-
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #32.561
klima:44::44::44:bende bırıktıremıyordum çalısırken hemde nereye ne verdıgımı bılmedıgı halde.
kenarda dursun dıye koyduğumparalara 2 klima,1 bilgisayar,bir altın bileklik aldım.
tek kazancım bunlar oldu sanırım
gizli demeyelim. tedbir amaçlı. ama eşine sölemebu gizli biriktirme içinmi bacım yoksa haberli olanmı
ona göre taktik uygulayacam
bizdede ben harcamayı çok severim herif çok tutumludur.. parasının kıymetini çok iyi bilir.2 kuruşu olsun hemen borcumuzu verelim der harcatmaz hiç:97:
zaten tutumlu olduğu için ev alabildikya kendi biriktirdiği paraları ekledi kredinin üstüne
maşallah diyimde nazar değmesin
mesela şimdi biz yatak odası ve yemek odası alacaz. evde de ufak tefek tamirat işleri var. eşim yatak odasını sen al . yemek odasını ben alıyım diyo. tamirat işlerinid eyine ortak parayla yapıyoz. o koya ben koyom. bu arada bakıcı parasını ben veriyom. kredi kartı var.
kız o arkadaşınla çokmu benzeşiyoz ne:96:
ya aslında ben saklamıyım etmiyim diyorum ama kenardada gizli bi param olsun istiyorum
sıkışınca çıkartıp vereyim falan istiyorum ama daha hiç biriktiremedim birbirimizin maaşının nereye ne kadar gittiğini bildiğimiz için hiç kenara atacak param olmuyo malesef herşeyimi biliyo:86:
nasıl biriktirebilirm tüyo verecek olan varmı
masaallah benim herif ne cok tutumlu nede eli cok bol orta karar
esin cogunlugu senin ustunemi yikiyo valla bakici parasini o versin yada sen otur cocuga bak senin pek bi gozu acikmis be
bende biriktiremiyom bacim yaa ben bide sigara iciyorum artirtigim parayla sigara aliyom esim bilmiyo segara ictigimi
klima:44::44::44:
gizli demeyelim. tedbir amaçlı. ama eşine söleme
he biraz öyledir. bende pek atarım kendimi önemasaallah benim herif ne cok tutumlu nede eli cok bol orta karar
esin cogunlugu senin ustunemi yikiyo valla bakici parasini o versin yada sen otur cocuga bak senin pek bi gozu acikmis be
bende biriktiremiyom bacim yaa ben bide sigara iciyorum artirtigim parayla sigara aliyom esim bilmiyo segara ictigimi
güne falan girsen.kızlar size birsey sorayım aklıma takılıyor üzülüyorum.
şimdi bu size anlattığım arkadasımın eylülde doğumu var.
ablamın ağustosta
görümcemin temmuzda...
ben yandım anlayacağınız.
arkadasıma ceyrek takmazsam kocası başına kalkacak bılıyorum cunku cok yakın arkadasız.
arkadasıma takalım desem kocam dıyecek benım kardesımde doğum yapacak
senın ablanda onlara neden degılde arkadasına
3 kısıye ceyrek takmam ımkansız gücüm yetmez şu durumda.
gizlide bırıktıremem dedıgım gıbıufak paralar gecıyor suanda elıme.
kıyafet vs. alsam hepsi laf edecek bılıyorum.
ben neyapıcam ya
klima:44::44::44:
gizli demeyelim. tedbir amaçlı. ama eşine söleme
kızlar size birsey sorayım aklıma takılıyor üzülüyorum.
ablamın ağustosta
görümcemin temmuzda...
arkadasıma ceyrek takmazsam kocası başına kalkacak bılıyorum cunku cok yakın arkadasız.
ben neyapıcam ya
he biraz öyledir. bende pek atarım kendimi öne
güne falan girsen.
kızlar size birsey sorayım aklıma takılıyor üzülüyorum.
ablamın ağustosta
görümcemin temmuzda...
ben neyapıcam ya
mümkün değil ödeyemem ufak paralarla gün yapan yok cevremde
15 güne bir 150 Tl verıyorlar ben veremem
benımde sıgaram var her paket 5 TL benımde paramın cogunlugu oraya gıdıyor.
ama eşim bılıyor tabıısii
sende söylesen,neden saklıyorsunkı
neyse bacılarım ben çıkıyom. dua edin. herif çok kızmasın. bide evi çok beğensin. bayılsın hatta
öptüm hepinizi:79:
gule gule cnm bol sanslar yolda gidrken surekli dua oku dua et esin kabul etsinneyse bacılarım ben çıkıyom. dua edin. herif çok kızmasın. bide evi çok beğensin. bayılsın hatta
neyse bacılarım ben çıkıyom. Dua edin. Herif çok kızmasın. Bide evi çok beğensin. Bayılsın hatta
her halukarda altın alman mecbur gibi görünüyo hayatım biri görümcen biri ablan biride en yakın arkadaşın hani arkadaşına kıyafet al desem onunda eşi surat yapar başına kalkar diyon onada mecbur altın alman.. Kredi kartınız varsa taksitle alın canım şuan peşin belki alamazsınız ama taksitli uygun olur gibi
yuh 15 güne 150 mii
Biz komşularla 20 liraya girmiştik. Ne kadan fakirmişiz
Neyse ben kaçarrrr
soylemekmi aboww :18::18::18::18::18:
Cok kiziyor ya kendi kullaniyor halbuki ama bana cok sinirleniyor ben asla soyleyemem valla ama bir gun yakaladi beni banyoda ictim parfum sıkmıstım ama fayda etmedi yinede kokuyordu ole cok kizmadi ama ben yinede bakislarindan korkmustum hic sesimi cikarmadim
gule gule cnm bol sanslar yolda gidrken surekli dua oku dua et esin kabul etsin
Kizlar bende yemek yapcam birazdan gelirim yine :81: