KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Hatta eşime bile diyorum ki minimum 1 senede olur öyle hemen olmaz diyorum Allah kısmet eder de erken olursa ona bile şüpriz etcem :KK52:
Kayınvalidem bekliyo gibi ama anneme 2 sene hiç bekleme dedim kızıyo bana iyice ümidi kesti bu sene :KK52:
kayınvalidemin laf arasında torun geçipte bahsederken bile aklı çıkacak gibi oluyo :KK9:

oturur ağlar minnak yaa sevincinden inşallah temuz bebişi gelir :)

evet mütahit amcayla anlaştık :KK1: kombisine kadar hepsini yapıcak.fayans,kalebodur onları döşemişler,fena değildi.ben bir tek mutfak dolaplarının rengini beğenicem.parkeleri de istedim açık renk ama ona fix dedi üzüldüm ama neyse dedim sonra.çok heyecan vericiymiş bu işler :))

ya bebişin süpriz olması en güzeli,aileme hamileyim desem tepkilerini düşünemiyorum.ne güzeldir dimi haber vermek bebiş geliyor diye :)

haber vermeside tuhaf ayrı heyecan

ev işleri sıkıntı aslında yutis bende müthaitten aldım her şeyi ben beğendim temelden aldık biz ustalar çileden çıkardı her ürünün ustası oldum mobilyacı oldum fayanscı oldum kapıcı oldum parkeci artık aklına gelirse

ev işleri sıkıntı aslında yutis bende müthaitten aldım her şeyi ben beğendim temelden aldık biz ustalar çileden çıkardı her ürünün ustası oldum mobilyacı oldum fayanscı oldum kapıcı oldum parkeci artık aklına gelirse

haklısın insanoğlu ile uğraşmak zor :)

cinsiyet öğremeye az kalmış ama senin dimi? 4.ayda gösteriyordu galiba:KK16:

ha bir de bir şey sorcam sen de bilirsin Kelebek de bilir sanırım bankacı ya
şimdi ev tam bitik olmadığı için kredi çıkmıyormuş.ne kadar tamamlanınca çıkıyor acaba? banka neye bakıyor,camı çerçevesi takılınca çıkıyor diye duymuştuk biz ama mütahit çıkmıyor dedi.

iki tarafın da ilk torun mu olcak canım :) ay ay tutamazsın artık onları haber verince :KK1:
Evet kuzum ne annemin ne kayınvalidemin torunu yok henüz :KK1:
Annem şimdi bile "ananesi yesin onuuuuuu" diyip duruyo fol yok yumurta yok :KK52:

oturur ağlar minnak yaa sevincinden inşallah temuz bebişi gelir :)

İnşallah bayram günü müjdeyi veririm mandiş.
Bu arada biz evi alırken bütün işleri bitmişti.İyi ki bitmiş,çünkü ben ustaları,ustalar beni deli ederdik yüzde yüz :KK1:
çok detaycıyım aman o niye öyle bu niye böle diye kendimi yerdim.

evlenirken adamlar yatak odası dolabının aynasını düz istedim ama onlar böle üstünde 5 çizgili bi model getirdi diye kıyamet kopmuştu.Götürdüler yenisini getirdiler onun da üstünde çift çizgi vardı :KK52: bunun üstünde niye çizgi var diye cıngar çıkarcaktım ki annem yeter kalsın böle de güzel dedi de öyle duruldum :KK1:

şimdi ev tam bitik olmadığı için kredi çıkmıyormuş.ne kadar tamamlanınca çıkıyor acaba? banka neye bakıyor,camı çerçevesi takılınca çıkıyor diye duymuştuk biz ama mütahit çıkmıyor dedi.

Yutiş ben şubede olmadııım için net bilmiyom ama istersen eşime bi sorayım o çiş bankasında şubede çalışıyo :KK52:

16 temmuzda gösterirse öğrencez yutis 16 haftada filan diyorlar

bizde iş bankasından uğraşmıştık başka ev için içinde turuyorlardı iki katlı ev üstüne bir kat daha çıkılcak diye çatısı yoktu eksper ona uygun değil dedi düşün içinde oturuluyor sadece dış boyası yok ve çatısı yok şimdi aldığım oturduğum evede müthaitin yardımı oldu çok evin çatısı ve pencereleri vardı içinde hiç birşey yoktu banka onay verdi kredi verdi ama müthaitin çalıştığı bankaydı ve yardımcı oldu referans oldu bize banka müdürü ne kadar çekmek istiyorsunuz dedi düşün yani istediğimiz tutara göre evin bedelini gösterdiler

Evet kuzum ne annemin ne kayınvalidemin torunu yok henüz :KK1:
Annem şimdi bile "ananesi yesin onuuuuuu" diyip duruyo fol yok yumurta yok :KK52:

