KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Kızlar siz bebişe özeniyorsunuz ben de tam tersine soğuyorum çocuk fikrinden ya
kız o kadar zayıfladıktan sonra yaparsan bebeği bide.:26:

Zaten Allah umuduna yaşıyoruz canım.

O bizi ayakta tutuyor...

az önce ödeme planına baktımda offf sayfaaaa sayfaaa

daha 3. taksit.

Bir off çektim biter mi Allahım dedim.
ilk aylar bizde hep bakıyoduk. ama zaman su gibi geçiyo. zamanla maaş artıyo taksitler yerinde sayıyo

kız bizim 1,5 yıl bitti bile:97:

öyle bi geçiyoki zaman hiç anlamıyon bacım ya ben daha dün gibi hatırlıyorum aldığımız zamanı:97:

bi bakmışızı 10. yılımızdayız

bizdeşu 1 seneyı devırsek sanıyorum bana morel olucak 9 yıl kaldı demek bilehoş gelıyor bana. :)

Neyse en azından sıkıntı ceksekte sonu güzel olucak inşallah.ilerde rahat ederız bugünlerin acısını cıkartırız

aaa çok iyi almışsın tatlım ya 1,500ün yanında 99 tl hiçççççç bişi kız kaçırma bacım yedek al bi ikitane daha olmuyomu

aslında düşündüm almayı canım ama emin olamadım ya bişeye yaramazsa diye
niye bacım ya bebek görünce falan özenmiyonmu hiç:97:

o an özeniyorum sadece yaprakcım.. bana kalsa 5 yıl daha düşünmem yani ama yaş geçiyor en fazla 2 sene sonra düşünüyorum tabii Alalh nasip ederse
Zaten Allah umuduna yaşıyoruz canım.

O bizi ayakta tutuyor...

az önce ödeme planına baktımda offf sayfaaaa sayfaaa

daha 3. taksit.

Bir off çektim biter mi Allahım dedim.

Bizimki daha başlamadı bile

takıl bacım takıl ama her hafta istanbul'a gelmen lazım olacak

Bu arada bilge maaşallah sen evin borcunu bitirdin

heyytttt ceklin nen ben geldim yer acin bana bakiimm yorgunum zatii

eee ne var ne cok napiyorsunuz canlarim benim

he ceyda ya. çok şükür bitti ama 2 ay geçmek bilmedi. biter bitmez evi değiştirecem . dört gözle bekliyom

ne yaptın yerleştinmi bacım

kız o kadar zayıfladıktan sonra yaparsan bebeği bide.:26:
evet ya bi de onu düşünüyorum bu kadar çile çekip para döküp zayıflıcam sonra yine şişicemm

hoşgeldinn ne yaptın bacım yerleştin mi evine :81:

bacım napın biliyonmu bak biz öyle yaptık14,000 tl karımız oldu
bankalar belli dönemlerde fizileri acaip düşürüyo araştırın benim herif çok araştırdı 1 ay boyunca araştırdı nerdeyse en düşük faizli bankadan yapılandırma yaptık yani kredi çektiğimiz bankadan başka bankaya geçtik hem 1 yıl düştü hemde dediğim miktarda karımız oldu.. sende kocana söyle bi araştırsın bacım gerçi bu aralar baya yüksek faizler ama yinede bakın bi biz yine bakıyoz bi yapılandırma daha yaparız belki

he ceyda ya. çok şükür bitti ama 2 ay geçmek bilmedi. biter bitmez evi değiştirecem . dört gözle bekliyom

ne yaptın yerleştinmi bacım

hosgeldın bebık tasındın mı yerlestın mı naptın ne ettın özledik

tasindim canlarim evide duzelttim ufak tefek esyalar kaldi bodruma inecek. ama bu evde canak cekmiyor turk kanalalrini izleyemiyom netide bugun yapti esim ozledim nen sizi hemen girdim nete
siz napiyorsunuz bakiimm topici dolu gordum sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…