KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

:)))
ne kadarlık bilmiyorum sanırım bir aylık bile değil :))
hala inananımıyorum kendimi hamile hissetmiyorum :))

Daha dur nasıl hissedeceksin 1 aylık bile yok ise miniciktir. biraz büyüsün anlarsın
1/2 güne de o psikolojiye girersin senin istediğini bilmiyordum ama çok sevindim :KK54::KK54::KK54:
eşine falan söyledin mi

Son düzenleme:
Daha dur nasıl hissedeceksin 1 aylık bile yok ise miniciktir. biraz büyüsün anlarsın
1/2 güne de o psikolojiye girersin senin istediğini bilmiyordum ama çok sevindim :KK54::KK54::KK54:
eşine falan söyledin mi

akşam beraber test yaptık biliyor
çevremdekiler sokuyor zaten canın ne çekiyor sen git yanında sigara içmeyelim aman sen otur hareket etme :)))
miniğim benimmmmm

mandişim tatlım allah hayırlı ugurlu etsın.bu aralar dıkkat et kendıne ve bebişimize..inşallah hayırlısıyla kucagınada alırsın...

mandalinam benim hayırlı uğurlu olsun canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cok sevindim ya:KK52::KK52::KK52:
bekliyordun galiba?

mandalinam benim hayırlı uğurlu olsun canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cok sevindim ya:KK52::KK52::KK52:
bekliyordun galiba?

evet nissan bekliyordum bekliyordum ama gelmiyordu şükür geldi tam zamanında hemde 2013 yılının ilk bebeklerinden olacak :)))
Amin nissan Allah her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar versin

evet nissan bekliyordum bekliyordum ama gelmiyordu şükür geldi tam zamanında hemde 2013 yılının ilk bebeklerinden olacak :)))

amin canim...
insallah 2013 sana cok ugurlu gelicek tekrar tebrikler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

mandişim tatlım allah hayırlı ugurlu etsın.bu aralar dıkkat et kendıne ve bebişimize..inşallah hayırlısıyla kucagınada alırsın...

heeeeey kızlar ben geldim amaniiin şoktayım nolmuş buralarda beeee hamişler mi oldunuz siz :KK9: :KK16:
çok sevindim canlarım Allah sağlıkla doğduklarını da göstersin inşallaaaah :KK49:
topiğe yeğenler geliyo maşallah maşallah :KK9:

heeeeey kızlar ben geldim amaniiin şoktayım nolmuş buralarda beeee hamişler mi oldunuz siz :KK9: :KK16:
çok sevindim canlarım Allah sağlıkla doğduklarını da göstersin inşallaaaah :KK49:
topiğe yeğenler geliyo maşallah maşallah :KK9:

ofeliyada yok bende var minnak ofeliya yiğenini seviyor ondan öyle yazmış :))
teşekkürler darısı başına inşallahhh

Ben de istiyorum bana da gelsin :emir_bebek: :KK53::KK53::KK53:

sen nerelerdesin hiç uğramıyorsun bakalım

Çok sevindim yaa :KK24::KK24::KK24:
hanimiş göbecikler :KK8::KK8:

minnakkkkkkkkkkkkkkk Allah sanada en kısa zamanda versin

günaydın herkeslere nasılsınız ? :KK24::KK24:

tünaydın sipidim

Hellooo kızlar nerdesiniz gelin acuk muhabbet edelim beyaaaa :KK53:
Hamiş mandalina beben napıyo kısss ayy yien gelio yien :KK9:
Ben de folik içmeye başladım bi aydır nerdeyse.Bu haftasonu da totor teyzeye gidicez bi bakıversin :18:

X