- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #32.501
gel nen içeri
neeeeeeeee , burayı bıraktınız bide face mi başladınız. duyuyonmu hazalll.
nen benim faceim yok. hiçmi beni düşünmediniz. hiçmi vicdanınız sızlamadı
neyse hepünüzü affediyom. yeterki gitmeyinn
:83::83::83::83: merdaneyi bırak elinden geliyim
saada bi face alak gıı
hazalcım iyi bişeyi yokmuş oğluşunun sevindim canım
saçımıda çekme nan acıdı:84:
burda face çekmiyokii
he yasaklı. o yüzden acayip ilgimi çekiyo. her bulduğum yasaksız yerden dalıyom ama henüz bi adres alabilmiş değilim:86:he doru bazı işyerlerinde yasaklı dimi
sözbirdaha gitmiycem saçımı bırak
kızlar 4.30 gibi ev bakmaya gidcezbi ev buldum. eşime söyleidm. birden kzıacak gibi oldu. sonra sinirli sinirli tamam bakarız dedi. kesin bi sür laf söyleyecek bana . :18:
he nen duydum bizim facemiz hic olmadi
oglum icin sagol
ama sacina gelince cekerim banane sende burayi birakip facede konusma zaten topici zor ayakta tutuyoz
bizim burda cekioda nolii sanki herifim izin vermiyo ama kendisinin facesi var bu esime
oglum icin sagol
ama sacina gelince cekerim banane sende burayi birakip facede konusma zaten topici zor ayakta tutuyoz
bizim burda cekioda nolii sanki herifim izin vermiyo ama kendisinin facesi var bu esime
sözbirdaha gitmiycem saçımı bırak
kızlar 4.30 gibi ev bakmaya gidcezbi ev buldum. eşime söyleidm. birden kzıacak gibi oldu. sonra sinirli sinirli tamam bakarız dedi. kesin bi sür laf söyleyecek bana . :18:
he yasaklı. o yüzden acayip ilgimi çekiyo. her bulduğum yasaksız yerden dalıyom ama henüz bi adres alabilmiş değilim:86:
hazal yeter çekme bacım. saçı kopacak
oglum icin sagol
he yasaklı. o yüzden acayip ilgimi çekiyo. her bulduğum yasaksız yerden dalıyom ama henüz bi adres alabilmiş değilim:86:
hazal yeter çekme bacım. saçı kopacak
bi yandan korkuyo bi yandanda istiyo
nerde bacım ev yakınmı şimdiki evinize kaç para istiyiler
neden istemıyorkı baska eve tasınmayı.
'buda benim eşime olsun. sen atınca canım çekti, fazla dayak göz çıkarmaz
siz yoktunuz bikerem biz facede konuşurkendimi tubiş burası boş diye gittiydik
siz yoktunuz bikerem biz facede konuşurkendimi tubiş burası boş diye gittiydik
nen onu uzaya çıkarsamda fayda etmez. çıkar iner. gene hayır der . yorulduğumla kalırımhadi yine iyisin bugun iyi gunumdeyim hava cok guzel havanin hatrina birakiom sacini bi daha gitme bak soz verdin
esin istemiyomu evinizi satmanizi? o istekli deilse zorlancan biraz onu ikna etmekte ama parise gitmeden ikna et
biraktim bu sefer
vay be. sömürüye bakbenımkıde izin vermıyordu kapattırmıstı face'mi.
gecen gece bir duygu sömürüsü,bir sömürü adamda duygu kalmadı
izin verdi tekrardan actım face...
sende sömürü yap 10 yasındakı bebelerın bıle var de ben öyle didim
benımkıde izin vermıyordu kapattırmıstı face'mi.
gecen gece bir duygu sömürüsü,bir sömürü adamda duygu kalmadı
izin verdi tekrardan actım face...
sende sömürü yap 10 yasındakı bebelerın bıle var de ben öyle didim
al gı güzel videolar neyim paylaşılıyo orada hazal bacım sende ikna et kocanıalmıyosa sana sende onunkini kapattır
yakın canım.ilanda 90 yazıyodu . aradım 85 dediler. bizim burda bi öğretmenin evi de orda .sabahta kadınla konuşmuştuk. acayip denk geldi. keşek gelsen çok iyi apartmanımız diyodu. aynı binada onların ikinci bi evi varmış.105 e satmışlar.
enim kocam potansiyel hayır makinasıdır canım. her şeye hayır der. bi toplu iğne almak için bile validen yazılı onay çıkarmamız gerekir.
evet yapoo kımsecıkler yoktu çaresız kalmıştık
kizlar esim kendine gore hakli nedeni var acmamam konusunda o yuzden bende ustelemiyorum ama ben onun facesine bakiyorum hep erkek akrabalari var facede.. o yuzden kapattirmam
benim herifte ole eve bisi alcam derim evde aynisi varya der sinir eder beni. yani aynisi varsa ben niye masraf yapiyimki kafadan konusuyo ole
yakın canım.ilanda 90 yazıyodu . aradım 85 dediler. bizim burda bi öğretmenin evi de orda .sabahta kadınla konuşmuştuk. acayip denk geldi. keşek gelsen çok iyi apartmanımız diyodu. aynı binada onların ikinci bi evi varmış.105 e satmışlar.
enim kocam potansiyel hayır makinasıdır canım. her şeye hayır der. bi toplu iğne almak için bile validen yazılı onay çıkarmamız gerekir.
benım yakın arkadasımın kocasıda öyle.
Kız ne dese yok der olmaz der tartısma cıkarır...
hattadurumu öyle abartmıskı kızcagaz kendısıne bır bady bile alıp gıyemez adam onada karısıyor
çaresiz değilsiniz çare sizsiniz. yetenek siz türkiye gibi oldu
benim eşimde ilk zamanlar öyleydi. maaş kartım onda durudu. ondan hebrsiz bişey alamazdım ama çok şükür akıllandım. artık alıyom. tek ev alamıyom he he he :86: