- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
Hellooo kızlar nerdesiniz gelin acuk muhabbet edelim beyaaaa
Hamiş mandalina beben napıyo kısss ayy yien gelio yien
Ben de folik içmeye başladım bi aydır nerdeyse.Bu haftasonu da totor teyzeye gidicez bi bakıversin :18:
Hellooo kızlar nerdesiniz gelin acuk muhabbet edelim beyaaaa
Hamiş mandalina beben napıyo kısss ayy yien gelio yien
Ben de folik içmeye başladım bi aydır nerdeyse.Bu haftasonu da totor teyzeye gidicez bi bakıversin :18:
minnakkkk bir an önce gelsin kızın da oğlumla flört etsinler :))))
inşallahh inşallahhh bir an önce hayırlısıyla sağlıkla gelir bebişin minnak doktora sordunda içiyorsun dimi ilacı birde kan ilacı verip duruyorlar
minnakkkk bir an önce gelsin kızın da oğlumla flört etsinler :))))
inşallahh inşallahhh bir an önce hayırlısıyla sağlıkla gelir bebişin minnak doktora sordunda içiyorsun dimi ilacı birde kan ilacı verip duruyorlar
sizsiz topik boş kaldı yahu
canım istiyor musun artık bebiş,çalışmalara başladın herhalde ay ne güzel gelsin bebişler
Valla ya baktım kimse yok topikte bi girip şansımı deneyim dedim Yuutisim
Bu ara hem işler yoğun destekteki arkadaş temelli başka birime gitti,hem de hamilelik topiklerinde bilgi toplamaya çalışıyorum
Çalışmalar temmuzda başlicak canım o şekilde planlamıştık
Mandiş büyütmeye başladı darısı senle benim başımıza inşaallah
Çeşme uğurlu gelir inş sizeAllah gönlüne göre versin kuzum inş tık diye hamile kalıverirsin istediğinde
Darısı benim de başıma inş,1 seneyi deviriyoruz artık :)
size ev almayı istediğimizi söylemiştim,sanırım alıyoruz bir daireyi beğendik anlaştık.içi daha yapılıyor Eylülde teslim edicek bakalım inş hayırlısı olur :))
eşim mutlu oldu ya yeni evimizde bebiş de yapalım dedibakalım benim iş durumum nasıl gelişicek
Amin canım hepimiz inşallahŞimdiden hayırlı olsun eviniz.Yeni eve yeni birey lazım şöyle yumuk elli tombiş bişey
İş durumunda var mı bi gelişme peki?Ne durumdasın görüşmeyeli?
Bizde evden sonra bebek düşünüyoduk,geçen sene evi aldık 1 sene de öyle böyle geçti.
Yaşı da çok geçirmeden düşünelim dedik.Şimdi olsa doğurduğumda 28 yaşımda olucam,29 a girmiş olucam
yumuk eller boğum boğum kollar bacaklar
9 gün sonra kpssye giricem minik,bakalım nasıl geçicek?moralim yüksek,umudum var :) sonuçlarına göre bakıcam.devlet olmazsa dersane veya kolej başka alternatif yok.
tam ideal zamanlar anne olmak için geciktirmemek lazım :)
sipidi gitti bile tatile bu arada,yüzüyordur bol bolsınavdan sonra biz de yakında bir yerlere kaçıcaz sanırım tatile ihtiyacım var benim de
yemeğe gitcem şimdi kızlar öğleden sonra gelin azcık sohbet edelim özledim sizi
sizsiz topik boş kaldı yahu
canım istiyor musun artık bebiş,çalışmalara başladın herhalde ay ne güzel gelsin bebişler
mandişim bebişin oğlan mı
nasıl geçiyor hamileliğin umarım sıkıntın yoktur
Kız mandiş oğlan çocuu mu geliyo?Bak hele şimdiden kaynanalık başlamış yok fllört etsinler gezsinler tozsunlar
Benim kızım flört etmicek öle pastanelerde muhallebi yemicek ben onu görücü usulü vercem
Tatlım bu arada ben henüz korunmayı bırakmadım.Temmuzda tatile gitçem ya onu bekliyorum.
Çeşmede temel atıcam,bırakçam gidişatına
Önce doktora bi kontrol olayım dedim hani kist falan varmı tedavilik bişey varmı kendimi sağlama alayım.
Folik asit için de bankanın doktoruna gittim başla şimdiden iyi olur dedi verdi hemen.
Normal şartlarda 8 Temmuzda adet olcam.Aynı ay başlicam çalışmaya bakalım hayırlısı artık.
