KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Nasılsın mandiş:KK3: haftanın son çalışma günü oh ne güzel dimi:KK52:

evet vee ben haftayada izinliyim izin kağıdımı az önce imzaladım 9 gün yokum memlekete gidiyorum

Günaydın kıslaar :KK16: o kadar çok alıntı yaptım ki bikaç sayfa olur yani :KK52:

mandiş kız sağolasın bacım darısı sizlerin de başına inşallah.bi tatili hakettim deeemi şimdi :KK53:

datlu sağol şimdi yönetici yamağı oldum :KK52: madalya takçekler bana :KK60:

ayyy memurlar sizi ööğğğ :KK52: herkeşi ezcem senelerce beni ezenlerin vıcığını çıkarcam şimdi intikam zamanıdır :KK52:

ofelicim teşekkürler.tatilin iyisi kötüsü olmaz kuzum yaz gelsin artık yaaa :KK76:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: sabah sabah kopardın beni datlu tek gecelik ilişki gibi bahsetmişin ilişkimizden ayol :KK52: koptum

burnum kalkmadı keşke kalksa :KK24: ah mandişim Allah herkeşlerin emeğinin karşılığını versin inşallah kız.
sizi ezmek için çok çalıştım yehuuu :KK47:

restaranlar mı hıh :KK31: ben sevmem öle yerlerde kalabalık yerler ben nezih yerlere giderim burger king falan :KK52:

kızım sizin maaşınız benim terfi alınmış maaşımdan yüskektir memur deyip geçmemk lazım
işin kötüsü eşim bana evde şefimmm diyo :KK52: aşkım canım cicim kalmadı artık :KK60:

amin canım inşallah o haberleri de alırız :KK19:

oy oy yamak mimnak bacım sen artık müdürlerle takılırsın tabi ezersin bizi ahh memurluk ah
burger kingmi biz evdev sefer tası taşıyoruz yavrum makarna çorba neyim :))
hahahaaa eşine terfi beklerken şef evdede şefliğin sürüyor sende ben senin şefinim hadi emir verdim bulaşıklar senin de :)

bugün keyifle çalışacağım kimsenin moralimi sinirimi bozmalarına da izin vermeyeceğim mutlu güzel bir gün şirkette :KK54:
çünkü 3 günlük tatile giriyorum :KK1::KK1:

ohhh maşallahhh hep neşeli ol sipidi

bugün keyifle çalışacağım kimsenin moralimi sinirimi bozmalarına da izin vermeyeceğim mutlu güzel bir gün şirkette :KK54:
çünkü 3 günlük tatile giriyorum :KK1::KK1:
biz insanlara müsade edince moralimizi bozabiliyorlar zaten,önemli olan biziz kendimizi üzmemeliyiz dimi:KK16: sana iyi tatiller şimdiden sipidim.bu arada seni azıcık çılgın gördüm fotolardan ne güzel :KK34::nazar:

evet vee ben haftayada izinliyim izin kağıdımı az önce imzaladım 9 gün yokum memlekete gidiyorum

oh oh süper vallahi eşimin de olsa uzun bir tatili biz de gitsek benim memlekete çok özledim:KK16: ama nasipse babacım gelicek mayısta o da yeter bana :KK16:

ben de birazdan çıkıcim dışarı arkidişle gezicez,hasret gidericez:21::21:

ohhh maşallahhh hep neşeli ol sipidi

inşallah canım benim :KK3::KK3::KK3:

biz insanlara müsade edince moralimizi bozabiliyorlar zaten,önemli olan biziz kendimizi üzmemeliyiz dimi:KK16: sana iyi tatiller şimdiden sipidim.bu arada seni azıcık çılgın gördüm fotolardan ne güzel :KK34::nazar:

[/COLOR][/B]

aynen öyle bugün kimseye izin yok.

çılgınlıkta üstüme yoktur :KK6: resimlerde de kendimi belli ediyorum zaten ya dilim dışarda yada saçma sapan pozlar :KK16::KK16:

Günaydın kıslar napıyonuz :KK53:
mandiş memlekette diğerleri nerde acep :KK55:
bu hafta 4 gün çalışçam için çok mesut ve bahtiyarım :KK1:
bütün haftasonu tamirci beklemekle geçti :KK47: çamaşır makinem bozuldu bugün alıp götürcekler :KK35:

bütün haftasonu tamirci beklemekle geçti :KK47: çamaşır makinem bozuldu bugün alıp götürcekler :KK35:

günaydın canım bende dün evde yatanlardanım
ama bu hafta yine 5 gün çalışıcam benim haftam cumartesi de buradayım çünkü :KK1:
yine de iyi oldu 3 günlük tatil son günü yani dün çok yorulsam da değdi :KK36:

günaydın. gerçi öğle oldu ama :KK1:
geçmiş olsun canım. inş önemli bişeyi yoktur:44:

tünaydın herkese :KK3:

daha yenidir makinen dimi ne oldu acaba inş önemli bir problem değildir.
2 gündür giremedim ben de pek.eşimin ablası ve eniştesi geldiler kayınvalidemdeydik.2 gündür yemek yapmıyorum orada yiyoruz,bu akşam da ordayız :KK1:

mutfak camımı silip perdelerini yıkadım bu sabah ufaktan tuttum temizliğin ucundan azar azar yapıcam artık :KK53:

rabis senin memleketindeydim havalar henuz yakmaya baslamamıs sınırına girice aklıma geldin rabisten selam olsun sana eyy 01 dedim icimden

ayyy cok duygulandim canim ,negüzel memleketimdesin offf bide ben görebilsem :KK14: selamin icin cok sagol mandisim :KK19:

kızlar kayınpeder bana villa almadı diye konu açmanın geyiğini yaparken biri konu açmış kayınpederin aldığı ev bahçe katıymış bayan göstermeden sormadan alınmış diğer evini niye vermemiş diye :KK14::KK14::KK14:

kızlar kayınpeder bana villa almadı diye konu açmanın geyiğini yaparken biri konu açmış kayınpederin aldığı ev bahçe katıymış bayan göstermeden sormadan alınmış diğer evini niye vermemiş diye :KK14::KK14::KK14:

evet mandiş okumuştum ben de onu :)
insanoğlu şükretmeyi pek bilmiyor.kayınpederim bana ev alsa göbek atarım herhalde :KK1:

X