KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Protestan mı ay koptum kız allah da seni güldürsün mandişim :KK1:
progestan verdi tatlım onu da akşam 16,30 da gelcek eczaneden sabah akşam içiliyomuş
hiç dönmüyom sadece oturuyom yürüyom uzanmıyom dikkat edicem artık napim

evet canım başka çarem yok dikkat etmek zorundayım

heh ondan minnak ayaklarını uzat canım çokta yürüme bu günlerde

gecmış olsun canım yaaa dıkkat et bıtanem inşallah hemen atlatırsın.ama canını sıkma korkmana gerek yok sadece dınlenmen lazım o kadar ılacıda ıc ıhmal erme tabıı...mandişim hayırlı olsun kız...kızına talıbım o zaman

$309276_2358573140209_1334006877_n[1].jpg buda oglum kızlar

gecmış olsun canım yaaa dıkkat et bıtanem inşallah hemen atlatırsın.ama canını sıkma korkmana gerek yok sadece dınlenmen lazım o kadar ılacıda ıc ıhmal erme tabıı...mandişim hayırlı olsun kız...kızına talıbım o zaman
Sağol teyzesi inşallah atlatıcaz inşallah :2:
dinlenmeye çalışıcam nası olucaksa.
zaten temizlik yapmıştım daha elimi bile sürmem

ayy ne güzel ofelicim ben de bugün keseyi görünce bi oh dedim valla.
en azından dış gebelik değil.gerçi düşük riski üzdü beni ama inşallah kötü bişey olmaz.
ben de kesenin fotosuna bakıp duruyom
eşim aradı diyo ki iyi beslen o çocuk haftaya 6 milimetre olucak ona göre :KK52:
bu hafta 4 mm çıktı da :KK1:

Nereye uzatim ki mandişim çalışıyorum :KK43:
oturmaktan belim ağrıyo
bi yastık aldım bankaya getirdim ama yine de rahat değilim maleseff :26:

yine çok şükür işin masa başı canım.
rahat bi yastık al ancak öyle iyi gelir ayağına da çöp kovası yüksekliğinde bişey al uzat daha iyi gelir.

Sağol teyzesi inşallah atlatıcaz inşallah :2:
dinlenmeye çalışıcam nası olucaksa.
zaten temizlik yapmıştım daha elimi bile sürmem

ayy ne güzel ofelicim ben de bugün keseyi görünce bi oh dedim valla.
en azından dış gebelik değil.gerçi düşük riski üzdü beni ama inşallah kötü bişey olmaz.
ben de kesenin fotosuna bakıp duruyom
eşim aradı diyo ki iyi beslen o çocuk haftaya 6 milimetre olucak ona göre :KK52:
bu hafta 4 mm çıktı da :KK1:

bıtanem hıc canını sıkma o kadar tehlıke yaşayıp atlatan varkı sadece yorulma dınlen ve kesınlıkle agır seyler kaldırma tamamı?allah buyuktur guzelım dualarım senınle..bencede haftaya 6mm olsun ona gore:KK20:
bıtanem şaka bıyana kendıne ve bebışımıze dıkkat et uzme guzle canını bebek cok etkılenıyor anne uzulunce:KK16:

ofeliya ; ben bu konuda cahil olaraktan eklediğin ultrasonda bebeği göremedim malesef :KK14: :KK1::KK1:
ama karnın çıkmış çokta sevimli gözüküyor. :KK49:

yine çok şükür işin masa başı canım.
rahat bi yastık al ancak öyle iyi gelir ayağına da çöp kovası yüksekliğinde bişey al uzat daha iyi gelir.
Evet canım ayakta durmuyorum en azından o iyi oldu tabi.önümde kova var ama bi de adam oturuyo ona tepik atarım diye korkuyorum tam karşımda çünkü ayak kısmında ayraç yok :KK1:
bıtanem hıc canını sıkma o kadar tehlıke yaşayıp atlatan varkı sadece yorulma dınlen ve kesınlıkle agır seyler kaldırma tamamı?allah buyuktur guzelım dualarım senınle..bencede haftaya 6mm olsun ona gore:KK20:
bıtanem şaka bıyana kendıne ve bebışımıze dıkkat et uzme guzle canını bebek cok etkılenıyor anne uzulunce:KK16:

Eki Görüntüle 491625 buda ben kelebeyım buyumuşmu karnım

ayyy kuzum benim yaa karnın çok sevimli böle çıtı pıtı bişiysin zaten çok güzel görünüyosun :KK16:
Ben de artık göbeğimi içeri çekmiyorum saldım gitti :KK52:
daha 6 haftalık nası şişti dicekler :KK52:
kendimi üzmicem pozitif olucam ki bidaha gidişimde kalp atışlarını duyayım deee mi yani

ofeliya ; ben bu konuda cahil olaraktan eklediğin ultrasonda bebeği göremedim malesef :KK14: :KK1::KK1:
ama karnın çıkmış çokta sevimli gözüküyor. :KK49:

canım benım dıkkatle bakarsan anlaşılır zaten sol tarafda yuvarlak suratı zaten..yuzu hemen bellı oluyor gozlerı agzı falan...estafurulla ne cahılıyı dıkkatle bak belke anlaşılır..ayrıca cok tşk ederım tatlım darısı sana artık

süt kardeş yapalım bizimkileri hem teyzeçocukları düşmez akraba evliliği olur dimi :))

mandiş mandiş nasıl gidiyo hamişlik. nasıl bebişin.

dadlum iyi gidiyor şimdilik sen nerelerdesin ne yapıyorsun

oyyy paşa paşa teyzesinin paşası

Nereye uzatim ki mandişim çalışıyorum :KK43:
oturmaktan belim ağrıyo
bi yastık aldım bankaya getirdim ama yine de rahat değilim maleseff :26:

minnak tabure koymasanın altına muhakkak ayaklarını uzat onun üstüne birde belin ağırdımı az dolaş yine gel aslında bel ağrısı yatmaktan başka zor geçiyor akşamları hep yatarak geçir kuzum dikkatttt ettt

Evet canım ayakta durmuyorum en azından o iyi oldu tabi.önümde kova var ama bi de adam oturuyo ona tepik atarım diye korkuyorum tam karşımda çünkü ayak kısmında ayraç yok :KK1:
ni

olsun vur ya rahatından önemli mi ? :)

canım benım dıkkatle bakarsan anlaşılır zaten sol tarafda yuvarlak suratı zaten..yuzu hemen bellı oluyor gozlerı agzı falan...estafurulla ne cahılıyı dıkkatle bak belke anlaşılır..ayrıca cok tşk ederım tatlım darısı sana artık

hımm şimdi gördüm maşallah :nazar: yüzü gözü ne kadar belli. Rabbim neler yaratıyor ya mucize resmen :KK31::KK49:

ayyy kuzum benim yaa karnın çok sevimli böle çıtı pıtı bişiysin zaten çok güzel görünüyosun :KK16:
Ben de artık göbeğimi içeri çekmiyorum saldım gitti :KK52:
daha 6 haftalık nası şişti dicekler :KK52:
kendimi üzmicem pozitif olucam ki bidaha gidişimde kalp atışlarını duyayım deee mi yani

tşk ederım yavrumm kız nerem cıtı pıtı kılo verecektım guya hamıle kaldım yanı bu gıdışle kac kıloyla tamamlayacam duşunmek bıle ıstemıyorum.zaten ılk başta gaz cok oluyor ondan akşma yemekten sonra daha fazla cıkıyor..ınşallah canım kalp atışınıda duyucaksın..

süt kardeş yapalım bizimkileri hem teyzeçocukları düşmez akraba evliliği olur dimi :))

dadlum iyi gidiyor şimdilik sen nerelerdesin ne yapıyorsun

oyyy paşa paşa teyzesinin paşası

minnak tabure koymasanın altına muhakkak ayaklarını uzat onun üstüne birde belin ağırdımı az dolaş yine gel aslında bel ağrısı yatmaktan başka zor geçiyor akşamları hep yatarak geçir kuzum dikkatttt ettt
tamam can teyzecocukları zaten dogru pardon senımı kırıcam sut kardeşlerı olsunlar o zaman...sagol teyzesı..
olsun vur ya rahatından önemli mi ? :)

hımm şimdi gördüm maşallah :nazar: yüzü gözü ne kadar belli. Rabbim neler yaratıyor ya mucize resmen :KK31::KK49:

gercekten gordunmu?ben hemen anlamıştım zaten ama başklaraı bakınca tam anlamıyorlar nedense..sagol kuzum

tamam can teyzecocukları zaten dogru pardon senımı kırıcam sut kardeşlerı olsunlar o zaman...sagol teyzesı..

gercekten gordunmu?ben hemen anlamıştım zaten ama başklaraı bakınca tam anlamıyorlar nedense..sagol kuzum

solda kalıyor sadece suratı var ama onu gördüm.

cokmu cıkmış senınkı 2hafta var aramızda dıymı?sagol canım.resım eklesene

evet canım solda suratı

evet daha belirgin benimki ayrıca arka tarafa doğru da acayip büyüdüm 10 kiloya yakın kilo aldım ama onun da etkisi vardır sanırım

işteyimofeliya yarın sabahta yola çıkacaz anca bayram dönüşü foto ekleyebilirim akşama alışveriş bavul tıplama filan ekleyemem ama bayram dönüşü hatırlat bana ekleyim olurmu

X