İnşallah bayram günü müjdeyi veririm mandiş.
Bu arada biz evi alırken bütün işleri bitmişti.İyi ki bitmiş,çünkü ben ustaları,ustalar beni deli ederdik yüzde yüz :KK1:
çok detaycıyım aman o niye öyle bu niye böle diye kendimi yerdim.

evlenirken adamlar yatak odası dolabının aynasını düz istedim ama onlar böle üstünde 5 çizgili bi model getirdi diye kıyamet kopmuştu.Götürdüler yenisini getirdiler onun da üstünde çift çizgi vardı :KK52: bunun üstünde niye çizgi var diye cıngar çıkarcaktım ki annem yeter kalsın böle de güzel dedi de öyle duruldum :KK1:

Yutiş ben şubede olmadııım için net bilmiyom ama istersen eşime bi sorayım o çiş bankasında şubede çalışıyo :KK52:

benimde anemin tek ultoron resimlerini seviyor anem seninki daha tatlı olur her taraftan ilk bir ay biri bakar bir ay biri sen eski yaşantına devam edersin minnak :))

iş bankasımıııııııııııııııı minnakkkkkkkkkkkkk doğrumu anladımmmmmmmm

16 temmuzda gösterirse öğrencez yutis 16 haftada filan diyorlar

bizde iş bankasından uğraşmıştık başka ev için içinde turuyorlardı iki katlı ev üstüne bir kat daha çıkılcak diye çatısı yoktu eksper ona uygun değil dedi düşün içinde oturuluyor sadece dış boyası yok ve çatısı yok şimdi aldığım oturduğum evede müthaitin yardımı oldu çok evin çatısı ve pencereleri vardı içinde hiç birşey yoktu banka onay verdi kredi verdi ama müthaitin çalıştığı bankaydı ve yardımcı oldu referans oldu bize banka müdürü ne kadar çekmek istiyorsunuz dedi düşün yani istediğimiz tutara göre evin bedelini gösterdiler

hadi bakalım göstersin kendini miniş sonra da isim düşünürsünüz :KK1:

evet çatı olmayınca problem oluyormuş.bizim de 3 katlı çatısı fln tam,biz ara kattayız işte bir tek içi yapılcak dışı yalıtımı,boyası tamam.
dediğin gibi sizin mütahit işi bağlamış ne güzel.demek ki olunca oluyor.

evet çatı olmayınca problem oluyormuş.bizim de 3 katlı çatısı fln tam,biz ara kattayız işte bir tek içi yapılcak dışı yalıtımı,boyası tamam.

evet yutis yanındayken müthaitin şu bankada en ucuz faiz verdi dedik aa bizim banka dedi hemen aradı müdürü size birini yolluyorum ilgilenin dedi bankanın kapısındayız aradı bizi gitmediniz hala müdür sizi bekliyor dedi içeri girdi müdür kapıda elinde telefon evet evet şimdi geldiler dedi bizden önce namımız gitti :)) hiçbir evrak işiyle uğraşmadık beklemedik bankacılar aradılar müsaitseniz imzaya gelelim diye benim işyerime yakın banka geldiler yada yakınız gelirim dedim ben gittim her evrakı hazırlamışlar garipti aslında hiç böyle kredi çekmemiştim parayı görmedik biz direk müthaitin hesabına yatırıldı hala arada arıyorlar bankadan nasılsınız çayımızı içmeyede gelin diyorlar bankamatikten yatırıyoruz taksitleri içeri girmiyoruz onuda takip ediyorlar düşün

benimde anemin tek ultoron resimlerini seviyor anem seninki daha tatlı olur her taraftan ilk bir ay biri bakar bir ay biri sen eski yaşantına devam edersin minnak :))

iş bankasımıııııııııııııııı minnakkkkkkkkkkkkk doğrumu anladımmmmmmmm

Evet canım çiş bankası siz de demek ordan çektiniz krediyi :KK1:
bu bankacılar çok fena yaa yok çayımı iç yok şekerini atayım yok para al yok gününde öde yok parana el koyarım gibi ilerleyen vakitte adamın canını alırlar :KK52:

canım sadece pencere ve içinde mi eksik var?

