KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

burdada var o vergi iadesi 6 ayda bir odedigin verginin bi kismini geri veriyorlar sadece calisanlar kendi isyeri olanlar alamiyor maalesef bizim gibi

bırde kızlar benım param cok kıymetlıdır ya

bende ole eli cok SIKI deilim bazen ipin ucunu fazla kaciriyorum esim beni kendime getiriyor

adam okadar cımrıkı düşün 28 yasında yıllardır calısmıs

nakıt para ev aldılar sadece 10 bin borç yaptılar ödediler.

bütün mobılya beyaz esya parasını evlendıkten sonra kıza ödetti.

borcları bıttı suan hamıle,kocası gitti birde araba aldı kredıyle daha 2 hafta önce.

kıza dıyormuskı bir kaç ay daha calıs sakın ısten cıkma su kredıyi öde

harcarım affetmem ama kocişime vermem manasında didim

şuna bak ya yuh yani karısı olarak değilde para makinesi olarak görüyoo

yarın birgün çocuğunada aldırmaz bişeyler yazık kızcağıza

şaka gibi. arabayı bari kıza alsydı. yada o diretip arabayıo kendi üstüne yapsaydı

harcarım affetmem ama kocişime vermem manasında didim

bizdede ben harcamayı çok severim herif çok tutumludur.. parasının kıymetini çok iyi bilir.2 kuruşu olsun hemen borcumuzu verelim der harcatmaz hiç:97:
zaten tutumlu olduğu için ev alabildikya kendi biriktirdiği paraları ekledi kredinin üstüne
maşallah diyimde nazar değmesin

mesela şimdi biz yatak odası ve yemek odası alacaz. evde de ufak tefek tamirat işleri var. eşim yatak odasını sen al . yemek odasını ben alıyım diyo. tamirat işlerinid eyine ortak parayla yapıyoz. o koya ben koyom. bu arada bakıcı parasını ben veriyom. kredi kartı var.

kız o arkadaşınla çokmu benzeşiyoz ne:96:

Son düzenleme:
nelere harcıyonuz peki kızlar. ayrı birikim yaparmısnız mesela

ya aslında ben saklamıyım etmiyim diyorum ama kenardada gizli bi param olsun istiyorum
sıkışınca çıkartıp vereyim falan istiyorum ama daha hiç biriktiremedim birbirimizin maaşının nereye ne kadar gittiğini bildiğimiz için hiç kenara atacak param olmuyo malesef herşeyimi biliyo:86:
nasıl biriktirebilirm tüyo verecek olan varmı

erkeğin tutumlu olması çok önemli. bakıyom bazı arkadaşlara kocaları müsrif olanlatr çok zorlanıyo

nelere harcıyonuz peki kızlar. ayrı birikim yaparmısnız mesela

şu aralar ayrı birikim yapamıyorum maalesef.

ev taksıdınden gözümüzü açamıyoruz.

kocişimgücü ancak kişisel ihtiyaclarımı karsılamaya yetıyor.

en cok giyim+kozmetiğe harcıyorum ben

daha öncede dedik sana kız. maaşı alır almaz ya bi çeyrek yaptırcan . yada bi mikta parayı elinin ulaşmayacağı bi yere koyacan. mesela ayda50 lirayı hemen alıp yatağın altına sokacan

erkeğin tutumlu olması çok önemli. bakıyom bazı arkadaşlara kocaları müsrif olanlatr çok zorlanıyo

benım eşimde tutumludur yoksa bızde bırsey yapamazdık.

ama parası olduğu zaman önce benım ıhtıyacımı görür.

sonra borc vs. hesaplar...

kendıne birsey almaz,benım zorumla alır hatta tartısırız bıle

evet erkeğin tutumlu olması çok önemli ve güzel bişey..kadın bi yerde çok harcarsa bi yerdede sıkmasını biliyo ama erkek eli çok bolsa önüne geçilmiyo ne yazıkki şekilA benim babam

daha öncede dedik sana kız. maaşı alır almaz ya bi çeyrek yaptırcan . yada bi mikta parayı elinin ulaşmayacağı bi yere koyacan. mesela ayda50 lirayı hemen alıp yatağın altına sokacan

bende bırıktıremıyordum çalısırken hemde nereye ne verdıgımı bılmedıgı halde.

kenarda dursun dıye koyduğumparalara 2 klima,1 bilgisayar,bir altın bileklik aldım.

tek kazancım bunlar oldu sanırım

başkasının alın teriyle kazandığı parayı nasıl rahat harcayabiliyorlar anlamıyorum kul hakkı denen bişi var o parada onların hakkı

kaynanama para verde nerden geldigi onemli deil, yeterki eli para dolsun hic sevmiyorum bu yinlerini hos pek iyi bi yonleride yok ama bu cok sinir ve haksizlik obur dunyada verecek hesabini onlar bu dunyayi dusunuyorlar bence cennetin yolu sadece namaz kilmakla gecilmiyo iyi ahlak kul hakki yememek cok onemli ama gelde anlat bu tur insanlara iste

bak yaa cocuk sadece bizim cocukmu babasi ne gune duruyor doktora gittiginde bi yol parasi verseydi sana neyse cnm benim gelmis gecmis bundan sonra vermiyormussun cok iyi valla.

ayy ben esime yatip kalkip sukrediyim hamileligim boyunca dr kontrolunde isini birakip beni goturup getirirdi

piskinlige bak bu haliyle bide etrafta erkegim diye dolasiyor ancak kadinin ustunde hukum surer bu erkek musvetteleri sadece aciyorum onlara gercekten tam bi zavallilar onlar.

bu gizli biriktirme içinmi bacım yoksa haberli olanmı
ona göre taktik uygulayacam

aynen benim herifte kendine hiç bişey almaz sadece aylık traşını olur o kadar ben gider alırsam ona üst baş parfüm o
onun dışında kendine hiç bişi almaz hiç para harcamıyomuş benim herif ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…