KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

o neki:26:......

Bölgesel yağlanma ve selülitle ses dalgaları yardımıyla savaşan, cerrahi olmayan bir yöntemdir. En kısa açıklaması bu tatlım ama ben sadee kavitasyon yaptırmayacaım. Kavitasyon, Radyofrekans, Lenf Drenaj ve Vakum hepsi uygulanacak.. ilk seansta bile 2 cm incelme garantisi veriyorlar :KK31: bir de bana hediye olarak cilt bakımı da yapacaklarmış :KK66: cildimi canlandırıp mimiklerden oluşan çizgileri yok edeceklermiş :KK64:

sorma canım. bi evimiz olacak diye neler çekiyoz. bizim bi aymız kaldı şükür. side görürsünüz o günleri inşallah. ayrıca her bebek rızkıyla doğar.

:KK31::KK31: cadum sizdemi taksıtle almıstınız.

bizden önce alanlar bana nasıl morel oluyor anlatamam:KK31:

Bölgesel yağlanma ve selülitle ses dalgaları yardımıyla savaşan, cerrahi olmayan bir yöntemdir. En kısa açıklaması bu tatlım ama ben sadee kavitasyon yaptırmayacaım. Kavitasyon, Radyofrekans, Lenf Drenaj ve Vakum hepsi uygulanacak.. ilk seansta bile 2 cm incelme garantisi veriyorlar :KK31: bir de bana hediye olarak cilt bakımı da yapacaklarmış :KK66: cildimi canlandırıp mimiklerden oluşan çizgileri yok edeceklermiş :KK64:

iyimiş canım kesin inceltiyomu verdiğin paraya değer bişimi
bide kaç paraya gidecen :26:

Benim kardeşimde bir klinikte 6 ay boyunca bunları yaptırdı

mükemmel sonuc aldı,tabii diyestısyen eşliğinde.

Bende gitmek istiyorum ama çok pahalı ya 4,500 TL gitti

kı ceyda bacım sende çok asortiksin ha. adını bilmediğimiz avratlarla yürüyğşe çıkıyon. de bakem hele kavitasyon neki.
eminim tek ben bilmiyorumdur

ben bunu daha önce yapacaktım da kociki anca ikna edebildim :KK53: bu yağ yakma ve incelme yöntemi kuzumm bkz: yaprağa yazdığım mesaj :KK60:
kendimi bahar bakımına soktum kızlar.. önce komple ağda yaptırıcam, sonra saçlarımı boyatıcam, bu bahsettiğim yağ yakma seanslarına gidicem, cilt bakımı yaptırıcam, saç bakımı yaptırıcam.. bakalım ortaya nası bi sonuç çıkacak :KK69:

Ceydacım hoooşgeldin yafrım:KK53:

hoşbuldum bebişim :KK19:
ceydoş zayıflıyor ya ,basen falan eritmek için gidiyorlar dıye bılıyorum

evet evet evet :KK9::KK9::KK9:

aynen canım ya taksitleri anca karşılıyoruz bebek olursa hiç yetişemeyiz ama benimde bi yanım istiyo çok hemde:97:

onun için 3-5 ne biriktirebilirsek biriktirelimde çalışmalara başlayalım :KK1:

şuan maddi durum tam yerinde olsa hiç ama hiççç düşünmem atardık tohumları:97:

hayat öyle zorki şimdi daha iyi anlıyorum...

annem babam söylerdide umurumda olmazdı...

Kimisi hiç zorluk çekmeden ev sahıbı oluyor,kimileride bizim gibi sürünor işte.

Allah bugünden geri koymasın....

benıde maddıyat korkutuyor allaha dua edıyorum,en doğru zamanda versın dıye:KK31::KK31:

iyimiş canım kesin inceltiyomu verdiğin paraya değer bişimi
bide kaç paraya gidecen :26:

çok araştırdım kuzum, kesin sonuç diyorlar. ben 6 seans satın aldım şimdilik 1.5 ay sürecek yani haftada 1 gideceğim. toplam 1500 tl tutuyor aslında ama bugüne özel indirim yapmışlar sadece bugün satın alacaklar için ve acayip yoğunlar istanbul' da tanınmış bir merkez. Ben hepsini 99 Tl'ye satın aldım :KK64:

:KK53::KK53: o kadar pahalımı

Ceyda nekadar verecek bılmıyorum ama

Kardeşimin gittiği güzellik merkezi falan değil.

diyetisyen Tuba hanımcık,süper ötesı ultra lüks bir klınık açmış ün yapmıs çalışanlar doktor

diyet+bütün uygulamalar paket program canım neticede okadar tuttu.

