- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
bu linkteki olduuuu
bişey oldu diyince aklıma geldi biliyor musun ? ama emin olamadım. hadi hayırlısı olsun ne kadarlıkmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu linkteki olduuuu
bişey oldu diyince aklıma geldi biliyor musun ? ama emin olamadım. hadi hayırlısı olsun ne kadarlıkmış
:)))
ne kadarlık bilmiyorum sanırım bir aylık bile değil :))
hala inananımıyorum kendimi hamile hissetmiyorum :))
Daha dur nasıl hissedeceksin 1 aylık bile yok ise miniciktir. biraz büyüsün anlarsın
1/2 güne de o psikolojiye girersin senin istediğini bilmiyordum ama çok sevindim
eşine falan söyledin mi
akşam beraber test yaptık biliyor
çevremdekiler sokuyor zaten canın ne çekiyor sen git yanında sigara içmeyelim aman sen otur hareket etme :)))
miniğim benimmmmm
bu linkteki olduuuu
emir bebeği görünce anlamıştım aslında
Hayırlı uğurlu olsun,sağlıcakla kucağına al inşallah bebişini
mandişim tatlım allah hayırlı ugurlu etsın.bu aralar dıkkat et kendıne ve bebişimize..inşallah hayırlısıyla kucagınada alırsın...
mandalinam benim hayırlı uğurlu olsun canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cok sevindim ya
bekliyordun galiba?
evet nissan bekliyordum bekliyordum ama gelmiyordu şükür geldi tam zamanında hemde 2013 yılının ilk bebeklerinden olacak :)))
Amin nissan Allah her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar versin
amin canim...
insallah 2013 sana cok ugurlu gelicek tekrar tebrikler
mandişim tatlım allah hayırlı ugurlu etsın.bu aralar dıkkat et kendıne ve bebişimize..inşallah hayırlısıyla kucagınada alırsın...
evet nissan bekliyordum bekliyordum ama gelmiyordu şükür geldi tam zamanında hemde 2013 yılının ilk bebeklerinden olacak :)))
Amin nissan Allah her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar versin
heeeeey kızlar ben geldim amaniiin şoktayım nolmuş buralarda beeee hamişler mi oldunuz siz
çok sevindim canlarım Allah sağlıkla doğduklarını da göstersin inşallaaaah
topiğe yeğenler geliyo maşallah maşallah
Ben de istiyorum bana da gelsin
Çok sevindim yaa
hanimiş göbecikler
günaydın herkeslere nasılsınız ?