KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

dadlum sen memursun sus haddini bil bakalım sefer tasını aldınmı yanına bakim :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

:KK59:almadım çünkü sefer tasına koyacak bişey yok evde . sucuk koysam kokar. kaşar koysam yavan olur. pirzola koysam çiğ çiğ kim pişrecek onu burda o yüzden almadım. öğlen dışardan sölerim:KK37:

:KK59:almadım çünkü sefer tasına koyacak bişey yok evde . sucuk koysam kokar. kaşar koysam yavan olur. pirzola koysam çiğ çiğ kim pişrecek onu burda o yüzden almadım. öğlen dışardan sölerim:KK37:

ahhh gariban memur seni bak terfi eden minnak şimdi en lülüks yemekhanelerdedir ayyy yemekhane dedim dimi işte garibanlık alışkanlığı restaran diycektim :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ne yapalım mandişim. bizler kader mahkumu insnalarız . bunada göğüs gereriz. ezilsekte ezmeyiz. :KK52:

dimi biz memeur kısmı kader mahkumları sayılırız ne haddimize ezmek ancak eziliriz :9 :KK53:
ammada demegoji yaptık minnak gelip okuyunca kesecek bölecek bizi :KK53:

ben de kestirmek istiyorum ama izin vermezler eve postalarlar beni :KK52:

ah ah ben de çalışan hanım olmak istiyorum :KK43: bizde terfi olmuyor ama ben de belki ilerde müdür veya yardımcısı gibisinden bişi olurum :KK43:

kızlar

telefonda internet kullanan var mı ? internet paketi almak istiyorum da :KK3:

canım eşim avea kullanıyor,bazen alıyor telefonuna mesela bir günlük 100mb 1.5 liraya mı ne geliyor.tam bilemiyorum.ama onun haftalık aylık olanları da mutlaka vardır,netten araştır kuzum.

ah ah ben de çalışan hanım olmak istiyorum :KK43: bizde terfi olmuyor ama ben de belki ilerde müdür veya yardımcısı gibisinden bişi olurum :KK43:

canım eşim avea kullanıyor,bazen alıyor telefonuna mesela bir günlük 100mb 1.5 liraya mı ne geliyor.tam bilemiyorum.ama onun haftalık aylık olanları da mutlaka vardır,netten araştır kuzum.

müdür derken ev işleri iadrecisimi :44:

mandişim manidişi aklıma gelmişken sorayım cryla görüşüyonmu hiç. ben face çok giremiyom. onun nisanda burun ameliyatı vardı ne oldu acep

hımmmm bende böyle deneyeceğim bakalım olursa aylık alırım :KK1:

:KK60::KK60:60: :60 allah iyiliğini ersin emi.

amin ecmain :KK1:

inşallah kpps yi kazanırsın istediğin yere yerleşirsinde senin içinde böyle geyik çeviririz

müdür derken ev işleri iadrecisimi :44:

koca idarecisi amiri

mandişim manidişi aklıma gelmişken sorayım cryla görüşüyonmu hiç. ben face çok giremiyom. onun nisanda burun ameliyatı vardı ne oldu acep

bende pek giremiyorum her akşam aklımda cry birde ghs ye yazayım diye ama bu akşam inşallah unutmazsam yazarım dadlum

ayrıcuna hüzel havalı seksü arkadaşıma ne olmuş odamı ayrıldı yoksa:KK30:

X