aldim sonra 1,5 tablete kadar ciktim. simdi kullanmiyorum ilaci drum kontrole cagirmisti esimin is saatinde denk geldigi icin gitmedim vala cok ihmal ettim benimde surekli kontrole gitmem gerekiyor..
gecmis olsun cnm..
masaallah
anladım bacım sağol ama ihmat etme mutlaka git
aman cnm dilim o kadar yeterli degilki hele kursu biraktigimdan beri unutuyrum norvecceyi valla. esim gelmiyor die gitmedim kaldi oyle. ikinci cocuguda dusunmem gerek kontrolo gitmezsem ikinci cocukda zor olabilir belki..
sen ilac kullanmiyormusun senin troid bezlerin yavasmi calisiyor hizlimi?
tunaydin bayanlar. oglum gece cok ateslendi 39,9 dereceydi atesi sabaha kadar mizmizlandi yavrum sabah fitil verdim atesi dustu. disinin ucu gozukuyor, dis yuzunden boyle oldu, bi cikmadi gitti yaa. elimi disetine degdirdigimde elime sertlik geliyor ucu cok az cikmis. yarinda isvece gitcektik alisverise bu durumda kaldi alisveris ben gidemicem...
aman oglum iyi olsunda gitmem bende
evet canım 2. çocuğu düşünüyorsan kontrollerini yaptır mutlaka.. doktor bana 3 ayda bir kontrole gel diyor
yaklaşık bu hastalık 2 yıldırda var 3-4 ayda bir gitmeye çalışıyorum bende arada aksıyo tabi ilk gittiğim zamanlar nodüller çok büyük değildi doktor bana levotiron diye bi ilaç verdi küçücük bi hap onunda yarısını kullanıyordum..yaklaşık 6-7 ay kullandım tekrar kontrole gittim doktor bıraktırdı ilacı 1 senedir falan kullanmıyorum..bakalım en son geçen hafta gittim işte kontrole nodüllerde büyüme varmış biyopsi sonucumda çıksın önümüzdeki hafta göstericem bakalım ilaç falan başlayacakmı..
benim tiroid bezleri hızlı çalışıyor canım o yüzden çok zayıftım bi ara şimdi şimdi toparlandım aldım kilo
geçmiş olsun canım
evet cnm ogluma kardes ve kardesler dusunuyoruz insallah.
bende turkiyeye gitmeden bi gorunuyim doktora simdi tasindik ya adres degistirdigimiz icin bu semtteki doktora gorunmem gerek.
cnm sizli calistigi icin ne kadar yersen ye asla kilo almiyorsun burda bi kadininda troid bezi hizli calisiyor kadin bi oturuste 3 kisinin yiyecegi yemegi yiyor ama hic kilo filan almiyo valla
sagol cnm
ben cikiyorum esim evde bugun is yoktu yatio simdi kaldiriyimda kahvalti yapalim aciktim
gelebilirsem gorusuruz yine :81:
[video=dailymotion;xewvo1]http://www.dailymotion.com/video/xewvo1_ferda-anil-yarkin-sonuna-kadar_music[/video]
SELAM HANIMLAR. SİZE YILLAR ÖNCESİNİN BİR PARÇASIYLA SELAM VERİYOM. SABAH İŞLER BASTIRDI ANİDEN ÇIKMAK ZORUN KALDIM. BU ŞARKIYLA KENSİMİ AFFETİRİYİM. ÇOK ROMANTİKK VE DUYGUSALLL
Bağıra bağıra söylüyom şu annnnnn
bi arkadaşımın yaşadığı bi aşk öyküsünü hatırlattı bana .ahhhhhhhhhhhhhh