Bende oyuzden gidemiyorum,keske okadar param olsa eve yatırırım:KK31:

hayat öyle zorki şimdi daha iyi anlıyorum...

annem babam söylerdide umurumda olmazdı...

Kimisi hiç zorluk çekmeden ev sahıbı oluyor,kimileride bizim gibi sürünor işte.

Allah bugünden geri koymasın....

benıde maddıyat korkutuyor allaha dua edıyorum,en doğru zamanda versın dıye:KK31::KK31:

beterin beteri var canım halimize binlerce kez şükürler olsun işimiz gücümüz sağlığımız yerinde

Allahın izniyle evimizin borcuda biter bebeğimizde olur hayırlısı olsunda ne zaman olacaksa olsun:97:yeterki herşeyin hayırlısı olsun:KK31:

çok araştırdım kuzum, kesin sonuç diyorlar. ben 6 seans satın aldım şimdilik 1.5 ay sürecek yani haftada 1 gideceğim. toplam 1500 tl tutuyor aslında ama bugüne özel indirim yapmışlar sadece bugün satın alacaklar için ve acayip yoğunlar istanbul' da tanınmış bir merkez. Ben hepsini 99 Tl'ye satın aldım :KK64:

abooooo bedavaaa kıssssss:KK53:

aaa çok iyi almışsın tatlım ya 1,500ün yanında 99 tl hiçççççç bişi kız kaçırma bacım yedek al bi ikitane daha olmuyomu:KK1:

beterin beteri var canım halimize binlerce kez şükürler olsun işimiz gücümüz sağlığımız yerinde

Allahın izniyle evimizin borcuda biter bebeğimizde olur hayırlısı olsunda ne zaman olacaksa olsun:97:yeterki herşeyin hayırlısı olsun:KK31:

Zaten Allah umuduna yaşıyoruz canım.

O bizi ayakta tutuyor...

az önce ödeme planına baktımda offf sayfaaaa sayfaaa

daha 3. taksit.

Bir off çektim biter mi Allahım dedim.

:KK31::KK31: cadum sizdemi taksıtle almıstınız.

bizden önce alanlar bana nasıl morel oluyor anlatamam:KK31:
evet canım. 5 yıllığına çekmiştik. sonra yeniden düzenlemeyle 4 e indirdik. mayısta bitiyo inşallah:KK62:

ben bunu daha önce yapacaktım da kociki anca ikna edebildim :KK53: bu yağ yakma ve incelme yöntemi kuzumm bkz: yaprağa yazdığım mesaj :KK60:
kendimi bahar bakımına soktum kızlar.. önce komple ağda yaptırıcam, sonra saçlarımı boyatıcam, bu bahsettiğim yağ yakma seanslarına gidicem, cilt bakımı yaptırıcam, saç bakımı yaptırıcam.. bakalım ortaya nası bi sonuç çıkacak :KK69:

hoşbuldum bebişim :KK19:

evet evet evet :KK9::KK9::KK9:

çok fena bu hatun ya. yeni eve yenilenmiş olarak girecek. maşallah maşallahç herşeyede ikna ediyo kocasını:KK1:

çok düşürmüşler. bende senin yanında takılsamda göbeğimi eritseler kı. eşentiyon dersin

abooooo bedavaaa kıssssss:KK53:

valla tesadüfen bilgim oldu 1500tl vereceğim yerde 99 vericem bedava tabii :KK62:

kadınla yarım saat konuştum valla herşeyi didik didik sordum dedim niye böyle indirim yaptınız bize basit bişey mi uygulayacaksınız falan. kesinlikle hayır diyor 1500 tl verenlere ne uygulayacaksam size de aynısını yapıcam zaten ilk seanstan sonra 2 beden incelmiş olacaksın mezura ile ölçü alıcam seans öncesi ve sonrası dedi :KK53: bu kampanya sadece bugün satın alacaklara geçerli dedi ben de kaptım hemen :KK52:

Zaten Allah umuduna yaşıyoruz canım.

O bizi ayakta tutuyor...

az önce ödeme planına baktımda offf sayfaaaa sayfaaa

daha 3. taksit.

Bir off çektim biter mi Allahım dedim.

kız bizim 1,5 yıl bitti bile:97:

öyle bi geçiyoki zaman hiç anlamıyon bacım ya ben daha dün gibi hatırlıyorum aldığımız zamanı:97:

bi bakmışızı 10. yılımızdayız:KK3::KK3:

X