Evet canım çiş bankası siz de demek ordan çektiniz krediyi :KK1:
bu bankacılar çok fena yaa yok çayımı iç yok şekerini atayım yok para al yok gününde öde yok parana el koyarım gibi ilerleyen vakitte adamın canını alırlar :KK52:

yok asyadan çektik biz çişden kuyruk acım var durrrr özelden yetiyorum sana

evet yutis yanındayken müthaitin şu bankada en ucuz faiz verdi dedik aa bizim banka dedi hemen aradı müdürü size birini yolluyorum ilgilenin dedi bankanın kapısındayız aradı bizi gitmediniz hala müdür sizi bekliyor dedi içeri girdi müdür kapıda elinde telefon evet evet şimdi geldiler dedi bizden önce namımız gitti :)) hiçbir evrak işiyle uğraşmadık beklemedik bankacılar aradılar müsaitseniz imzaya gelelim diye benim işyerime yakın banka geldiler yada yakınız gelirim dedim ben gittim her evrakı hazırlamışlar garipti aslında hiç böyle kredi çekmemiştim parayı görmedik biz direk müthaitin hesabına yatırıldı hala arada arıyorlar bankadan nasılsınız çayımızı içmeyede gelin diyorlar bankamatikten yatırıyoruz taksitleri içeri girmiyoruz onuda takip ediyorlar düşün

ay mandiş bize de denk gelsin böyle :KK1::KK1:

sadece içi eksik canım,dışı yapılı camı çerçevisi de takılı.

ay mandiş bize de denk gelsin böyle :KK1::KK1:

sadece içi eksik canım,dışı yapılı camı çerçevisi de takılı.

inşallah yutis hep müthaitin referansıydı bizim şansımız

birde evin bedelinin hepsini vermiyorlar kredi olarak o yüzden yüksek göstermen yada yüksek peşinatının olması gerekiyor yüzde 70 inimi veriyordu tam hatırlamıyorum ama

inşallah yutis hep müthaitin referansıydı bizim şansımız

birde evin bedelinin hepsini vermiyorlar kredi olarak o yüzden yüksek göstermen yada yüksek peşinatının olması gerekiyor yüzde 70 inimi veriyordu tam hatırlamıyorum ama

biliyorum canım,tanıdık var birkaç bankada aslında ama eşimle babası hallederler artık.bakalım neler göstericek zaman.tapuyu elime alıp ohhh demek istiyorum ben.

yutis içime öyle doğuyor belli değil yoksa sağlıklı olsunda

mandis belirtilerini söyle sana cinsiyetin ne oldunu söyliyim :KK52::KK52: doktora gerek yok :KK1::KK1:

idrarin ilk 3 ay nasildi ? koyu sarimi acikmi ?

kizlarrrrrrr eskisi gibi giremiyorum burayi canladirmissiniz yine :KK52: dogru yoldasiniz devam :KK9:

mandis belirtilerini söyle sana cinsiyetin ne oldunu söyliyim :KK52::KK52: doktora gerek yok :KK1::KK1:

idrarin ilk 3 ay nasildi ? koyu sarimi acikmi ?

kizlarrrrrrr eskisi gibi giremiyorum burayi canladirmissiniz yine :KK52: dogru yoldasiniz devam :KK9:

Kızzzz rabiş nassın beybiiii???
ben de giremiyorum eskisi gibi ama olsun eninde sonunda birbirimizi hatırlıyos dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geliyoz o güsel bişiyy :KK8: :KK52:

Rabişşş benim şu an idrarım koyu renkli ilerde kız mı doğurcam erkek mi :KK52:
Sıkıysa bunu bil :KK1:

kızlar nasılsınız?
sızlerı cok ozledım ben..
bakıyrumda cabuk unutulmuşum
bu arada teyzelerı ben hamıleyım ogluma kardeş gelıyorrrrrrrrrrrrrrr:nazar:

kızlar nasılsınız?

ben iyiyim sen nasılsın canım? ben de özlemişim sizleri vallahi,buralardaydım ama yazak yok diye ben de yazmıyordum.
tebrik ederim :KK16::KK16: kaç aylık bebişin,hiç söylemediydin istediğini ani mi oldu yoksa :nazar:

Kızzzz rabiş nassın beybiiii???
ben de giremiyorum eskisi gibi ama olsun eninde sonunda birbirimizi hatırlıyos dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geliyoz o güsel bişiyy :KK8: :KK52:

ben iyiyim sen nasilsin kelebegim ? evet dönüp dolasip geliyoruz keske ghsde gelse :KK5: unuttu bizi :KK52:

Rabişşş benim şu an idrarım koyu renkli ilerde kız mı doğurcam erkek mi :KK52:
Sıkıysa bunu bil :KK1:

idrarin koyuysa ph düsük kiz olma ihtimali yüksek :KK52::KK52:

kızlar nasılsınız?

benide unutullar yalniz degilsin :KK52::KK52: bende sizleri özledim ama eskisi giremiyoruz iste koptuk iyice :KK14:

kiz sendemi hamilesin :KK52: MASALLAH ALLAH hayirliysa kucagina almayi nasip etsin :nazar: cok sevindim

kelebekkkkk seni gelecek aya hamile görmim bak ne ediyorum sana :KK52::KK52:

X