KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bacım napın biliyonmu bak biz öyle yaptık14,000 tl karımız oldu:KK62:
bankalar belli dönemlerde fizileri acaip düşürüyo araştırın benim herif çok araştırdı 1 ay boyunca araştırdı nerdeyse en düşük faizli bankadan yapılandırma yaptık yani kredi çektiğimiz bankadan başka bankaya geçtik hem 1 yıl düştü hemde dediğim miktarda karımız oldu.. sende kocana söyle bi araştırsın bacım gerçi bu aralar baya yüksek faizler ama yinede bakın bi biz yine bakıyoz bi yapılandırma daha yaparız belki:KK1:

hadı yaa faızı düşük bankalara geciş yapılıyormu yanı kafam karıstı

sizin kaç yıl kalmıstı bacım...Bız denızbanktan aldık kredıyı siz?

o tarz bi yapılandırma yapılıyr canım, benim bi arkadaş da yapmıştı ondan. biz de bi başlayalım da sonra düşünyoruz yapılandırmayı :KK34:

ayrıca yaprakcım bu aralar faizler yüksek bizimm şansımıza yaa mayısa kadar azcık düşse bari :KK43:

tasindim canlarim evide duzelttim ufak tefek esyalar kaldi bodruma inecek. ama bu evde canak cekmiyor turk kanalalrini izleyemiyom netide bugun yapti esim ozledim nen sizi hemen girdim nete
siz napiyorsunuz bakiimm topici dolu gordum sevindim :KK52::KK52:

kurtuldun işte canım işin çoğu gitmiş..

iyi günlerde otur inşallah...

o tarz bi yapılandırma yapılıyr canım, benim bi arkadaş da yapmıştı ondan. biz de bi başlayalım da sonra düşünyoruz yapılandırmayı :KK34:

ayrıca yaprakcım bu aralar faizler yüksek bizimm şansımıza yaa mayısa kadar azcık düşse bari :KK43:

biz krediyi çekmeden 2 gün önce haber aldık

faizler yukselecek elinizi cabuk tutun dediler.
hatırlarsan sanadasöylemıstım kusum

biz ilk ziraatten aldık krediyi ocak ayındada yapılandırma yaptık vakıfbanka geçtik canım..

şuan 6 yıl 6 ayımız kaldı canım:97::97:

dediğim gibi eşim çok ilgilendiği için ben kabaca bilgi sahibiyim

senin eşinde bi araştırsın bacım

ama bizim ev bitmeden kredi çekemiyoruz işte, ev tamamlandıktan sonra başvuracağız kredi için :KK31:

doğrudur canım...

sizşu özel firmaların yaptırdıgı sattıgı bınlardan altınız dimi canım?

peşinat nekadar ıstedıler aylık ödeme ne olacak ara ödemelerı varmı?

evet canım faizler baya yüksek yaa inşallah mayısa kadar düşer hayatımm

biz ilk ziraatten aldık krediyi ocak ayındada yapılandırma yaptık vakıfbanka geçtik canım..

şuan 6 yıl 6 ayımız kaldı canım:97::97:

dediğim gibi eşim çok ilgilendiği için ben kabaca bilgi sahibiyim

senin eşinde bi araştırsın bacım

çok sağol canım ya eşime söylıycem arastırsın bakalım

bende zannediyordumkı yapılandırma fazla para yatırınca olan bısey

söylıycem aksama kocıse

yok bacım biz hiç para yatırmadık öyle büyük miktar sadece eksper masrafı falan varmış 300mü 500müydü yalan olmasın öyle bişi yatırdık yani belki toplamda 500 ü geçmemiştir yatırdığımız para tapu işlemleriyle birlikte... ama 14000 karımız oldu:KK53:

yok bacım biz hiç para yatırmadık öyle büyük miktar sadece eksper masrafı falan varmış 300mü 500müydü yalan olmasın öyle bişi yatırdık yani belki toplamda 500 ü geçmemiştir yatırdığımız para tapu işlemleriyle birlikte... ama 14000 karımız oldu:KK53:

yaprak nası bişey bu faizi düşük olan bi bankadan kredi çekip öbürünümü kapatıyosunuz:44::44:

hazal yerleştinmi canım
yeni evinde güle güle otur canım Rabbim huzur mutluluk sağlık içinde evinizde oturmayı nasip etsin canım
hayırlısıyla bizde bi taşınsak:97::97:

X