- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
Nasılsın mandiş haftanın son çalışma günü oh ne güzel dimi
evet vee ben haftayada izinliyim izin kağıdımı az önce imzaladım 9 gün yokum memlekete gidiyorum
Günaydın kıslaar o kadar çok alıntı yaptım ki bikaç sayfa olur yani
mandiş kız sağolasın bacım darısı sizlerin de başına inşallah.bi tatili hakettim deeemi şimdi
datlu sağol şimdi yönetici yamağı oldum madalya takçekler bana
ayyy memurlar sizi ööğğğ herkeşi ezcem senelerce beni ezenlerin vıcığını çıkarcam şimdi intikam zamanıdır
ofelicim teşekkürler.tatilin iyisi kötüsü olmaz kuzum yaz gelsin artık yaaa
sabah sabah kopardın beni datlu tek gecelik ilişki gibi bahsetmişin ilişkimizden ayol koptum
burnum kalkmadı keşke kalksa ah mandişim Allah herkeşlerin emeğinin karşılığını versin inşallah kız.
sizi ezmek için çok çalıştım yehuuu
restaranlar mı hıh ben sevmem öle yerlerde kalabalık yerler ben nezih yerlere giderim burger king falan
kızım sizin maaşınız benim terfi alınmış maaşımdan yüskektir memur deyip geçmemk lazım
işin kötüsü eşim bana evde şefimmm diyo aşkım canım cicim kalmadı artık
amin canım inşallah o haberleri de alırız
oy oy yamak mimnak bacım sen artık müdürlerle takılırsın tabi ezersin bizi ahh memurluk ah
burger kingmi biz evdev sefer tası taşıyoruz yavrum makarna çorba neyim :))
hahahaaa eşine terfi beklerken şef evdede şefliğin sürüyor sende ben senin şefinim hadi emir verdim bulaşıklar senin de :)
bugün keyifle çalışacağım kimsenin moralimi sinirimi bozmalarına da izin vermeyeceğim mutlu güzel bir gün şirkette
çünkü 3 günlük tatile giriyorum
ohhh maşallahhh hep neşeli ol sipidi