Bu arada 3 kilo verdim,abur cuburu kestim,bolca sağlıklı besinler tüketiyorum.Umarım hazırlıklarım boşa çıkmaz mandişim
Valla ya baktım kimse yok topikte bi girip şansımı deneyim dedim Yuutisim
Bu ara hem işler yoğun destekteki arkadaş temelli başka birime gitti,hem de hamilelik topiklerinde bilgi toplamaya çalışıyorum
Çalışmalar temmuzda başlicak canım o şekilde planlamıştık
Mandiş büyütmeye başladı darısı senle benim başımıza inşaallah
Ooooooww şimdi bizde serin sularda olsaydıkneyse sen motivasyonu yüksek tut az kalmış bu iş bitince inşallah üstünden kamyonla yük kalkıcak.
Neyse kolej dersane Allah ne verdiyse başlarsın yutis inşallah istediğin bi kapı açılır canım
Temmuz 14 te serin sulardayım inşallaaaah,çok bunaldım istanbulda
Çeşme uğurlu gelir inş sizeAllah gönlüne göre versin kuzum inş tık diye hamile kalıverirsin istediğinde
Darısı benim de başıma inş,1 seneyi deviriyoruz artık :)
size ev almayı istediğimizi söylemiştim,sanırım alıyoruz bir daireyi beğendik anlaştık.içi daha yapılıyor Eylülde teslim edicek bakalım inş hayırlısı olur :))
eşim mutlu oldu ya yeni evimizde bebiş de yapalım dedibakalım benim iş durumum nasıl gelişicek
yumuk eller boğum boğum kollar bacaklar
9 gün sonra kpssye giricem minik,bakalım nasıl geçicek?moralim yüksek,umudum var :) sonuçlarına göre bakıcam.devlet olmazsa dersane veya kolej başka alternatif yok.
tam ideal zamanlar anne olmak için geciktirmemek lazım :)
sipidi gitti bile tatile bu arada,yüzüyordur bol bolsınavdan sonra biz de yakında bir yerlere kaçıcaz sanırım tatile ihtiyacım var benim de
yutis içime öyle doğuyor belli değil yoksa sağlıklı olsunda
hayırlı olsun yutis eşin haklı yeni eve bebiş lazım
ben şeker kaynana olacam kız anneleri kuyruk olacak kapımda benim kızımı al diye :))))
evet doktora git mnnak en azından hangi vitaminlerin eksik onları öğrenisin
çıkmaz inşallah minnak hayırlısıyla olur büyür
Aminnnnn darısı tüm isteyenlere
İstanbulu hep radyodan,tvden dinliyoruz görüyoruz..özellikle trafiği berbat sanırım otobüsle giderken biraz şahit oldum ama yaşayan olarak daha iyi bilirsiniz tabi.
korkuyorum ben bu şehirden
o yüzden istanbulda olanlara tatil en başta şart,onca kalabalık gürültüden sonra bir tatil mekanı süper olur
bu arada otel motel nasıl bir yer ayarladınız canım,fiyatları nasıl seneye belkim biz de akarız oralara
tabi tabi en başı sağlık,benim için de önemli değil kz veya erkek hayırlı evlat olsun
saol mandişgittik geldik şimdi kesinleşti evimiz,allah isteyen herkese versin.
Amin canım inşallah bi eksik çıkmaz.
Herkes soruyo akrabalar annem falan artık olsun ne zaman yapçan diye.Daha 2 sene var diyorumolursa sürpriz olucak herkeşe
canım çeşmede otel ayarladık ama bizim durum biraz karışıktı yanlış fiyat verdiler bize o yüzden çok ucuza geldi
ama otel pek içime sinmedi gibi çünkü denizi taşlı sanırım.haftasonu fatmagülü izleyince gördüm de
otel dizinin çekildiği mekanda,bakalım neyle karşılaşçaz
bende aynısı yaptım minnak süpriz oldu daha mutlu oluyorlar :))))
Amin yutis
müthaitten sanırım her aşamasında sen olacan güzel mesele fayansları sen beyencen mutfak dolaplarını sen beğencen
bende aynısı yaptım minnak süpriz oldu daha mutlu oluyorlar :))))
Hatta eşime bile diyorum ki minimum 1 senede olur öyle hemen olmaz diyorum Allah kısmet eder de erken olursa ona bile şüpriz etcem
Kayınvalidem bekliyo gibi ama anneme 2 sene hiç bekleme dedim kızıyo bana iyice ümidi kesti bu sene
kayınvalidemin laf arasında torun geçipte bahsederken bile aklı çıkacak gibi oluyo