- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 36
-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #32.521
benim eşimde ilk zamanlar öyleydi. maaş kartım onda durudu. ondan hebrsiz bişey alamazdım ama çok şükür akıllandım. artık alıyom. tek ev alamıyom he he he :86:
hoş kredi kartına çekseler evide alırım
evet yapoo kımsecıkler yoktu çaresız kalmıştık
benım yakın arkadasımın kocasıda öyle.
Kız ne dese yok der olmaz der tartısma cıkarır...
hattadurumu öyle abartmıskı kızcagaz kendısıne bır bady bile alıp gıyemez adam onada karısıyor
yapoyu factemi unuttun bacım. git bi bak hele .adı var kendi yokkk
büyük konuşmayım ama maaş kartımı katiyen vermem
ahaha şuna bak tek ev alamıyorum dıyor
sankı elma-armuttan bahsedıyor kısssssss
ben arkadasıma cok üzülüyorum.
eşek gibi çalıstıgı halde ıstedıgını yapamıyor.
kuaföre agda yaptırmaya bıle gizli gidiyor
gelmiş
vermeyin kattiyen. alması çok zor oluyor
gelmiş
vermeyin kattiyen. alması çok zor oluyor
arkadaşının kocasıyla enim herif ne kadar benzeşiyomuş. benimkide kesinlikle iizn vermiyo ağdaya
nişanlıykene düğün zamanı yaklaşırken yavaştan yavaştan istemeye başladı kartı bende ben niye sana veriyom sen maaş kartını bana ver diyince bi daha heç istemedi
benim eşimde ilk zamanlar öyleydi. maaş kartım onda durudu. ondan hebrsiz bişey alamazdım ama çok şükür akıllandım. artık alıyom. tek ev alamıyom he he he :86:
hoş kredi kartına çekseler evide alırım
büyük konuşmayım ama maaş kartımı katiyen vermem
yapoyu factemi unuttun bacım. git bi bak hele .adı var kendi yokkk
tek ağdayamı kaş bile aldıramaz
hepsını gizli yapıyor...
çalışmasa halını düşünemıyorum
nişanlıykene düğün zamanı yaklaşırken yavaştan yavaştan istemeye başladı kartı bende ben niye sana veriyom sen maaş kartını bana ver diyince bi daha heç istemedi
aynen ya .acitasyon yapa yapa acımtırak oldumadam maaşının kuruşuna kadar biliyodur onları nasıl yaptırıyoki yazık ya b
enim herifte bazen karışıyoda çalışıyom yaparıma getiriyorum o zaman çalıştırma beni diyorummbak şu şu ev hanımı ama her istediğini yapıyo ben çalıştığım halde böyleyim diyom 2 acıtasyon yapıyom
adam maaşının kuruşuna kadar biliyodur onları nasıl yaptırıyoki yazık ya b
enim herifte bazen karışıyoda çalışıyom yaparıma getiriyorum o zaman çalıştırma beni diyorummbak şu şu ev hanımı ama her istediğini yapıyo ben çalıştığım halde böyleyim diyom 2 acıtasyon yapıyom
aferım bak cuuk oturmuş
neden isterler hiç anlamam gercekten
ulan ben gidip bankadan çekip cebe indirmeyı bılmıyormuyum
he kendileri heç vermek istemiyo
tek ağdayamı kaş bile aldıramaz
hepsını gizli yapıyor...
çalışmasa halını düşünemıyorum
aferım bak cuuk oturmuş
neden isterler hiç anlamam gercekten
ulan ben gidip bankadan çekip cebe indirmeyı bılmıyormuyum
pazara falan gıttığinde kenara 3-5 atıyormus öyle kacırıyorum dıyor
kendı paramın hırsızıyım tugba dıyor ağlar hep bende cok üzülürüm.
birde bunu çalıstıgı yerde vergı iadesimi bılmem neyımı ne varmıs arada elıne fazla para gecıyormus onu kocası bılmıyor
cok iyi demissin valla kendileri saysin elimize parayi
yazikk ya kiza uzuldum onun adina ALLAH yardimcisi olsun cimri herif hic cekilmez nasil sabrediyorki?
ayy simdi eltim geldi aklima eltim kaynanam gille beraber otururken ilk cocugunun dogum parasi gelmis kaynanam eltimi almis yanina bankadan butun paralari cekmis kadina tek kurus vermezmis. ustune bide eltimin kocasinin maasi geldimi hepsini elinden alip tek sigara parasi verirmis,ben bunlari duyunca sok oldum resmen yaa cok sessilermis eltim ve kocasi ama simdi akillanmislar.
kayananm bizide onlar gibi sandilar ama avuclarini yaladilar.
ben doguruyum parasini onlar yesin
ama biraz sesini çıkarmak gerekiyo. ses etmedikçe kocanda olsa sırtına binmeye çalışıyo ben bi buçuk sene verdim. sonra oğluma hamileyken doktora gidip gelirken çok zorlandım. parasız pulsuz kaldım. çok ağrıma gitti . ondan sonrada aldım elinden.
pazara falan gıttığinde kenara 3-5 atıyormus öyle kacırıyorum dıyor
kendı paramın hırsızıyım tugba dıyor ağlar hep bende cok üzülürüm.
birde bunu çalıstıgı yerde vergı iadesimi bılmem neyımı ne varmıs arada elıne fazla para gecıyormus onu kocası bılmıyor
cok iyi demissin valla kendileri saysin elimize parayi
yazikk ya kiza uzuldum onun adina ALLAH yardimcisi olsun cimri herif hic cekilmez nasil sabrediyorki?
ayy simdi eltim geldi aklima eltim kaynanam gille beraber otururken ilk cocugunun dogum parasi gelmis kaynanam eltimi almis yanina bankadan butun paralari cekmis kadina tek kurus vermezmis. ustune bide eltimin kocasinin maasi geldimi hepsini elinden alip tek sigara parasi verirmis,ben bunlari duyunca sok oldum resmen yaa cok sessilermis eltim ve kocasi ama simdi akillanmislar.
kayananm bizide onlar gibi sandilar ama avuclarini yaladilar.
ben doguruyum parasini onlar yesin