KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

klima:44::44::44:

bu gizli biriktirme içinmi bacım yoksa haberli olanmı
ona göre taktik uygulayacam
gizli demeyelim. tedbir amaçlı. ama eşine söleme

masaallah benim herif ne cok tutumlu nede eli cok bol orta karar

esin cogunlugu senin ustunemi yikiyo valla bakici parasini o versin yada sen otur cocuga bak senin pek bi gozu acikmis be

bende biriktiremiyom bacim yaa ben bide sigara iciyorum artirtigim parayla sigara aliyom esim bilmiyo segara ictigimi

kızlar size birsey sorayım aklıma takılıyor üzülüyorum.

şimdi bu size anlattığım arkadasımın eylülde doğumu var.

ablamın ağustosta

görümcemin temmuzda...

ben yandım anlayacağınız.

arkadasıma ceyrek takmazsam kocası başına kalkacak bılıyorum cunku cok yakın arkadasız.

arkadasıma takalım desem kocam dıyecek benım kardesımde doğum yapacak

senın ablanda onlara neden degılde arkadasına

3 kısıye ceyrek takmam ımkansız gücüm yetmez şu durumda.
gizlide bırıktıremem dedıgım gıbıufak paralar gecıyor suanda elıme.

kıyafet vs. alsam hepsi laf edecek bılıyorum.

ben neyapıcam ya

benımde sıgaram var her paket 5 TL benımde paramın cogunlugu oraya gıdıyor.

ama eşim bılıyor tabıısii

sende söylesen,neden saklıyorsunkı

he biraz öyledir. bende pek atarım kendimi öne

güne falan girsen.

senin yerinde olsam herkese esit sekilde hediye alirdim ama ablama daha cok alirdim nede olsa abla ama esinden gizli ver aldigin extra hediyeleri.
altin cok pahali cnm ya 3 tane birde nasil alacan hem bilmiyorlarmi senin yeni ev aldigini borclu oldugunu arkadasina hele hic altin alma kesin kocasi alir elinden. basa kalkarsada kalksin yani sanki kizami vercek altini

neyse bacılarım ben çıkıyom. dua edin. herif çok kızmasın. bide evi çok beğensin. bayılsın hatta
öptüm hepinizi:79:

her halukarda altın alman mecbur gibi görünüyo hayatım biri görümcen biri ablan biride en yakın arkadaşın hani arkadaşına kıyafet al desem onunda eşi surat yapar başına kalkar diyon onada mecbur altın alman.. kredi kartınız varsa taksitle alın canım şuan peşin belki alamazsınız ama taksitli uygun olur gibi

benımde sıgaram var her paket 5 TL benımde paramın cogunlugu oraya gıdıyor.

ama eşim bılıyor tabıısii

sende söylesen,neden saklıyorsunkı

soylemekmi aboww :18::18::18::18::18:
cok kiziyor ya kendi kullaniyor halbuki ama bana cok sinirleniyor ben asla soyleyemem valla ama bir gun yakaladi beni banyoda ictim parfum SIKMISTIM ama fayda etmedi yinede kokuyordu ole cok kizmadi ama ben yinede bakislarindan korkmustum hic sesimi cikarmadim

neyse bacılarım ben çıkıyom. Dua edin. Herif çok kızmasın. Bide evi çok beğensin. Bayılsın hatta
öptüm hepinizi:79:

allahım cadumun kocası evi gördüğü anda düşsün bayılsın tuttursun illede bu ev dıye
Aminnnnnnnn

kredi kartımız var tabiisi bebekim.

Mecburum dimi kafayı yıycem ya

peş peşe doğuruyorlar

nıye karısıyorkı içmene,hemde kendisıde ıcıyormus üstelık

Huzurun bozulacaksa tabııkı gızlı iç canım nedıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…